Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hasret çekmesi ne kadar zormuş HALİLİM_K

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.160 görüntülenme
giden sevgililnin ardından ağlamak mı daha zor? ardında aglayan sevgiliyi bırakıp gitmek mi? sizce hangisi daha zor herkese haykırıyorum ardında aglayan sevgılısını bırakan halili kübra cok özledi...
ah kübra ahh hani bir şarkı varya ölüm ALLAHIN emri ayrılık olmasaydı diye çok seviyorum kimin söylediğinde bilmiyorumama bu bizim imtihan gerçekten çok zor allah sabırlar versin herkese....kimse sevdiğinden ayrılmasın
kubraakan yazdı:
giden sevgililnin ardından ağlamak mı daha zor? ardında aglayan sevgiliyi bırakıp gitmek mi? sizce hangisi daha zor herkese haykırıyorum ardında aglayan sevgılısını bırakan halili kübra cok özledi...

Her ikisi de zor bence. Ama ardında bir ağlayan bırakmak daha zor olsa gerek. Sonunda kavuşmak varsa, bu göz yaşlarına değer değil mi?

Allah hepinize sabır versin. Tez zamanda biter bu hasretlik inşallah.
arkadaşlar allah hasret çeken herkese sabır eylesin bana da tabi herkes sevdine kavuşur inşallah..
Son Ayrılık Olsun Diye

Her gece kollarımı açar Allah'a yalvarırım

Dudaklarım titreyerek ,gözgözyaşlarımı silerek

Bu ayrılık son ayrılık olsun diye

Ayrılığı artık hiç düşünmeden özgürce

Sahilde elele ,kol kola gezip,dolaşmak

Yatağımızda oraya buraya dönmek yerine

Huzur ve mutlulukla sana sarılmak istiyorum

Artık aramızda ayrılık olmasın

Her gece kollarımı açar Allah'a yalvarırım

Dudaklarım titreyerek,gözyaşlarımı silerek

Bu ayrılık son ayrılık olsun diye :(

AMIN diyelim, insallah sevenlerin ayriligi en kisa zamanda son ayrilik olur..!
ben kandı tarafımı düşünerek bence geride kalmak daha zor.eşim ilk geldığınde ben fazla üzülmiyem diye şakada olsa bana "benım için değişen bir şey yok ben yıne eskı hayatıma,eskı evime,eskı yatağıma döncem demişti şaka da olsa çok üzülmüştüm.ve kalmak daha zormuş dedim.ama yılbaşı tatılıne gelince bırakmak daha zormuş onu anşladım.bu defa çok etkılendı.şimdi fıkır değiştirerek ikisi de çok zor dıyorum.hem kalmak hem bırakmak .allah hasreti kimseye göstermesın.çekene sabır ve bir an önce kavuşmak nasıp etsın.amın

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol