giden sevgililnin ardından ağlamak mı daha zor? ardında aglayan sevgiliyi bırakıp gitmek mi? sizce hangisi daha zor herkese haykırıyorum ardında aglayan sevgılısını bırakan halili kübra cok özledi...
hasret çekmesi ne kadar zormuş HALİLİM_K
ah kübra ahh hani bir şarkı varya ölüm ALLAHIN emri ayrılık olmasaydı diye çok seviyorum kimin söylediğinde bilmiyorumama bu bizim imtihan gerçekten çok zor allah sabırlar versin herkese....kimse sevdiğinden ayrılmasın
giden sevgililnin ardından ağlamak mı daha zor? ardında aglayan sevgiliyi bırakıp gitmek mi? sizce hangisi daha zor herkese haykırıyorum ardında aglayan sevgılısını bırakan halili kübra cok özledi...
Her ikisi de zor bence. Ama ardında bir ağlayan bırakmak daha zor olsa gerek. Sonunda kavuşmak varsa, bu göz yaşlarına değer değil mi?
Allah hepinize sabır versin. Tez zamanda biter bu hasretlik inşallah.
arkadaşlar allah hasret çeken herkese sabır eylesin bana da tabi herkes sevdine kavuşur inşallah..
Son Ayrılık Olsun Diye
Her gece kollarımı açar Allah'a yalvarırım
Dudaklarım titreyerek ,gözgözyaşlarımı silerek
Bu ayrılık son ayrılık olsun diye
Ayrılığı artık hiç düşünmeden özgürce
Sahilde elele ,kol kola gezip,dolaşmak
Yatağımızda oraya buraya dönmek yerine
Huzur ve mutlulukla sana sarılmak istiyorum
Artık aramızda ayrılık olmasın
Dudaklarım titreyerek,gözyaşlarımı silerek
Bu ayrılık son ayrılık olsun diye :(
AMIN diyelim, insallah sevenlerin ayriligi en kisa zamanda son ayrilik olur..!
Dudaklarım titreyerek ,gözgözyaşlarımı silerek
Bu ayrılık son ayrılık olsun diye
Ayrılığı artık hiç düşünmeden özgürce
Sahilde elele ,kol kola gezip,dolaşmak
Yatağımızda oraya buraya dönmek yerine
Huzur ve mutlulukla sana sarılmak istiyorum
Artık aramızda ayrılık olmasın
Dudaklarım titreyerek,gözyaşlarımı silerek
Bu ayrılık son ayrılık olsun diye :(
AMIN diyelim, insallah sevenlerin ayriligi en kisa zamanda son ayrilik olur..!
ben kandı tarafımı düşünerek bence geride kalmak daha zor.eşim ilk geldığınde ben fazla üzülmiyem diye şakada olsa bana "benım için değişen bir şey yok ben yıne eskı hayatıma,eskı evime,eskı yatağıma döncem demişti şaka da olsa çok üzülmüştüm.ve kalmak daha zormuş dedim.ama yılbaşı tatılıne gelince bırakmak daha zormuş onu anşladım.bu defa çok etkılendı.şimdi fıkır değiştirerek ikisi de çok zor dıyorum.hem kalmak hem bırakmak .allah hasreti kimseye göstermesın.çekene sabır ve bir an önce kavuşmak nasıp etsın.amın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol