arkadaslar gelın bugun derse bıraz ara verelım ve eşlerımızi ne kadar sevdıgımızı soyleyelım. biliyorum bız söylemesek bılmıyollarmı dersınız ama bugun sevgililer günü...........ikl olarak ben baslayım , sonu kim getırecek görelim............Aşkım senı cok sevıyorum.bıtanemiyiki hayatıma girdin sen olmasan ben ne yapardım. seenı buldugum icin rabbıme hergun şükredıyorum.sen olmasan bu kadar stresı derdı ve hasretlıgı cekmezdım bıtanem herseye senın icin katlanıyorum.. yine buna şükür allah baska dert baska ayrılık vermesın RABBIM BIZI SONSUZA DEK AYIRMASIN ve RABBIMIN ASKI KALBIMDE OLDUGU SURECE BIZIM SEVGIMIZ BITMESIN VE DAHADA ARTSIN SENI HERSEYDEN DAHA COK SEVIYORUM ASKIM.........MEVLAM HEPİMİZİ SEVDIGINE KAVUSTURSUN.............ALLAH BASKA AYRILIK VERMESIN..INSALLAH HERKES COK MUTLU OLUR RABBIM SEVGINIZI HIC BITIRMESIN AMİN
HASRET+DERS=SEVGİ
hıc kımse sevdıgını söyleyemıyo mu ıyı ha buda ıyıymıs
bende esimi cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok ama cok seviyorummmmm dunyaya bir kere daha gelsem yine onunla evlenirdim iyiki kocam iyiki askim..iyiki onunlayim ve iyiki o var iyiki yanindayimmmm
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol