Bakalım bu sene Ufoss ailesi olarak kaç çiftimiz dünya evine girecek ?? :)
Ben 28 Temmuz 2010 da hayırlısıyla inşallah düğünümü yapıyorum,darısı tüm bekar arkadaşlarımızın başına :)
Haziran,Temmuz 2010 bu aylarda kimler dünya evine girecek ??
Ben 28 Temmuz 2010 da hayırlısıyla inşallah düğünümü yapıyorum,darısı tüm bekar arkadaşlarımızın başına :)
hadı hayırlı olsun kardeşim rabbım bı yastıkta kocatsın sızı ve ınsallah ıkı cıhandada bırlıkte olursunuz ve cok mutlu olursunuz ınsallah darısı butun cıftlere olsun ınsallah banada ama benım dugundaha bellı degıl ınsallah sınavı hayırlısıyla kazanayım vıze ye basvuracaz cıkarsa yapmayı dusunuyoruz cıkmassa allah buyuk seneye kalır ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı gunler tekrardan mutluluklar dılerım rabbımın bereketı rahmetı merhametı ve selamı herkesın uzerıne olsun amın amın amın
Zaten gurbetci arkadaslari dugun tarihleri bu...
Hayirlisi olsun Ins Bizde 26sinda evlenmisdik.
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=2205
hadı hayırlı olsun kardeşim rabbım bı yastıkta kocatsın sızı ve ınsallah ıkı cıhandada bırlıkte olursunuz ve cok mutlu olursunuz ınsallah darısı butun cıftlere olsun ınsallah banada ama benım dugundaha bellı degıl ınsallah sınavı hayırlısıyla kazanayım vıze ye basvuracaz cıkarsa yapmayı dusunuyoruz cıkmassa allah buyuk seneye kalır ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı gunler tekrardan mutluluklar dılerım rabbımın bereketı rahmetı merhametı ve selamı herkesın uzerıne olsun amın amın amın[/quote
Cenabı Hak hayırlısıyla işlemlerinizi tamamlayıp kavuşmanıza ve düğününüzü yapmanızı nasip
eder inşallah.
Zaten gurbetci arkadaslari dugun tarihleri bu...
Hayirlisi olsun Ins Bizde 26sinda evlenmisdik.
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=2205
Evet sevgili adminim istisnalar dışında gurbetçilerimizin genelde düğün tarihleri bu zamanlar,
Temmuz ayını seviyorum :) Umarım tarihler de herkesin gönlüne göre olur inşallah.
hadı hayırlı olsun kardeşim rabbım bı yastıkta kocatsın sızı ve ınsallah ıkı cıhandada bırlıkte olursunuz ve cok mutlu olursunuz ınsallah darısı butun cıftlere olsun ınsallah banada ama benım dugundaha bellı degıl ınsallah sınavı hayırlısıyla kazanayım vıze ye basvuracaz cıkarsa yapmayı dusunuyoruz cıkmassa allah buyuk seneye kalır ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı gunler tekrardan mutluluklar dılerım rabbımın bereketı rahmetı merhametı ve selamı herkesın uzerıne olsun amın amın amın[/quote
Cenabı Hak hayırlısıyla işlemlerinizi tamamlayıp kavuşmanıza ve düğününüzü yapmanızı nasip
eder inşallah.
inşallah kardeşim saolasın hakkımzda herzaman ıcın hayırlısı neyse o olsun ınsallah evet genelde hep temmuz ayında dugun yapıyolar zaten hepde temmuz ayı hersey ıcın musayıt oluyo gurbetden gelenlerın evlılık ayıdır temmuz rabbım hayırlı dugunler etsın amın
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. bizim düğünümüz ocak 2010 Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşaallah.
Bizim de 18 mayısta nikahımız oldu, düğün 16 ekim :p :D :D :D
Mevlam hayırlısıyla yapmayı nasip etsin arkadaşlar.
Valla arkadaşlar ben Şubatta evlendim ama Temmuzda Hollanda'da yine dünya evine girmek istiyorum :lol:
çünkü evliliğimin üzerinden bayaaa bir zaman geçti.
3 aydan fazla oldu eşimi görmeyeli,eeeee ikinci bir düğünü hakkettim herhalde :D
3 aydan fazla oldu eşimi görmeyeli,eeeee ikinci bir düğünü hakkettim herhalde :D
Valla arkadaşlar ben Şubatta evlendim ama Temmuzda Hollanda'da yine dünya evine girmek istiyorum :lol:
hah ha kardeşim ben eşimi görmeyeli bir sene olacak ha ben her uc ay gormedıgımde bı dugun yapsak uuuuuuuuuufffffffff battık ha ama guzelmıs ha yap kardeşim süper olur rabbım herkese hayırlı dugunler yapmayı ve hayırlı yasamayı nasıp etsın(içinde banada) amın bu arada hatıce ben senı evlı dugunun yapılmıs zannedıyodum bacım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol