Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

HERKESE HAYKIRIYORUM HALİLİMİ ÇOK SEVİYORUM

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.335 görüntülenme
eger halile olan sevgimi anlatabilseydim dünyadaki tüm agaclar kalemım denizler,okyanuslar mürekkebim olsa yetmezdi.amaa halilim anlamıyor.ne yapayım sizce ne.ne yapayımda benı anlasın...bana yardım edin
Halilin seni neden anlamıyor ya da neyi anlamıyor? Ben de bunu anlayamadım. :roll:

Ama galiba hasretlik başını döndürmüş, onu anladım. :)

Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin. Yoksa sadece bizim site değil, tüm Türkiye duyacak haykırışını. :lol:
arkadaşım önce gerçek duygularını bir farket sevgimi, tutkumu.ikisi çok farklı şeyler.sana tavsiyem kimseye olduğundan daha fazla değer verme.çok temiz kalpli ve saf duygularla dolusun..dolu dolu yaşa bu duygu fırtınasını ama altında ezilme.çünkü gerçek duygularımızı farkedemezsek,o duyguların insafına kalırız.ayrıca bu dönemde fazla şiirsel,arabesk takılma.herşey gönlünce olsun ..her zaman yazabilirsin..abilik görevlerimizi yerine getiririz.....saygılarımla ..ati.
selam arkadasim

aramiza hosgeldin

bu haykirisin guzel ama, sen kimsin halil kim(nisanlin, esin,sevdigin..? ) biraz daha acarsan Guzin ablalik yapariz :D

kolay gele
SEVDİGİM DELİ GİBI SEVDIGIM İŞTE BNI ANLAMAYAN DINLEMEYEN DINLESEDE ANLAMAYAN.....
oooooooooooo

sen galiba cok fena kafana takmışsın halili

geluk dedi gibi halil kim veya neyin oluyor

bir pilatonik aşık mısın acık yazarsan

bizde seni daha iyi anlarız
acer yazdı:
oooooooooooo

sen galiba cok fena kafana takmışsın halili

geluk dedi gibi halil kim veya neyin oluyor

bir pilatonik aşık mısın acık yazarsan

bizde seni daha iyi anlarız

HALİL BNM SEVGİLİMDİ AYRILDIK SIMDI İSE DELI GBI SEVDIGIM HASRETİM...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol