Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Herkezin Vizesi Çıktımı Bi Ben mi Kaldım

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 1.892 görüntülenme
arkadaşlar noldu size yaa bi ben mi kaldım herkezin mi çıktı vizesi kimseden ses yok
Arkadasim oncelikle moralini bozma. Basvuruyu Tukiyeden sen yaptiysan IND yide sen ara ve basvurunun ne asmada oldugunu sor. Esine duzgun bilgi vermeyebilirler ama sen ararsan buyuk ihtimal saglikli bir bilgiye ulasablirsin. Ingilizce konusabilirsin bir sorun olmaz. V numarani yaninda bulundur cunki once onu soracaklar. Umarim saglikli bir cevap alabilirsin.
yalnız değilsin arkadaşım bende sen gibi bekliyorum.. 19 mayısa kadar zaman vermişlerdi ama şimdilik ses yok bakalım umudumuzu kaybetmeden beklemeye çalışıyoruz... aradığımızdada bi haber yok diyolar.. ilginç :) neyse kötü olmasından iyidir yinede.. dimi ama.. dilerim olumlu olur cevaplarımız... Allah yardımcımız olsun...
başvuruyu nl den yaptık eşim yaptı. mayıs 20sine kadar süre verdiler ve ind aradımızda şu an sizin dosyanıza bakılıyo 2 hafta sonra cevap gelir dediler.şimdi merak ediyorum ne olcak ne bitcek diye :S bir an önce iyi haber gelsin yaa:S
ExquaN yazdı:
başvuruyu nl den yaptık eşim yaptı. mayıs 20sine kadar süre verdiler ve ind aradımızda şu an sizin dosyanıza bakılıyo 2 hafta sonra cevap gelir dediler.şimdi merak ediyorum ne olcak ne bitcek diye :S bir an önce iyi haber gelsin yaa:S

bak arkdsm simdi senin bu yazini okuyunca icime bisey dogdu,ama yine tereddudde kaldim,cunku kimseyi yanlis umitlendirmek istemmiyorum,,,gerci bunu sitede bilen bilir kime dediysem rabbim beni utandirmadi ve icime dogan sey oldu,,,ins ins ins senin icinde icime dogan sey rabbimin izniyle gercek olur....eger gercekten 2 hafta icinde cvp gelirse olumlu gibi geldi bana icime oyle bi his dogdu,,,2 haftadan fazla olurssa bisey diyemem ama 2 hafta sonra dediler deyince sen sanki olumlu bi cvp gelcekmis gibi hissettim umarim icime dogan gerceklesir,,,ama kesinlikle umitlendirmek istemem seni sonra yanilirsam uzulmeni istemem...umarim gerceklesir arkdsm....
inşallah arkadaşım.güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.bize bu salı günü iki hafta sonra belli olur dediler şu an sizin dosyanızla ilgileniyo dediler ama bilemiyorum.öyle bi şans varki bende umutlanmak istiyorum umutlanamıyorum:( eşimle konustum belediyeden çağırmışlar ind ev istediği için bizde ev tuttuk ve eşime kağıtlar falan o eve gidiyo belediyeden eşimi çağırdılar sen o evde oturmuyosun falan diye söylendiler şikayet var falan dediler ind nin gözünden bu kaçmıyacağı için umudum kalmadı:(
ExquaN yazdı:
inşallah arkadaşım.güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.bize bu salı günü iki hafta sonra belli olur dediler şu an sizin dosyanızla ilgileniyo dediler ama bilemiyorum.öyle bi şans varki bende umutlanmak istiyorum umutlanamıyorum:( eşimle konustum belediyeden çağırmışlar ind ev istediği için bizde ev tuttuk ve eşime kağıtlar falan o eve gidiyo belediyeden eşimi çağırdılar sen o evde oturmuyosun falan diye söylendiler şikayet var falan dediler ind nin gözünden bu kaçmıyacağı için umudum kalmadı:(

ozaman arkdsm sende benim yaptigim gibi yap hic umitlenme,cikarsa supriz olsun,bende tam umidimi kestigiim anlarda cikmisti vizem,,,umitlenme cikarsa sevinirsin supriz olur,,,ama kafami karistiran bisey oldu,hollandada ev sarti yok diye biliyorum ben,ne bizden nede cogu arkdsmz(en azindan sitede bunu soyleyen biri olmadi)ind kimseden ev sarti istemedi,,,esiniz nerde kaliyoki ind esinizden ev tutmasini istedi anlayamadim,,,ama umarim sorun etmezler ve vizenizi verirler... :geek: :geek: :geek:
yaa biz öyle biliyoruz kirada veya senin üzerine evin olması şartı var diye biliyoruz ve eşim bu yüzden ev tutmuştu hatta 1 yıldan beri eşimin üzerine o ev.bilmiyorum eşim ind ye bu gün kağıt yollucak.benm evim tadilatta şu an ailemin yanında kalıyorum diye. bakalım ne cevap gelicek ind bahane arıyoya al işte hazır bi bahane bıktırdılar yemin ederim bıktırdılar. bedduamızı alırlar başka ellerine bişey geçmez

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol