Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hikayeyi napacaz yaaa:(((

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 6.779 görüntülenme
arkadaşlar bu hikaye kısmını bi türlü anlayamadım. 1. cümleyi aklımda tutmaya çalışırken 2. cümleyi unutuyorum. Geçen arkadaşlar siz ne yaptınız bu hikaye kısmında. Hikaye kısmı puanlandırılıyormu?
slm kardeşim sen buraya bak ne yapacagını anlarsın https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5365

hıkaye bolumunden korkma o bolum puanlamaya dahıl degıl o bolumde hollandaca ne bılıyosan soyle bılmıyorsan herkesın yaptıgı gıbı bırıncı bolumde kendını tanıt ıkıncı hıkayede hollandayı orda var anlayarak ezberle sana basarılar dılerım rabbım yardımcımız olsun hayırlı gunler

kardeşim bırde buraya bak https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5790 inşallah işine yarar
ortakoy yazdı:
slm kardeşim sen buraya bak ne yapacagını anlarsın https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5365

hıkaye bolumunden korkma o bolum puanlamaya dahıl degıl o bolumde hollandaca ne bılıyosan soyle bılmıyorsan herkesın yaptıgı gıbı bırıncı bolumde kendını tanıt ıkıncı hıkayede hollandayı orda var anlayarak ezberle sana basarılar dılerım rabbım yardımcımız olsun hayırlı gunler

kardeşim bırde buraya bak https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5790 inşallah işine yarar

Ortaköy "hıkaye bolumunden korkma o bolum puanlamaya dahıl degıl " demişsin bu kadar

kesin konuşma arkadaşım, tam net bilmiyorum kaç puan olduğunu ama hikaye kısmıda

puanlamaya dahil diye biliyorum.
kardeşim www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu siteye gır tabı hollandacan varsa oku kardeşim acıkca yazıyor orda hıkaye bolumu puanlamaya dahıl degıl dıye ben bunu dıger sıtelerede yazdım ve ıkı tane kurs hocasıda okudu ve hıc bırsey demedıler kardesim
ortakoy yazdı:
kardeşim http://www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu siteye gır tabı hollandacan varsa oku kardeşim acıkca yazıyor orda hıkaye bolumu puanlamaya dahıl degıl dıye ben bunu dıger sıtelerede yazdım ve ıkı tane kurs hocasıda okudu ve hıc bırsey demedıler kardesim

Van het tweede deel (TGN) tellen de twee onderdelen "zinnen nazeggen" het zwaarst (samen 75%).

"Korte vragen" en "tegenstellingen" tellen elk voor 12.5%

Het onderdeel "verhaaltje navertellen" telt niet mee in de score. buradan anlaşılıyor.

De score voor TGN ligt tussen de 10 en de 80 punten.

10=geen enkel antwoord goed, 80=perfect Nederlands.

Hikaye bölümü puanlamaya dahil değilmiş. Ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler Ortaköy.
Kardeş hikayeyi hatırlayacağım diye kendini parçalama

aklında kalanı anlat,eğer hiçbirşey kalmadıysa aklında kendini tanıt,

sayıları say ayları say günleri say,birşeyler söyle ama susma

sen bu sınavı kazanırsın.

Evet hikaye bölümü puanlamaya dahil değil ama hikayelerde telaffuzuna bakıyorlar yani

dilin hollandaca konuşmaya ne kadar yatkın.

Başarılar :geek:
xmultecix yazdı:
kardeşim http://www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu siteye gır tabı hollandacan varsa oku kardeşim acıkca yazıyor orda hıkaye bolumu puanlamaya dahıl degıl dıye ben bunu dıger sıtelerede yazdım ve ıkı tane kurs hocasıda okudu ve hıc bırsey demedıler kardesim

Van het tweede deel (TGN) tellen de twee onderdelen "zinnen nazeggen" het zwaarst (samen 75%).

Het onderdeel "verhaaltje navertellen" telt niet mee in de score. buradan anlaşılıyor.

Hikaye bölümü puanlamaya dahil değilmiş. Ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler Ortaköy.
önemli degıl kardeşim bende o sıte sayesınde ogrendım ve herkesle paylasıyorum bugun sen oyle deyınce alla halla dedım acaba yanlıs mı yazıyo ama benım bu yazılarımı cok kısı okudu ve hıc bırı bır sey demedı dedıgım gıbı kurs hocaları dahı okudu ve hepsı bana hak verdı kardeşim istersen sen gene benım o yazılarıma bı goz at hıkaye bolumu puanlamaya dahıl dıye susun demedın hep susmayın o vaktınızı bosa gecırmeyın dedım

conhoney

Evet hikaye bölümü puanlamaya dahil değil ama hikayelerde telaffuzuna bakıyorlar yani

sınavın butun bolumlerınde telefuzumuza bakıyorlar ve sesımızı olcuyorlar , ve dedıgın dogru kardeşim neyse rabbım herkesın yardımcısı olsun hayırlı gunler
ortakoy yazdı:

önemli degıl kardeşim bende o sıte sayesınde ogrendım ve herkesle paylasıyorum bugun sen oyle deyınce alla halla dedım acaba yanlıs mı yazıyo ama benım bu yazılarımı cok kısı okudu ve hıc bırı bır sey demedı dedıgım gıbı kurs hocaları dahı okudu ve hepsı bana hak verdı kardeşim istersen sen gene benım o yazılarıma bı goz at hıkaye bolumu puanlamaya dahıl dıye susun demedın hep susmayın o vaktınızı bosa gecırmeyın dedım

conhoney

sınavın butun bolumlerınde telefuzumuza bakıyorlar ve sesımızı olcuyorlar , ve dedıgın dogru kardeşim neyse rabbım herkesın yardımcısı olsun hayırlı gunler[/quot]

Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. ORTAKÖY abi bitanesin içimi rahatlattın valla.Senin sınavında yarınmış Allahım yardımcın olsun. Tecrübelerini heyecanla bekliyorum yarın.
Not:lutfen once siteyi inceleyiniz sitemizde her konuda bilgi ve sinava giren uyelerimizin tecrubeleri tavsiyeleri bulunmaktadir...Yine de baktiginiz halde bulamadiginiz bilgi olursa sormayi tercih ediniz ki,sitemizde surekli ayni basliklar acilmis olmasin...Anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

Saygilar...

Sansli...
sansli yazdı:
Not:lutfen once siteyi inceleyiniz sitemizde her konuda bilgi ve sinava giren uyelerimizin tecrubeleri tavsiyeleri bulunmaktadir...Yine de baktiginiz halde bulamadiginiz bilgi olursa sormayi tercih ediniz ki,sitemizde surekli ayni basliklar acilmis olmasin...Anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

Saygilar...

Sansli...

Hemende bas fırçayı :D :D
patlicani yazdı:

Saygilar...

Sansli...

yok estagfurullah arkdsm,,,gercekten boyle yazilari yazmayi sevmiyorum inan sildim sildim geri yazdim insanlarin kirilacagini dusunuyorum boyle yazinca yazmak istemiyorum ama takdir edersinki sitede surekli ayni yazilar yazildikca site agirlastikca kota doldukca sitemiz kapanmak zorunda kaliyor ve ozaman kimse yararlanamiyor sitemizden oyuzden yazmak zorunda kaldim kirmamisimdir umarim ...
sansli yazdı:

Saygilar...

Sansli...

yok estagfurullah arkdsm,,,gercekten boyle yazilari yazmayi sevmiyorum inan sildim sildim geri yazdim insanlarin kirilacagini dusunuyorum boyle yazinca yazmak istemiyorum ama takdir edersinki sitede surekli ayni yazilar yazildikca site agirlastikca kota doldukca sitemiz kapanmak zorunda kaliyor ve ozaman kimse yararlanamiyor sitemizden oyuzden yazmak zorunda kaldim kirmamisimdir umarim ...

Tamam arkadaşım Allah razı olsun sizden. Benim aklımdaki soru işareti gitti.
patlicani yazdı:

Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. ORTAKÖY abi bitanesin içimi rahatlattın valla.Senin sınavında yarınmış Allahım yardımcın olsun. Tecrübelerini heyecanla bekliyorum yarın.

önemli degıl kardeşim bıldıgım bırsey olursa paylaşmaktan hıc cekınmem saolasın rabbım senın sınavındada ve herzaman yardımcın olsun .evet herkes cok buyuk bı umutla beklıyo ınsallah rabbım bu beklentınızı bosa cıkartırmaz bana ınsallah soruları unuttmam ınsallah hayırlı gunler kardeşim...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol