Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollada ve belçikanın evlelilik tanıması

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.087 görüntülenme
Hollandaki ve Belçikanın türkiyede yapılan evleliği tanıması ne kadar zaman sürüyor.

çünkü böyle bişey yaızyor.

Levertijd

Door het grote aantal verzoeken duurt het inschrijven van een buitenlandse akte ca. zeven maanden.

Als de akte is ingeschreven, krijgt u hier automatisch bericht van. Bij dit bericht krijgt u de originele akte retour.
tanınması pek bi zaman almıyo dostum eşin gidip beledıyeye yani nufus türkiyede evlendıqini söluyo forum verılıyo onu doldurup testim ediliyo tabi seni davet edecekse senın pasaport no yazması lazım kısacası tum kaqıtların tamamlanıp sana yolanması 1 ayı buluyo tabi başka sorun olmasa
konu bıraz acarmısın cunku orda zeven maanden yazıyor ben onda bıraz garıpsetım olayı 7 ayda mı tanıyor yada bı zamanı var mı bunların daha kısa zaman sonra onay vermesı lazım benım bıldıgım bu kadar zor bısey deyılkı ya bu yanı hollandalı bır bay veya bayan burda evledıgı zaman incelemeyemı alnıyor ne anlamadım gıttı yaaaa :roll: :twisted: :evil: :twisted:

ReaL yazdı:
tanınması pek bi zaman almıyo dostum eşin gidip beledıyeye yani nufus türkiyede evlendıqini söluyo forum verılıyo onu doldurup testim ediliyo tabi seni davet edecekse senın pasaport no yazması lazım kısacası tum kaqıtların tamamlanıp sana yolanması 1 ayı buluyo tabi başka sorun olmasa

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol