Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

HOLLANDA BAŞVURUSUNDA NE YAPILMALI ?

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.432 görüntülenme
Arkadaslar merhabalar benim esim basvuruyu hollandadan yapacak simdi benden istenilen evrakları ben esim basvuru yapmadan ona göndermem lağzımmış ki oda orada başvuru yaparken başvuru yapacağı yere teslim ediyormuş. Bu evraklar

Nüfus Müdürlüğünden ;

formül A belgesi (doğum belgesi)

formül b belgesi (evlenme ehliyet belgesi)

Vukaatlı nüfus kaydı örneği ,

Pasaport fotokopileri sayfasını ,

Sınav sonuc belgem i istiyorlarmış doğrumudur ?

Ve ayrıca bu belgeleri (sınav sonuç belgesi hariç) kaymakamlıktan apostil yaptırdıktan sonra yeminli tercüme bürosundan tercüme yaptırmamız gerekiyormuş ve noterden onaylatmamız gerekiyormuş çünkü fotokopilerini göndereceğimiz için aslıdır gibi yazısı lağzımmış , Doğrumudur arkadaşlar eksik bi evrağım varmı acaba? yani baska yapmam gereken veya istenilen belge varmı.
evlilik cuzdaninin fotokopisinide gonderebilirsin bende gondermistim istenmisti,,,eger esindeyse o ceksin yollarken fotokopilerin arasina koysun...
eyw dostum ama bizde resmi nikah yok birlikte yasama olarak basvuracagiz öyle islemlerin daha hızlı olduğunu öğrendik avukatlardan vs.. falan

birde vize icin başvuru yaparken benim pasaportumun ne kadar süresi ile geçerli olması gerekiyor bununla ilgili yardımcı olabilirmisin
hmm anladim arkdsm tamam ozaman,,,oyle bi soylenti var samenwonenin cabuk ciktigina dair ama dogrumu bilinmez tabi ...simdi 2 haftada yada 2 gunde yada 1 ayda vizesi cikan arkdslarimiz oldu 2 gunde cikandan daha cabuk cikarmi samenwonende bilinmez tabi ama sartlariniz ona uygunsa denemekde fayda var tabiki...pasaporta gelince minumum 1 sene olsa iyi olur diye dusunuyorum...
anladim kardesim eyw cok saolasin
rica ederim,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol