Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollanda'da en tür meslekler geçerli

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.558 görüntülenme
merhaba arkadaşlar hollandada yaşan arkadaşlar benim gibi gitmek isteyenlere yardımcı olurlarsa seviniriz.

ben türkiyede özel bir şirketde şatış elemanı olarak çalışıyorum daha önce boya ve kaynak işi yaptım yaptığım mesleğin diplomasını aldım şimdiki çalıştığım işyerindende satış ve pazarlama eğitimi gördüğüme dahil bir belge aldım bunlar bana nl de bir fayda sağlarmı

teşekkür ederim.
iyi gunler adasim.

boya ve ozellikle kaynak isinden is bulma sikintisi cekmessin diye dusunuyorum cunki kaynakci arayan yerler genelde herzaman var.
tUrkler yanlarina maasini dusurur yine alir ,isciye ihtiyac varsa ama hollandalinin yaninda calisacaksan dil bilmen lazim ... Trdeyken bana vaad edilen islerle tr de issizlik sorunu biterdi ... buralar kriz yerleri sana bagli gelince gorursun ha uzun vadede ise tabi ki yarar o zamanda kaynakda calismak istemezsin :)) daha kolay ve guzelini istersin .. saygilar
daha kolay ve guzeli arkadas iyi noktaya parmak basmis eger is konusunda boyle dusunurseniz hicbir zaman adam gibi bir isiniz olmaz nedennn.aza sukretmeyen cogu hicbirzaman bulamaz...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol