arkadaslar hollanda'ya hangi şehire gidiyorsunuz veya suan orada olan arkadaslar hangi Şehirde bulunmaktalar??
arkadaslar bırbırımızın yerlerını bılelım dımı ;) Türküz..
Hollanda'da hangi şehire gidiyorsunuz??
BEN DEN HAAG 'A GİDİCEM İNŞALLAH.. :P :P
VENLO'ya gideceğim Allah'tan bir şey olmazsa.!
Daha once Weerte gıtmıstım Allah ızın verırse yıne oraya godecegım.
Ik woon in Bussum. :)
(bussumde yasiyorum)
(bussumde yasiyorum)
ben Friesland bölgesine gidiyorum,,Leeuwarden şehrine..brrrr en soguk yeri hollandanın..
arkadasım benım arkadasın barı var bussum'da..
arkadasım benım arkadasın barı var bussum'da..
Ik Woon in Haarlem (Ben Haarlem de Oturuyorum.)
map (Plattegrond) van Nederland
kardeş senin iskendrunla bir alakan varmı, hatay/iskenderun
kardeş senin iskendrunla bir alakan varmı, hatay/iskenderun
hayir yok ben kirsehirliyim.
benimde gidecegim yer tiel
gurbet gelini tiel nerde be arkadasım ılk defa duydumda,,yanı hollandayı tanıyalım dımı arkadaslar..
den haag allah ızın verırse
Lelystad dayim
ınsallah kardes ınsallah gecersın alırsın nt2 nıde..
allah kolaylık versın.
allah kolaylık versın.
Lelystad dayim
ben zoetermeer gıdıyorum ama co0k turkle tansımak ıstıyorsan her ayın son haftasında roterdaam da sahmeran dıskoya gıt
SLM arkadaşlar bende kısmet olursa NiJMEGEN gideceğim.gülüm
allah izin verirse amsterdam
Gurbet Gelini'nin yerine ben cevap vereyim..
Tiel Geldermalsen'a, Culemborga yakin bir kasaba.. :!:
Tiel Geldermalsen'a, Culemborga yakin bir kasaba.. :!:
maşallah maşallah arkadaslar,,herkez nereye gidiyor yazıyo valla.cok guzel arkadaslar..
yokmu be şu friesland'tan arkadaslar??valla yanlız kalıcam gıbı gelıyo bana oralarda,,zaten 2 senedir turist vizesiyle gidiyorum fakat bir türk arkadas bulamadım be kendime,,var türk ama onlarda 10-15yas arası cocuklar,,onlarda takılıyo ıste kendı hallerınde,,türkçeyi unutmuslar cocuklar vallah..
neyse arkadaslarım herkezın yolunu allah acık etsın,,benım gıbı vizesini bekleyenlere sabır diliyorum..
(benım gıbı -30 a indirmeyin sabırınızı :lol:)
allah kolaylık versın.
yokmu be şu friesland'tan arkadaslar??valla yanlız kalıcam gıbı gelıyo bana oralarda,,zaten 2 senedir turist vizesiyle gidiyorum fakat bir türk arkadas bulamadım be kendime,,var türk ama onlarda 10-15yas arası cocuklar,,onlarda takılıyo ıste kendı hallerınde,,türkçeyi unutmuslar cocuklar vallah..
neyse arkadaslarım herkezın yolunu allah acık etsın,,benım gıbı vizesini bekleyenlere sabır diliyorum..
(benım gıbı -30 a indirmeyin sabırınızı :lol:)
allah kolaylık versın.
rotterdama gelıcez eger belcıkaya gelırsek tabı yerlesmek ıcın degıl gezmeye esımın aılesı orda oldugu ıcın
bende zaandam dayim arkadaslar...
maşallah maşallah arkadaslar,,baya çoğalıyoruz valla..
Almelo'dan kimse var mi acaba?
Hengelo(OV)ya İnşallah,kısmet olursa :cry:
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 1,5 yıl once gittim hollandaya harderwijk te kalıyorum şuan türkiye deyim herkese selamlar
Ik woon in Amsterdam.
bende Amsterdamda kaliyorum.
kimse yok herhalde amsterdamda kalan veya oraya gidecek olan...
bende Amsterdamda kaliyorum.
kimse yok herhalde amsterdamda kalan veya oraya gidecek olan...
ya ben sınava girmedimde sınav hakkında bilgisi olan var mı yeni sınava girenler falan değerlendirme nasıl yapılıyo
selam arkadasim aramiza hosgeldin
http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=6 bu baslik altinda sinav hakkinda arkadaslarimizin bilgilerini,tecrubelerini ve tavsiyelerini okuyabilirsin
yeni sinav sistemi ve puanlamasi icin asagikida mesajlari okursan, bilgi sahibi olabilirsin
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=3&t=1237&p=6001&hilit=sinav+sistemi#p6001
kolay gele
rotterdam zuid-holland
masallah masallah fatih gelmişin nl ye valla..bizde geliyoz 1 hafta sonra nl ye ali'de geliyo bende..
hadı allah yardımcın olsun orada..kendıne dıkkat et ;)
emrah
hadı allah yardımcın olsun orada..kendıne dıkkat et ;)
emrah
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol