Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

HOLLANDA DA İLK ÇALIŞMA YASAĞI SÜRESİ NE KADAR ?

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 1.465 görüntülenme
Arkadaşlar merhaba,

Allahın izni ile çok yakın bir zamanda hollandada olacağım, tecrübeli arkadaşardan bir konuda bilgi almak istiyorum. Hollandaya ilk gidildiğinde oturum kartına bi mühür vuruluyormuş ve bir süre o mühür olduğu için çalışma izni verilmiyormuş bu sürenin ne kadar olduğunu bilen yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı varsa bilgilerini paylaşabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi akşamlar:)
MUHUR ne muhru sekoo ... sen buraya geldiginde bi muhur vuruluyor oda bu kapidan cikis yapti diye :) calisma izni vardir 1 yillik oturumunu aldikdan sonra sana sofi numarasi veriliyor yani calisma izni numarasi bizim vergi numarasi gibi onunla islere basvuru yapiyorsunda zaten cogu lokanta isin sahtekarliginda oldugu icin yada cogu turk calisma iznine bakmadan calistirabiliyor kafana takma sorun yok ... YAT nolacak .. ortama alis evde diline calis okulu bekleme ... oyle seyler yap ... calisirsin zaten bol bol calisacan 65 yasina kadar ... TR Deysennn gelmeme imkanin varsa hic gelme cok karisanin oluyor burda :) ... sahsen bazen pismanlik yasiyorum .... ital damatlara sicak para gozuyle bakiliyor burda tavsiyem,tr nin tadini cikar ... ALLAHCC hakkinda hayirlisiyla gelmeni ve mutlu olmani nasip etsin
darısıbasima yazdı:
MUHUR ne muhru sekoo ... sen buraya geldiginde bi muhur vuruluyor oda bu kapidan cikis yapti diye :) calisma izni vardir 1 yillik oturumunu aldikdan sonra sana sofi numarasi veriliyor yani calisma izni numarasi bizim vergi numarasi gibi onunla islere basvuru yapiyorsunda zaten cogu lokanta isin sahtekarliginda oldugu icin yada cogu turk calisma iznine bakmadan calistirabiliyor kafana takma sorun yok ... YAT nolacak .. ortama alis evde diline calis okulu bekleme ... oyle seyler yap ... calisirsin zaten bol bol calisacan 65 yasina kadar ... TR Deysennn gelmeme imkanin varsa hic gelme cok karisanin oluyor burda :) ... sahsen bazen pismanlik yasiyorum .... ital damatlara sicak para gozuyle bakiliyor burda tavsiyem,tr nin tadini cikar ... ALLAHCC hakkinda hayirlisiyla gelmeni ve mutlu olmani nasip etsin

Altina imzami atarim bu yazinin...ama yasamayan anlamaz!!!
uyku tutmadi mi umuder
Merhaba, Ben kanunen çalışabilecekmiyim, kanunlara göre ne zaman çalışabilirim ?
calisma iznini alinca... o belli olmaz 1-3 ay arasinda degisiyor ..
darısıbasima yazdı:
uyku tutmadi mi umuder

Hollandada ve issizzsen uykuda tutmuyooo...

O yuzden altina imzami attim dediklerinin ama tabi gelmeden yasamadan anlasilmaz

yasayan cok iyi bilir....

.....Neyse Hayirlisi olsun...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol