Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollanda da sigorta?

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.184 görüntülenme
arkadaşlar, hollandaya varınca sigorta yaptıracağız sanırım. bunu nereye yada kime yaptırıyoruz? özel sigorta şirketleri mi var? yoksa devlete mi müracat ediyoruz? bilgi verirseniz sevinirim.

selamlar.
sağlık sigortasından bahsediyorsunuz sanırım. eşinizin ya da partnerinizin sigorta şirketinde yaptırabilirsizin. bu şart değil ama en kolay ve mantıklı olanı. ikinizin ayrı sigorta numarası oluyor ve ayrı ayrı prim ödüyorsunuz. 18 yaşından küçük çocuklar prim ödemiyorlar.
bilgi için teşekkür ederim Helin Hanım.

sağlık sigortasından bahsediyordum evet.

selamlar.
1) Oturum kartınızı alana kadar eşinizin sigortası ile hastahaneye yada ev doktoruna gidebilirsiniz.Ancak bu durumda ödemeyi peşin yaparsınız.En düşük muayene ücreti 30 euro civarı.Bu parayı daha sonra yaptıracağınız sigorta şirketinden geri alabilirsiniz.

2)Oturum kartınız çıkana kadar Agis Zorgverzekering den 3 aylık turistik sağlık sigortasıda yaptırabilirsiniz.Ama bu biraz pahalı olur.

Benim tavsiyem oturum kartınız geldiğinde Agisden esas sağlık sigortanızı yaptırmanız.

Zaten vize alırken tr de sigorta yaptırmış olmanız gerekir ve bu sigorta ile çok acil durumlarda nl de hastaneye gidebilirsiniz.

Agis özelleştirlmiş bir sigorta şirketidir ve tr de avantajları çoktur.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol