Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollanda'dan MVV basvurusu ıcın bilgi

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.315 görüntülenme
ınd ye hollandadan basvuran arkadaslara sorum olacak.

nl de kı esın verdıgı evraklar arasında , trdekı esın turk nufusundan aldıgı turkce aıle nufs ornegı var mı.onu da veren var mı? eger verılıyorsa tercume ettırılıp apostıl vurulması gerekıyor mu? yardımcı olursanız sevınıırm.
rottenboy bizde Hollanda'dan yaptık basvuruyu.Benim TR den yolladıklarım Dogum kayıt örnegi,Nüfus kayıt örnegi,Evlenme kayıt örnegi.Bunları apostillettim.Eşim Hollanda'da sadece nüfus kayıt örnegini tercüme ettirdi.Umarım yardımcı olmusumdur arkadasım.

Selam ve Dua ile.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
esra 70 kardes sızın yolladıgınız o belgelerın 2 tanesı yabancı dıl 1 tanesı de turkceydı degıl mı? turkce olanı tercume fılan yaptırmadınız yanı.bırde benım bıldıgım turkce olan apostılle olmuyor.emınmıısnız?yada benmı yanlıs hatırlıyorum?
aile nufus toplum kagidini tercüme ettirmenize gerek yok direk gonderin apostil yaptirin ama...
hollandadan basvuruda ınd den bırkac kagıt gelıyor ısyerıne fılan doldurtturuluyor.onların ıcınde doktora doldurtturulan bır kagıt var mı?bı ara bır arkadas sankı oyle demıstı.ama esım yok dıyor.yardımcı olurmusunuz.forumda aradım o konuyu ama bulamadım
rottenboy dedigim gibi arkadasım biz sadece nüfus kayıt örnegini tercüme ettirdik.Başka da istemediler.Biz sadece nüfus kayıt örnegini tercüme ettirdik.Ben yinede yanlıs yönlendirmek istemem arkadasım.Doktora belge doldurtturulmuyor sanırım.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
kardes dosgru ind den gelen forumda doktorunun dolduracagi yerde var zaten o sayfada pek bisi yazmiyor adresini felan yaziyor kasesini vuruyor ayrica aile nufus toplum kagidini esine gondermen gerekiyor apostil yaptirman yeterli tercume ettirmene gerek yok ....
cartel neyaptın gardaş yazılarını okuyodum yaptınmı başvurunuu
trabzonlu gardas basvuruyu carsamba yapiyoruz amsterdamdan ins en kiza zamanda cikar basvuru gelismelerini hangi evraklarla basvurdugumu yazarim ... sen naptin ne asamdasin ?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol