selam arkadaslar ben siteye yeni katildim super bir site bende 3 sene turkiyede vize bekledim 5 kere red geldi hepside sudan bahanelerdi ama 3 senedir hollandadayim esim ve cocuklarim cok guzel birsey umarim herkesin dilegi kabul olur allah hepinizin yolunu acik etsin umarim hepinizde gelebilirsiniz.sevgiler benden sizlere.
Hollanda' dan selam arkadaslar
selam arkadaslar ben siteye yeni katildim super bir site bende 3 sene turkiyede vize bekledim 5 kere red geldi hepside sudan bahanelerdi ama 3 senedir hollandadayim esim ve cocuklarim cok guzel birsey umarim herkesin dilegi kabul olur allah hepinizin yolunu acik etsin umarim hepinizde gelebilirsiniz.sevgiler benden sizlere.
Aramıza hoşgeldin Zehra.
Umarım iyi vakit geçirirsin sitemizde :)
hadi kolay gele ;)
tşk ediyorum duaların için inş. senin gb bizde gün gelir ordan yazarız burdaki arkadaşlara
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
aramiza hosgeldin Zehra
buyuk bi caba sonunda kavustun esine ve cocuklariniz oldu demek..! Allah anali babali buyutsun, darisi diger arkadaslarimizin basina (ama senin kadar uzun beklememek sartiyla ;) )
kolay gele
buyuk bi caba sonunda kavustun esine ve cocuklariniz oldu demek..! Allah anali babali buyutsun, darisi diger arkadaslarimizin basina (ama senin kadar uzun beklememek sartiyla ;) )
kolay gele
hoşgeldin arkadaşaım...
inşallah bizlerde sevdiklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..
senin kadar beklemek zorunda kalmadan 8-)
inşallah bizlerde sevdiklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..
senin kadar beklemek zorunda kalmadan 8-)
Hoş geldin aramıza.
Faydalı olmanız ve bizden faydalanmanız dileğiyle,
Kolay gelsin.
Faydalı olmanız ve bizden faydalanmanız dileğiyle,
Kolay gelsin.
aramıza hosgeldin yardınmların elbette olur. kolay gelsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol