Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollanda' dan selam arkadaslar

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.429 görüntülenme
selam arkadaslar ben siteye yeni katildim super bir site bende 3 sene turkiyede vize bekledim 5 kere red geldi hepside sudan bahanelerdi ama 3 senedir hollandadayim esim ve cocuklarim cok guzel birsey umarim herkesin dilegi kabul olur allah hepinizin yolunu acik etsin umarim hepinizde gelebilirsiniz.sevgiler benden sizlere.
zehra2306 yazdı:
selam arkadaslar ben siteye yeni katildim super bir site bende 3 sene turkiyede vize bekledim 5 kere red geldi hepside sudan bahanelerdi ama 3 senedir hollandadayim esim ve cocuklarim cok guzel birsey umarim herkesin dilegi kabul olur allah hepinizin yolunu acik etsin umarim hepinizde gelebilirsiniz.sevgiler benden sizlere.

Aramıza hoşgeldin Zehra.

Umarım iyi vakit geçirirsin sitemizde :)

hadi kolay gele ;)

tşk ediyorum duaların için inş. senin gb bizde gün gelir ordan yazarız burdaki arkadaşlara

SAYGILARIMLA

askerprens
aramiza hosgeldin Zehra

buyuk bi caba sonunda kavustun esine ve cocuklariniz oldu demek..! Allah anali babali buyutsun, darisi diger arkadaslarimizin basina (ama senin kadar uzun beklememek sartiyla ;) )

kolay gele
hoşgeldin arkadaşaım...

inşallah bizlerde sevdiklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..

senin kadar beklemek zorunda kalmadan 8-)
Hoş geldin aramıza.

Faydalı olmanız ve bizden faydalanmanız dileğiyle,

Kolay gelsin.
aramıza hosgeldin yardınmların elbette olur. kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol