Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollanda insan hakları

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.264 görüntülenme
arkadaşlar slm ben bu hollandalıları anlamadım bi dıyolar sınav kalkıyo bı dıyolar baraj yukseliye ben bu insanlardan tıskındım artık hollandalı dedımı bı sogukluk oluşuyo artı 6senedır ugrasıyom yıne olmuyo eşim hatrına bunlara katlandım ama şimdi hiç ugraşmıyom en iyisi sınav kalkınca gıtmek yoksa bunlar insanı sınırederler 50tane belge istıyolar sonra hiç biri lazım deyıl dıyolar resmen dalga gecıyolar bı turıstık ıcın neler istedıler neler sonra ret ben bıseyı anladım bunları sallamayın kafayada takmayın yoksa pıskolojı bozuyolar bunlar insanlikta bızım 10sene gerimizde
Bu avrupalılar ve amerikalılar insan hakları raporu yayınlarlar her sene. Türkiye gibi iyi yönetilememiş, halkı cahil bırakılmış 3. dünya ülkelerini, muz cumhuriyetlerini eleştirirler. ama bilmezlerki İNSAN HAKLARI raporu yayınlayacak şu dünyadaki en son millet kendileridir. Cezayirde, Kongoda, Irakta, Afganistanda, Endonezyada, Surinamda, Hindistanda yaptıkları akıllarına gelmez hiç.

sana Karacaoğlanın dizeleriyle cevap vereyim Abdullah kardeşim.

İndim seyran ettim Frengistan'ı

İlleri var bizim ile benzemez

Levin tutmuş goncaları açılmış

Gülleri var bizim güle benzemez

Göllerinde kuğuları yüzüşür

Meşesinde sığırları böğrüşür

Güzelleri türkü söyler çığrışır

Dilleri var bizim dile benzemez

Seyr edüben gelir Karadeniz'i

Kanları yok sarı sarı benizi

Öğün etmiş kara domuz etini

Dinleri var bizim dine benzemez

Akılları yoktur küfre uyarlar

İmanları yoktur cana kıyarlar

Başlarına siyah şapka giyerler

Beyleri var bizim beye benzemez

Karac'oğlan eydür dosta darılmaz

Hasta oldum hatırcığım sorulmaz

Vatan tutup bu yerlerde kalınmaz

Elleri var bizim ele benzemez

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol