Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollanda MVV vizesi 60 euro oldu.

Yorum için giriş yap 20 mesaj · 6.595 görüntülenme
Slm arkadaslar 29 nisan 2010 dan itibaren sadece turklere gecerli olmak uzere MVV yani aile birlsimi vizesi 60 euro oldu eskisi (830) idi.Eger 29 nisan 2010 dan sonra basvuru yapip 830 odeyen varsa paralarini geri alabilirler.Herkese hayirli olsun.

Turkije (eerste toelating)

Voor onderdanen uit Turkije die voor een van de hierna genoemde doelen verblijf vragen geldt het legestarief van € 41 voor de aanvraag van een verblijfsvergunning regulier voor bepaalde tijd en € 60 voor de aanvraag van een machtiging tot voorlopig verblijf. Deze tarieven gelden ook voor de gezinsleden van deze Turkse onderdanen.

•Arbeid in loondienst;

•Geestelijk voorganger, godsdienstleraar;

•Stagiair, practicant, gastdocent, onderzoeker, onbezoldigd wetenschappelijk onderzoeker;

•Wetenschappelijk onderzoeker richtlijn 2005-71/EG;

•Kennismigrant
Hadi canım dalga geçme :lol:

arkadaşım bu indirim başka avrupa ülkesinden hollandaya geçmek isteyen türkler için olmasın?

veya görevli olarak gidenler için olmasın?

eşim INDnin sayfasına bakıyor şimdi,bana söyleyince nedir ne değildir o zaman yazarım buraya...

arkadaşlar sayfanın linki varsa bizde okuyalım...
Arkadaşlar eşim INDnin sayfasına baktı ve vize ücreti hala 830 euro olarak duruyor!!!

ve birşey daha öğrendim IND mvv için yaş sınırını ve net maaş sınırını düşürmüştü ama

yeniden yükseltti,yaş sınırını yine 21 in üstünde ve çalışanın en az alması gereken maaş ise 1419 euro ya yükseldi.

Hollanda'cası iyi olanlar IND nin sayfasına bakıp bizi bilgilendirirlerse çok seviniriz

ve tabiiki bu sayfanın linkinide koyarlarsa çok daha iyi olur.

Yanlış bilgi vermemek adına Adminlere ve Hollandacası iyi olanlara duyurulur....
conhoney yazdı:
Arkadaşlar eşim INDnin sayfasına baktı ve vize ücreti hala 830 euro olarak duruyor!!!

ve birşey daha öğrendim IND mvv için yaş sınırını ve net maaş sınırını düşürmüştü ama

yeniden yükseltti,yaş sınırını yine 21 in üstünde ve çalışanın en az alması gereken maaş ise 1419 euro ya yükseldi.

Hollanda'cası iyi olanlar IND nin sayfasına bakıp bizi bilgilendirirlerse çok seviniriz

ve tabiiki bu sayfanın linkinide koyarlarsa çok daha iyi olur.

Yanlış bilgi vermemek adına Adminlere ve Hollandacası iyi olanlara duyurulur....

Arkadasim ind nin sayfasinda yaziyor http://www.ind.nl/nl/algemeen/begrippen/Leges_huwelijk_relatie_familie_gezin.asp

komple alt tarafida okusun esin ozellikle burayi (3) Turkije (eerste toelating)
2run34 arkadas dogru soyluyor benım vızeye 60 euro odendı. daha gecen hafta odendı para ama hala dosya ankaraya gelemedı...
jasmine yazdı:
2run34 arkadas dogru soyluyor benım vızeye 60 euro odendı. daha gecen hafta odendı para ama hala dosya ankaraya gelemedı...

Arkadaşlar bu negüzel bir haber böyle :ugeek: :ugeek:

ama hala inanamıyorum buna aman Allah'ım :shock:
Valla nasıl sevindim anllatamam bide hollandadan bi cevap gelseydi olumlu yada olumsuz. Ben başvurduğumda yaş ve maaş düşüktü şimdi o bi sorun teşkil etmez değilmi arkadaşlar??
ben ind'nin sitesinde yazılandan aile birleşimi için 60euro ya düştüğüne dair bi anlam çıkaramadım.emin misiniz
lilymarlene yazdı:
ben ind'nin sitesinde yazılandan aile birleşimi için 60euro ya düştüğüne dair bi anlam çıkaramadım.emin misiniz

Valla bizde böyle bir anlam çıkaramadık ve eşimde Hollanda'lı olmasına rağmen oda bir anlam çıkaramadı ama jasmine kardeş geçen hafta 60 euro ödedik diyor!!!

ve bu konuda site adminleride çok sessiz kaldılar!!!!!
2run34 yazdı:
Slm arkadaslar 29 nisan 2010 dan itibaren sadece turklere gecerli olmak uzere MVV yani aile birlsimi vizesi 60 euro oldu eskisi (830) idi.Eger 29 nisan 2010 dan sonra basvuru yapip 830 odeyen varsa paralarini geri alabilirler.Herkese hayirli olsun.

Voor onderdanen uit Turkije die voor een van de hierna genoemde doelen verblijf vragen geldt het legestarief van € 41 voor de aanvraag van een verblijfsvergunning regulier voor bepaalde tijd en € 60 voor de aanvraag van een machtiging tot voorlopig verblijf. Deze tarieven gelden ook voor de gezinsleden van deze Turkse onderdanen.

•Arbeid in loondienst;

•Stagiair, practicant, gastdocent, onderzoeker, onbezoldigd wetenschappelijk onderzoeker;

•Kennismigrant

arkadasim yukarida kirmizi yaziyla yazilan kelime ne anlama geliyor bi arastir bakalim. ve admin admin diye yaziyorsun forum ana sayfasinda portal a tikla orda asagi bak admin in vize ucreti dustu yazisini gorursun.
2run34 yazdı:

•Arbeid in loondienst;

•Kennismigrant

arkadasim yukarida kirmizi yaziyla yazilan kelime ne anlama geliyor bi arastir bakalim. ve admin admin diye yaziyorsun forum ana sayfasinda portal a tikla orda asagi bak admin in vize ucreti dustu yazisini gorursun.

Arkadaşım yukarıdaki kırmızı yazıyı bende eşimde okuduk ve bu yazının hiçbir bağlayıcılığı yok,

velevki daha 10 beşgün önce vize ücreti olarak 830 euro yatıran insanlar var!!!!!

ve ADMİNin Portalda yazmış olduğu adalet divanı kararı Nisan ayından itibaren uygulanması gereken karar AMA!!! geçtiğimiz NİSAN ayından beri insanlar 830 euro vize ücreti ödemekteler,buna bir cevabın varmı!!! eğer yoksa o zaman adminin portalını bana örnek olarak gösterme....

Evet ADMİN ADMİN diyorum çünkü forumda anlaşılamayan ve ne olduğu belli olmayan bir takım başlıklar açılıyorsa,o zaman site adminleri karışıklığı ve bilgi kirliliğini ve üyelerin mağdur olmaması için bu olaylara müdahale ederler,BU HER FORUM İÇİN DOĞAL BİR KURALDIR!!!

Bu BAŞLIKTA yapılmadığı için ADMİN ADMİN diye soruyorum.

Belki şimdi anlamışsındır neden bunları sorduğumu!!!!!!!!!!
Citizens from Turkey applying for one of the following purposes of stay, pay an amount of €41 for the application of a temporary residence permit and €60 for the application of a Regular Provisional Residence Permit. These fees also apply for the family members of these Turkish citizens.

* Work as an employee

* Spiritual leader, teacher of religious knowledge

* Trainee, for the purpose of work experience, guest lecturer or (unpaid) scientific researcher

* Scientific researcher under the 2005-71/EG directive

* Highly skilled migrant

Bu cümleden anlaşılan şu üsteki maddelere uyan kişinin ailesi için de geçerlidir diyor yani diyelim adamın biri iş kuracak aile birleşimiyle geliyo, çocuğu da var ona da aynı şekilde bu miktar uygulanıyor.Benim anladığım bu hollandacasında da farklı yazıyo değil herhalde
Merhaba arkadaslar,

Aile birlesim vizesi 60 euroya dusmedi, hala 830 euro, bizim vizemiz dun cikti, haber geldi, ve 830 euro odedik. 60 euro olan vize ucreti asagidakiler icin gecerlidir:

* Calisma vizesi icin basvuranlar, yani isci olarak gelenler

* Ve belli bir meslek uygulamak icin buraya gelenler, mesela din adamlari, profesorler, misafir ogretmenler. v.s. v.s.

Yani kisacasi aile birlesim vizesi ucreti hala 830 euro....

Ama degisen birsey var ucretlerde, aile birlesim vizesi icin Hollandaya geldiginizde burada kalmak icin, yani vizenizin suresini uzatmak icin basvurdugunuz MVV regulier vizesini ucreti Turk vatandaslari icin 188 euro yerine 41 euro oldu.

Vize bekleyen arkadaslara kolay gelsin diyorum, Allah hepinize sabir versin..

Hic teredüt etmeyin, eger butun evraklariniz tamam ise cok kisa bir surede olumlu cevap alirsiniz insallah.
gonul1980 yazdı:
Merhaba arkadaslar,

Aile birlesim vizesi 60 euroya dusmedi, hala 830 euro, bizim vizemiz dun cikti, haber geldi, ve 830 euro odedik. 60 euro olan vize ucreti asagidakiler icin gecerlidir:

* Calisma vizesi icin basvuranlar, yani isci olarak gelenler

* Ve belli bir meslek uygulamak icin buraya gelenler, mesela din adamlari, profesorler, misafir ogretmenler. v.s. v.s.

Yani kisacasi aile birlesim vizesi ucreti hala 830 euro....

Ama degisen birsey var ucretlerde, aile birlesim vizesi icin Hollandaya geldiginizde burada kalmak icin, yani vizenizin suresini uzatmak icin basvurdugunuz MVV regulier vizesini ucreti Turk vatandaslari icin 188 euro yerine 41 euro oldu.

Vize bekleyen arkadaslara kolay gelsin diyorum, Allah hepinize sabir versin..

Hic teredüt etmeyin, eger butun evraklariniz tamam ise cok kisa bir surede olumlu cevap alirsiniz insallah.

Eğere senin dediğin gibiyse ortada bir karışıklık var demektir,.çünkü

(jasmine)adlı üyemizin geçen hafta vizesi çıkmış ve 60 euro ödemişler :!:

şimdi nasıl oluyorda siz 830 euro öderken,bir başka kişi 60 euro ödüyor!!

ben bu işten hiçbirşey anlamadım,ya birileri ne için vize aldığını bilmiyor yada pfffff :!:

çözmek zor....
Arkadsim konu ne kadar uzadi ya 29 nisan 2010 dan sonra eger 830euro odediyseniz ind size geri veriyor olay bu.Bu kadar iyi bi habere ne kadar anlamsiz cvp veren insan oldu nerden de yazdim keske demeseydim banane.
2run34 yazdı:
Arkadsim konu ne kadar uzadi ya 29 nisan 2010 dan sonra eger 830euro odediyseniz ind size geri veriyor olay bu.Bu kadar iyi bi habere ne kadar anlamsiz cvp veren insan oldu nerden de yazdim keske demeseydim banane.

Bak kardeş eğer bir iyilik yapmak istiyosan,IND ye telefon et ve aile birleşim vizesi kaçpara soruver sana zahmet ve eğer bugün(herkes için) vizem çıksa ve yine bugün 830 euro ödeyin diye mektup gelse ve ben bu 830 euro yu ödesem,daha sonra IND ödenen fazla miktarı bana iade edecekmi? bunları IND ye sorup 100% net birşey yazarsan o zaman hiçbir konu uzamaz!!!!.

biz türkiyede olduğumuz için arayıp soramıyoruz!!
evet arkadaslar sanırım bı yanlıslıga sebeb oldum sımdıden ozur dılerım..... benim vızede bı terslık var sorun su para yattı ama dosyam ortada yok ankaraya gelmemıs...... ama 60 euro odendıgı lafı gectı sanırım sorunda bu para yuzunden.... sorun hallolunca dogrusunu burdan sıze bıldırecegım..
jasmine yazdı:
evet arkadaslar sanırım bı yanlıslıga sebeb oldum sımdıden ozur dılerım..... benim vızede bı terslık var sorun su para yattı ama dosyam ortada yok ankaraya gelmemıs...... ama 60 euro odendıgı lafı gectı sanırım sorunda bu para yuzunden.... sorun hallolunca dogrusunu burdan sıze bıldırecegım..

Evet kardeş sonucu öğrendikten sonra bizi aydınlatırsan çok seviniriz,

inşallah vizeni en kısa sürede alırsın...
evet arkadaslar bugun ne kadar para yatırdıklarını esıme sordum o da net bı sekılde 60 euro oldugunu soyledı... vızem cıkar cıkmaz parası da yatırılmıs ama nedendır bılınmez ınd dekıler vızenın agustos ayı ıcerısınde ankara konsoloslugunda olacagını soylemısler.. ortadakı karsılıkta hallolmus.... bayrama kadar vızem elımde olur ısallah.... darısı dıger bekleyenlerın basına
slm arkadaslar bugun tam 3 ay oldu halen cvp gelmedı hayırlısı bakalım neden gec kaldı bılmıyorum hıc evrakalrdan sorun yoktu hollandadan gondermıstık evrakları bende 60 euro oldu dıye duymustum

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol