Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

HOLLANDA UYUM SINAVI SORULARI KITAPCIKLARA GÖRE! NASIL MI?

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 20.187 görüntülenme
Slm arkadaşlar bunu bılıyormuydunuz holladaca uyum sınavı soruları aslında hep 10 kıtapcıga gore ıkıncı bolum soruları var her kıtapcıgın ıkıncı bolum sorusu aynı cıkıyor mesela gecen ıkı arkadasım gırdı(bunlar farklı zamanlarda gırdıler sınava) ıkısınınkıde 8. kıtapcıgı almıslar ve ıkısınınkıde ıkıncı bolum soruları bırbırıne benzıyomus ve hatta aynı dedıler ve ben bunu cogu kısnın sınav tecrubelerını okurken farkına vardım ve son olarak dun bende sınava gırdım bana 10 numaralı kıtapcıgı verdıler neyse sınav sorularını duydugum kadarıyla buraya yazdım ve bı kardeşimin sınav soruları benımkıyle aynı cıktı sızce bu tesedüfmüdür yoksa bu gercegı daha once kımse farketmemısmıdır ? (ama tl kapatılıpda yenıden baglanınca sorulan sorular bır oncekı kıtabın sorularımı yoksa yedekmı tutuyorlar onu bılmıyorum bu araştırmayla ortaya cıkar inşallah)Şimdi benım size demek istedıgım herkes sınavda hangı kıtapcıgı aldıgını yazarsa ve aklında kalan soruları yazarsa yıne aynı kıtapcıgı almıs arkadasımızla karsılastırırsa benım demek ıstedıklerım ortaya cıkacaktır.Çıkınca ne olur dersenız hıc degılse sınava gırecek olan kardeşlerimiz yararlanırlar,onlara bı faydamız dokunur...Şimdi varmısınız kardeşlerim,hangı kıtabı aldıysanız numarasını yazın ve aklınızda kaldıgı kadarıyla soruları yazmaya calısın yada sadece kıtapcıgın adını yazın aynı kıtabı almıs arkadasımızda varsa onunla konusun sonra bırlıkte yazarız buraya nedersınız buna lütfen sınava gıren butun arkadaşlarımız bu arastırmaya katılsın,rabbımın sayesınde ınsallah bunuda cozerız inşallah.rabbım yardımcınız ve yardımcım olsun.hayırlı gunler kardeşlerim...
yanlış hatırlamıyorsam ilk bölümde ki kitapcık B idi,ikinci bölümde tlf kesildiği için ikinci bölümü tekrar

baştan yapmıştım tam olarak soruları hatırlamıyorum, tezin doğru olabilir ama farkettiğim ve gördüğüm kadarıyla ikinci bölüm için ayrı bir arama gerçekleştiriyorlar,mutlaka belli bir snav adeti mevcuttur ama

bence iki bölümde birbirinden bağımsızdır diye düşünüyorum,inşallah dediğin gibidiir.

Sonrasında girecek arkadaşlarımız için verimli olur inşallah.
kardeşim bırıncı bolumdekı sadece 10 kıtapcık var b falan yokkı
oradaki hanımefendinin yanında kutu içerisinde sıralanmış kitapcıklar var. Bende tel açtığında bana

söylediği B kitapcığını almamı söylediler demişti ( belkide kendi rızasıda olabilir) 6 olacak nerdeyse

sınavı yapalı. :shock:
ortakoy kardesım eger dedıgın dogruysa harıka bısey olur. ancak ben cok tedırgınım acıkcası. bu sınavdan gececegımı sanmıyorum ınan kafam okadar bozukkı pıskolojık olarak ınan bıldıklerımı dahı unutmusum calısıyorum am aaklıma hıc bısey gırmıyor. dua edın ınsallah. bu dusundugn sey cok guzel bısey cuma gunude ben sana yazarım hangı kıtapcıgın bana dek geldıgını ve aklımda kaldıgıyla sorularıda yazarım ınsallah.
zafer_ak yazdı:
ortakoy kardesım eger dedıgın dogruysa harıka bısey olur. ancak ben cok tedırgınım acıkcası. bu sınavdan gececegımı sanmıyorum ınan kafam okadar bozukkı pıskolojık olarak ınan bıldıklerımı dahı unutmusum calısıyorum am aaklıma hıc bısey gırmıyor. dua edın ınsallah. bu dusundugn sey cok guzel bısey cuma gunude ben sana yazarım hangı kıtapcıgın bana dek geldıgını ve aklımda kaldıgıyla sorularıda yazarım ınsallah.

kardeşim bana gelen mesajlar ve okuduklarım arkadaslarımla konusurken duyduklarım buna ısaret eger bır ıkı kısıden duysaydım teseduftur derdım ama ben bunu bes altı kısıden duydum ve kendımınkıde oyle ve sınav tecrubelerınıde okurken cok karsılastım.Kardeşim sen bızı bosver sımdılıkte sen sınavına calıs ıllakı tın koduyla kendını dene sınav kolay sesler hızlı falan degıldı ama benımkınde ses bozuktu ılk bastarafı yoktu resmen sen dua ette ınsallah ses ıyı olsun eger kadın basından gıderse ve ses bozulursa cama ıkı cek derım ben baktım kadın yoktu ha aman kardesım sen rahat ol ben cok rahattım ama ıkıncı bolumde sınırden gıdıyodum ha kardeşim sorulardan korkma dua ette ses ıyı olsun soruları bı sekılde yaparsın bana her bolumden 6 soru geldı yanılmıyosam ve sorular cok kısaydı zaten baslarıda yoktu neyse rabbım yardımcın olsun sınavında bol sanşlar kardeşim sorun olursa yaz ben bıldıgım kadarıyla cevaplarım kardeşim rabbım yardımcın olsun ınsallah sınavında sesler cok ıyı olur ve soruları yaparsın sana sımdıden bol sanslar kafana takma taktınca bıldıgın herseyı unutursun sakın ol ve herseyı rabbıme bırak o herseyın hayırlısını bılır

tamam multecı kardeşim saolasın
arkadaslar bana gore 10 tane kıtapcık var ..o kıtapcıkların 1. ve 2. bolumundekı sorular herbırının farklı...ama dıyelım ben 3. kıtapcıktan sınav oldum.arkadasın bırı de 3. kıtapcıktan olursa aynı bana cıkan sorular ona solrulur dıye duusnuyorum..cunku 10 kıtapcık var ve 2 bolum var .ankarada 6 7 kabın var..ıstda da bır o kadar vardır ..yanı kombınasyon cok oluyor.bu yuzden 10 kıtapcık var 10 kıtapcık bırbırınden farklı.ama hrkese cıkan kıtapcık numaralarının soruları ıcerıgı hep aynıdır kanaatındeyım
Kardeş seninle bizim sınavın birinci bölüm soruları aynıydı ve

ikinci bölüm soruları da aynı gibi görünüyor,

fakat bunlar soruları herzaman aynı bırakmazlar,belli zaman aralıklarıyla değiştiriyorlardır.
ortakoy kardesim hatirlamiyourm sinavin uzerinden bayagi zaman gecti.fakat biliyourm ki kitapciktaki sorularin kelimelerinin anlamini ogrenenler cok daha rahat sinavi geciyorlar.

butun arkadaslara bol sanslar
selamlar, kitapcik numaralariyla bi uyum oldugunu zannetmiyorum cunku her iki bolum icin ayri ayri arama yapiliyo, ama ben yine de aklimda kaldigi kadariyla yazayim, belli olmaz, belki de bi baglanti vardir, bana en ondeki kitapcigi verdi, 1 numaraydi sanirim, ilk sorunun cevabi belcikaydi ve ilerleyen sorularda 3 tane ard arda cevabi strafbaar olan sorular vardi.

2. bolumde nazeggen hatirlamiyorum hic, zaten dogru duzgun anlayamadim, ama sorularda *welke kleur is donker geld of bruin? *welk dier geeft wool .... of schaap? bu ikisi aklimda kaldi birtek sinava dair, zit anlamlilari bile hatirlamiyorumm..
rottenboy yazdı:
arkadaslar bana gore 10 tane kıtapcık var ..o kıtapcıkların 1. ve 2. bolumundekı sorular herbırının farklı...ama dıyelım ben 3. kıtapcıktan sınav oldum.arkadasın bırı de 3. kıtapcıktan olursa aynı bana cıkan sorular ona solrulur dıye duusnuyorum..cunku 10 kıtapcık var ve 2 bolum var .ankarada 6 7 kabın var..ıstda da bır o kadar vardır ..yanı kombınasyon cok oluyor.bu yuzden 10 kıtapcık var 10 kıtapcık bırbırınden farklı.ama hrkese cıkan kıtapcık numaralarının soruları ıcerıgı hep aynıdır kanaatındeyım

kardeşim gercekte 10 tane kitap var ve kıtaplara gore ıkıncı bolum soruları var her kıtaba gore farklı ıkıncı bolum soruları var belkıde ıkıncı bolum sorularında sadece 20 farklı soruları vardır (10 tanesıde galıba yedek) cogu kardeşimize cıkan sorular aynı nerdeyse işte bende bunu bılıyorum ve bunu ortaya cıkarmak ıstıyorum kardeşim

conhoney yazdı:
Kardeş seninle bizim sınavın birinci bölüm soruları aynıydı ve

ikinci bölüm soruları da aynı gibi görünüyor,

fakat bunlar soruları herzaman aynı bırakmazlar,belli zaman aralıklarıyla değiştiriyorlardır.

kardeşim dogru ıkımızın kıtabına 10 numaraydı ,dedıgın dogru olabılır kardeşimde hıc degılse ortaya cıkarsak yeterlıdır,bız baslatalım inşallah herkes bu yonde gıderse herkese daha fazla yardımcı oluruz dıye dusunuyorum.
yavuzkoc yazdı:
ortakoy kardesim hatirlamiyourm sinavin uzerinden bayagi zaman gecti.fakat biliyourm ki kitapciktaki sorularin kelimelerinin anlamini ogrenenler cok daha rahat sinavi geciyorlar.

butun arkadaslara bol sanslar

saolasın kardeşimde bız bırıncı bolum foto soruları için degıl ıkıncı bolum için ugrasıyoruz

tuaydin yazdı:
selamlar, kitapcik numaralariyla bi uyum oldugunu zannetmiyorum cunku her iki bolum icin ayri ayri arama yapiliyo, ama ben yine de aklimda kaldigi kadariyla yazayim, belli olmaz, belki de bi baglanti vardir, bana en ondeki kitapcigi verdi, 1 numaraydi sanirim, ilk sorunun cevabi belcikaydi ve ilerleyen sorularda 3 tane ard arda cevabi strafbaar olan sorular vardi.

2. bolumde nazeggen hatirlamiyorum hic, zaten dogru duzgun anlayamadim, ama sorularda *welke kleur is donker geld of bruin? *welk dier geeft wool .... of schaap? bu ikisi aklimda kaldi birtek sinava dair, zit anlamlilari bile hatirlamiyorumm..

saolasın kardeşim ayrı ayrı arıyo ama cogu kısının kıtapcıkları ve ıkıncı bolum soruları aynı cıkıyo bence bu tesaduf degıl kardeşim inşallah arkadaşlarımız bu calısmaya katılırlar ve onların sayesınde herseyı ortaya cıkarırız inşallah rabbım yardımcımız olsun şimdi en onemlı kıtap bır numara yakın zamanda gırecek arkadaslarımızda ınsallah unutmazlar soruları inşallah o zaman daha cok işimize yarar

katıldıgınız için herkese cok tesekkur ederım saolun kardeşlerim...
arkadasim kitaplarin bilindigi gibi on tane.yani eger kime hangi numarali kitapcik geldiyse ve aklinda kalanlari buraya yazsa dedigin gibi herkes kitapciklari ezberlemeye calisir fakat bu sefer on tane kitapcik ve otuz sorudan bu uc yuz soru demek .zaten sitede de bulunuyor resimli sorular tamami bunlar zaten ve bunlar karistirilarak kitaplara konuyor.kaldiki ilk bolumu herkes bence sorunsuz gecebilir eger sorudaki resimleri ezberlese yeter.cevaplarida zaten bir iki kelimelik oluyor.ondan yapilacak olanlari yapmis arkadaslarimiz dahada birse varmi diye dusnuyorumda zannetmiyorum
pasakurt yazdı:
arkadasim kitaplarin bilindigi gibi on tane.yani eger kime hangi numarali kitapcik geldiyse ve aklinda kalanlari buraya yazsa dedigin gibi herkes kitapciklari ezberlemeye calisir fakat bu sefer on tane kitapcik ve otuz sorudan bu uc yuz soru demek .zaten sitede de bulunuyor resimli sorular tamami bunlar zaten ve bunlar karistirilarak kitaplara konuyor.kaldiki ilk bolumu herkes bence sorunsuz gecebilir eger sorudaki resimleri ezberlese yeter.cevaplarida zaten bir iki kelimelik oluyor.ondan yapilacak olanlari yapmis arkadaslarimiz dahada birse varmi diye dusnuyorumda zannetmiyorum

kardeşim bızım derdımız bırıncı bolum foto soruları degıl dedıgın gıbı 100 foto sorusu var ve bunlara calısanlar bırıncı bolumu rahatlıkla gecerler ama benım demek ıstedıgımız bırıncı bolum kıtaplarına gore ıkıncı bolum soruları var ve benım ugrasım ıkıncı bolum sorularını ortaya cıkarmaktır kardeşim solasın hayırlı gunler
pardon o zaman yazini tam algilayamamisim.bu dedigin mantikli ve cok guzel birsey insallah katkida bulunan olur ve daha sonra sinava girecek arkadaslarda burdan yararlanir.kaldiki her kitapciktan sonraki sorular degistirmeyeceklerdir tipki kitapciklar nasil orda sabit duruyorsa.ben sinava gireli bayagi oluyor.su anda aklima her hangi birsey gelmiyor.sanirim bunun icin ayri bir sayfa acip hikaye bolumu adi altina 1 2 3 .. 10 kadar siralayip kim hangisinde girdiyse aklina gelenleri yazsa sanirim uc bes ay icerisinde buyuk bir bolumu tamamlanmis olur.
pasakurt yazdı:
pardon o zaman yazini tam algilayamamisim.bu dedigin mantikli ve cok guzel birsey insallah katkida bulunan olur ve daha sonra sinava girecek arkadaslarda burdan yararlanir.kaldiki her kitapciktan sonraki sorular degistirmeyeceklerdir tipki kitapciklar nasil orda sabit duruyorsa.ben sinava gireli bayagi oluyor.su anda aklima her hangi birsey gelmiyor.sanirim bunun icin ayri bir sayfa acip hikaye bolumu adi altina 1 2 3 .. 10 kadar siralayip kim hangisinde girdiyse aklina gelenleri yazsa sanirim uc bes ay icerisinde buyuk bir bolumu tamamlanmis olur.

evet kardeşim eger buna katılan olursa rabbımın sayesınde bır ıkı aya kadar tamamlarız cunku yenı sınava gırecek arkadaslarımızda var inşallah unutmazlarsa ve gıren arkadaşlarımızda katılırsalar ınsallah rabbımın sayesınde ortaya cıkarızız inşallah
bu bahsettiniz kitapciklari nerden alabilirim
mesut_nl42 yazdı:
bu bahsettiniz kitapciklari nerden alabilirim

bu kitapcik alinmiyor.bahsettigi sinavda girecegin kitapcigin ardindan gelen ikinci bolum sorulari her seferinde ayni oldugunu tahmin ediyoruz bu yuzden sinvada girdigin kitapcigin numarasini aklinda tutup bundan sonrada sesli olarak gelen sorulari akli tutmaya calismaktir gaye sonrada herkes bildiklerini siteye ayni sayfaya doldursa sanirim uc bes ayda tamam olur o zamanda artik kimsenin sinavda bir degisiklik olmadigi surece kalacagini sanmiyorum.insallah olur herkesin dikaktine sunulur sinava girecek arkadaslar basta olmak uzere tabi

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol