Hollanda vatandaşlığına geçip Türk vatandaşlığını bıraktığınızda acaba Hollanda da askerlik falan çıkıyo mu karşımıza? hollanda ordusuna hizmet edecez mi yada başka bir yükümlülük çıkarırlar mı karşımıza? Ehliyetimizi, üniversite diplomamızı bile tanımayan hollanda acaba askerliğimizi tanıyacak mı? Hollanda vatandaşlığına geçmenin artıları eksileri nelerdir? buyrun görüşleri bekliyorum.
selamlar...
Hollanda vatandaşlığı ve Askerlik
Degerli Insan Korkmayniz Gecerli Belgeler(Ehliyet Haric)hepsi Gecerlidir!
uygulamayi iyi takip ediniz!(CesaretliOlunuz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Askerlik mecburiyeti bulunuyor,lakin Sizlerde Dil Yetersizligi bulunuyor
ilerideki cocuklariniz dan birisi icin gecerli yanlizca!!
Askerlik burda Maaslidir!!!Tokat filan yok)Hata Yaparsaniz ceza(para cezasi)tisiplini uygulanir!!
her hangi bir ulkede Askerlik yapmissaniz, bir daha ikinci bir askerlik gerekmez!!
uygulamayi iyi takip ediniz!(CesaretliOlunuz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Askerlik mecburiyeti bulunuyor,lakin Sizlerde Dil Yetersizligi bulunuyor
ilerideki cocuklariniz dan birisi icin gecerli yanlizca!!
Askerlik burda Maaslidir!!!Tokat filan yok)Hata Yaparsaniz ceza(para cezasi)tisiplini uygulanir!!
her hangi bir ulkede Askerlik yapmissaniz, bir daha ikinci bir askerlik gerekmez!!
bu konuyu ben de çok merak ediyordum. bugün hocama sordum. zorunlu askerlik bir zamanlar varmış fakat bu almanyadaki duvar yıkıldıktan sonra, tam tarihi hatırlamıyorum fakat 90 lı yıllarda zorunluluk kalkmış, ya da kademe kademe azaltılmış. şuan zorunlu askerlik yok fakat meslek olarak askerlik mesleği varmış.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol