Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollanda'ya uçucak arkadaslara bilgi..

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 4.849 görüntülenme
Merhaba arkadaslarım.

benım edindiğim bilgiyi sizinle paylasmak istedim..bilirsiniz biz yolculuk yapmadan once cok valiz ve cok eşya yanımızda goturmeyı severiz,ve sizlerinde bildigi gibi ucak şirketleri 20 veya 25kg dan fazla olan valizlere ücret kesiyor,bende cok ödedim Schiphol'dan buraya gelirken ve 3 defa Dalaman havalimanından transavia ile yolculuk yaptım ve arkadaslar eger transavıa ıle yolculuk yaparsanız istediğiniz kadar valiz götürebiliyorsunuz..fakat valizin 1 tanesi 20kg aşmamak kaydıyla..ben en son gittiğimde 2 valiz,2 el valizi küçük ve bir tanede laptop cantam vardı ve hiç bir ücret ödemedim,ve bugun tekrar Dalaman havalımanın arayıp sordum bu yıl ıcınde aynı sey gecerlımı dıye..gecerlı dedıler..Umarım bilgimden faydalanabılırsınız..bu arada onur aır'den daha ucuz bıletlerı var transavıa'nın..

bilgi için; http://www.transavia.com

Emrah/Muğla
tesekkurler emrah bılgınden faydalanacagız
rica ederim arkadasım,,bilgim işe yarıyorsa ne mutlu bana..
guzel bilgi arkdsm saol ama neden ank ya yook,,,baska yerler bize uymuyo acaba benmi bulamadim,,,,
bende ilk olarak bu firmadan baktim ama sanirim sadece antalya dalaman yani turistik yerlerden var, uymadigi icin baska yerden aldim

ama uyan arkadaslar icin guzel bir tavsiye, sonucta yerlesmeye gidiyorsunuz hollandaya ve burdaki butun esyalarinizi göturmek isticeksiniz,

paylasim icin saol kardes

ALLAH (C.C.) razi olsun...
evet arkadaslar ankaradan yok benım bıldıgım kadarıylada,,ama antalya-dalaman-bodrum dan var..ama eger sız gıdıcek olduktan sonra gelırsınız otobusle dalamana,,ankaradan otobus 35ytl ye glıyo valla..

neyse ucucak arkadaslara hayırlı yolculuklar dılerım..
selam arkadaşlar,sizlere sormak istediğim bi kaç şey var..thy ile uçucam kısmetse..şu valiz olayını anlayamadım normalde kaç valiz,ve kaç kg götürme şansımız var? yada fazla götürürsek ekstra ücret ne kadar olur?
fazla valız goturursen extra alıyorlar elif,,bende kılo basına 4euro almıslardı yanı,,eger bırıncı valızınde 25kıloyu gecerse,,yanı varsayalım valızın 32kılo ve o 7kıloya extra kesıyolar ama sanırım turkıyeden cıkısta senden kesmezler okadar,,,keserlerse bıle 10kılo fazlalık ıcın 2 kılo yazarlar..baska ucak bulamadınmı arkadasım be?thy cok pahalıdır,,yanı degısen bısey yok ucaklarda..mesela ben yenı geldım ve tam 4 valız 2 el cantası ve bır laptop getırdım ve 1lira bıle odemedım.. ;)

yanı thy ıle ucarsan 1valız goturuyorsun ve el cantası goturebılırsın 2 tane..1 tane normalde el cantası fakat sen 2 tane gotursen bısey demıyolar yanı 2 ıncıye ;)

emrah
elif ikra yazdı:
selam arkadaşlar,sizlere sormak istediğim bi kaç şey var..thy ile uçucam kısmetse..şu valiz olayını anlayamadım normalde kaç valiz,ve kaç kg götürme şansımız var? yada fazla götürürsek ekstra ücret ne kadar olur?
hmm teşekkürler emrah..ya haklısın thy pahalı ama nişanlım sağolsun..onların tercihi yapabileceğim bi şey yok..benim 5 büyük valiz ve küçük bi el çantası da var..sanırım talep edilen ücrette artar..
tamam ozaman,,hayırlısı..ama saglam para odersınız 5 valıze..

kolay gele.

emrah
elif ikra yazdı:
hmm teşekkürler emrah..ya haklısın thy pahalı ama nişanlım sağolsun..onların tercihi yapabileceğim bi şey yok..benim 5 büyük valiz ve küçük bi el çantası da var..sanırım talep edilen ücrette artar..
Allah razı olsun..
rica ;)
elif ikra yazdı:
Allah razı olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol