Sevgili Okurlar,
Türkiyede girilmesi zorunlu olan uyum sınav hakkında:
Amsterdam Mahkemesinde görulen davada, hakim sınavı geçemediği icin vize alamayan Faslı (Marokkan) bir kadının actığı davada kadını haklı bulmuş ve Mahkeme kararına göre kadının uyum sınavına Hollanda'da girebilmesi için geçici vizeyle Hollanda'ya gidebilmesine karar vermişti.
Hollanda Devleti, hakimin bu kararını Yüksek Mahkemeye tasıdı. Hollanda Yüksek Mahkemesinde görülen dava 2 Aralık 2008 tarihinde sonuçlandı. Adı geçen Mahkeme, halen geçerli olan Yasalaların yeterli temelininin olduğu gerekçesiyle Yasada şuanda herhangi bir değişiklik olmuyacağını ve Oturum Müsaadesine başvurulması için yurtdışında Uyum Sınavının kazanılması gerektiği yolunda karar verdi.
Böylece kamuoyunda Uyum Sınavı Kalktı diye anlaşılan husus açıklığa kavuşturuldu. Hollandada Uzun süreli Oturum Müsadesi(MVV) alınabillmesi için Temel Yerleşim Bilgi Sınavını geçmek zorunludur.
Bilgilerinize.
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi(Uyum Sınavı Kursu)
0533-4332102 ve 0312 -4412264
Daha fazla bilgiyi Hollanda Devletinin (IND) sayfasinda bulabilirsiniz
Hollanda Yüksek Mahkemesi Uyum Sınavı Kararını VERDİ..
bakalım Türkiye ne zaman, ülkemizde ev alan çalışan yada evlenen Hollandalılara uyum sınavı koyacak. Devletler arası karşılıklılık ilkesi işlemelidir. ama ben, uyuyan dışişleri bakanlığımızdan ümidimi kestim.
selamlar...
selamlar...
bakalım Türkiye ne zaman, ülkemizde ev alan çalışan yada evlenen Hollandalılara uyum sınavı koyacak. Devletler arası karşılıklılık ilkesi işlemelidir. ama ben, uyuyan dışişleri bakanlığımızdan ümidimi kestim.
selamlar...
o milleti için çalısan devlet için geçerli abim..
Bu ülke menfaatler ülkesi,bastakiler kendini dusunur ancak..
milletler kaderlerini kendileri çizerler ve layık oldukları şekilde yönetilirler.
baştakileri başa getiren millettir.
o zaman şu sonuç çıkıyor malesef. Biz, bu yapılanlara müstehakız. Hakettik.
Ben; Amerikaya, Avrupa Birliğine vize koyan, uyum sınavı koyan yönetici istiyorum.
Eurovizyonda Ermenistana, Rum Kesimine oy veren, Ermenilerden özür dilemek için imza toplayan bir toplumda yaşamaktan utanıyorum. Binlerce Türkü katleden Ermenilerin devletini ziyarete giden Cumhurbaşkanlarından utanıyorum.
baştakileri başa getiren millettir.
o zaman şu sonuç çıkıyor malesef. Biz, bu yapılanlara müstehakız. Hakettik.
Ben; Amerikaya, Avrupa Birliğine vize koyan, uyum sınavı koyan yönetici istiyorum.
Eurovizyonda Ermenistana, Rum Kesimine oy veren, Ermenilerden özür dilemek için imza toplayan bir toplumda yaşamaktan utanıyorum. Binlerce Türkü katleden Ermenilerin devletini ziyarete giden Cumhurbaşkanlarından utanıyorum.
basimiza ne geLiyorsa bizim hukumetten geLiyor kimsenin sucu yok,bizim hukumetin pasifLigi baska bisi degiL,dediginiz gibi menfaatini dusunuyorLar,vatandasi dusunen kimmmm
Sevgili Okurlar,
Türkiyede girilmesi zorunlu olan uyum sınav hakkında:
Amsterdam Mahkemesinde görulen davada, hakim sınavı geçemediği icin vize alamayan Faslı (Marokkan) bir kadının actığı davada kadını haklı bulmuş ve Mahkeme kararına göre kadının uyum sınavına Hollanda'da girebilmesi için geçici vizeyle Hollanda'ya gidebilmesine karar vermişti.
Hollanda Devleti, hakimin bu kararını Yüksek Mahkemeye tasıdı. Hollanda Yüksek Mahkemesinde görülen dava 2 Aralık 2008 tarihinde sonuçlandı. Adı geçen Mahkeme, halen geçerli olan Yasalaların yeterli temelininin olduğu gerekçesiyle Yasada şuanda herhangi bir değişiklik olmuyacağını ve Oturum Müsaadesine başvurulması için yurtdışında Uyum Sınavının kazanılması gerektiği yolunda karar verdi.
Böylece kamuoyunda Uyum Sınavı Kalktı diye anlaşılan husus açıklığa kavuşturuldu. Hollandada Uzun süreli Oturum Müsadesi(MVV) alınabillmesi için Temel Yerleşim Bilgi Sınavını geçmek zorunludur.
Bilgilerinize.
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi(Uyum Sınavı Kursu)
0533-4332102 ve 0312 -4412264
Daha fazla bilgiyi Hollanda Devletinin (IND) sayfasinda bulabilirsiniz
Sabirli olunuz Turkiye Yakinda AET uyesi olacaktir!! Insaallah bu Sorunlar kalmis olur!!
Dunya Turklersiz yasamayaz (isgucu)!!Ekonomisi boyle krize girer!!!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol