merhaba arkadaşlar. Elimde bulunan bir kitaptan (nederlandse voor buitlanders) bu kitap delft universitesinde dil okulundan istenen kitaptır. kitapta 45 tane konu var bunları sizlerle paylaşacam. bütün konular bittikten sonra NT2 sınavında niveau 2 seviyesine geliniyor. şimdiden hazırlanırsak sınavı vermemiz acısından cok güzel olur. ayrıca elimdeki cd leride siteye kopyalayıp oradanda dersleri takip edebilirsiniz. bana bu konuda en büyük yardımcı olacak burcu arkadaşımıza teşekkür ederim. eğer ilgi çok olursa hem nt2 sınavı için hem oraya gitmeden önce birşeyler ögrenipte gideriz hepimizin faydasına.
kolay gelsin arkadaşlar.
ayrıca dersler ders1 2.... diye ayrı başlıklarda yazacam arkadaşlar. ayrıca derslerin sonundaki vul in of aan(boşlukları doldurun yerlerini sizler doldurursanız bişeyler öğreniriz. inşallah katılım fazla olurda bizde devam ederiz 45 derse. her 3 4 günde bir dersi yapacağız isteğe göre burcu arkadaşımla beraber.
hollandaca desler (45 konuluk)
oncelikle boyle bi paylasimda buluncagi icin Fatih arkadasimiza simdiden tesekkurler..!
guzel bi kaynak ve yararli olacagini dusunuyoruz, insallah arkadaslarimizin isine yarar ama ben eminimki bugun veya yarin bu paylasim bi cok arkadasimizin isine yarayacak..!
arkadaslar dili hollandaya gittikten sonra nasi olsa ogrenirim diye dusunmeyin, bence simdiden ogrenmeniz sizin yarariniza, gittiginiz zaman fazla zorluk cekmez ve esinize veya baska birisine bagli kalmazsiniz..!
kolay gele
guzel bi kaynak ve yararli olacagini dusunuyoruz, insallah arkadaslarimizin isine yarar ama ben eminimki bugun veya yarin bu paylasim bi cok arkadasimizin isine yarayacak..!
arkadaslar dili hollandaya gittikten sonra nasi olsa ogrenirim diye dusunmeyin, bence simdiden ogrenmeniz sizin yarariniza, gittiginiz zaman fazla zorluk cekmez ve esinize veya baska birisine bagli kalmazsiniz..!
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol