Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollandaca evrak ..yardım

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 16.116 görüntülenme
merhaba arkadaşlar..formunuza yeni üye oldum..benim yardıma ihtiyacım var ..erkek kardeşim 2004 yılında türk asıllı hollandada yaşayan bir bayanla evlenip oraya yerleşti..8 ay sonrada geri döndü ve boşandı.. şimdi hollanda hükümetinden bize bir kağıt geldi ..üzerinde

Te betalen euro 0

deze definitieve aanslang is vastgesteld overeenkomsting uw anngifte over 2005.

berekening van het te betalen bedrag

bedrag vande aanslag

te betalen euro.......NIHIL

zie voor een specificatie de achterzijide van dit bijet EURO 0

ve bunun gibir bir sürü holandaca yazı var ..2 sayfadada

toegepaste heffingskortingen

algemene heffingskorting euro 1795

heffingskortingen euro 1795

yazıyor..

bana yardıncı olabilirmisiniz ....

veya bildiğiniz bir çeviri programı varmıdır..şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
selam arkadasim

bu mektup nerden geliyor, mektubun bi kosesinde nerden geldigi yazar..!

bi yerden para talebindemi bulundunuz?

burda odenecek miktar 0 euro ve odenecek mikarin (0 euronun) aciklamasini arka sayfada gorebilirsiniz vs gibi seyler yaziyo

Eger ingilizceniz varsa,bu linkden ceviri yapabilirsiniz

http://translate.google.com/translate_t

kolay gele
Degerli insan Hollandada Bulundugunuz yillarda Bence Vergi Dairesinden issiz eslerden birine verilen

aylik ek butce olsa gerek ki,2005 yilinda Doldurulmus vergi iadesi icin odenecek miktar Belirnen(nihil)Sifir yada Saglik Primleri icin VErgi Iade Alinmis ucreti sifirlamislardir!!

O olarak yani ne odeyeceksiniz nede alacaksiniz!!!!

Evlilk sebebiyle bu tur Odemeler Eslerin Boclari(kredi,Bilinmeyen Finassiyel borclar)Eslerden biri kurnazlikla yapmis oldugu ozel yada Odenek Borclari bir cok vatandasimizin boynunu bukmekdedir!!

Haksiz yere Borc Odeme Mecburiyetinde Kalmakdadir!!

Sizde Ise Bolge Vergi iadesi yillik gelir (alacak verecek )Boclanma olmadigini Size Belirtmis!!
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol