arkadaslar ben nokia ya sozluk yukleyemedim yardimci olabilirmisiniz lingvosoft u nasil indiricem bilen varmi
ne icin yuklemek istiyon
uygun baslik altinda yazarmisin aciklamaya calisalim
beyler bu sozluk cok guzel olmus
yalniz kelimelerin fiil, isim, de, het vs, gibi bilgileri yok.
o da istifade. com da ki sozluk te var
acaba bu sozlugun yapisi ile istifade.com un sozlugunun icerigi birlestirilebilir mi. cunku istifade. com da tek tek harflerle aramak gerekiyor. Burda ise kelimeyi yazinca , kelime icinde gecen tum sozcukler geliyor. bu da bizim icin iyi oluyor.
yapilabilirse seviniriz
gerci emegimiz olmadan bunlara sahip olmak bile bizim icin BUYUK BIR IYILIK
ALLAH RAZI OLSUN
herkese selamlar
bunlar ekip ve destek isi...
o sozlugu olusturmak asagi yukari 3 yilimi aldi...
eski siteden arkadaslar gorev paylasimi yapmayip el atmasalardi bitmezdiyaaa
kendi basima bitirmem soz konusu degil. ama yavas yavas hazirlanicak...
gonulluler varsa 100 er 200 kelime olarka verebilirim...
ellerinize saglik cok onemli bir ihtiyacti.ileride genisletilmeye musait olucakmi bizlerinde katkilari ile daha gelistirme sansimiz olmaz mi
saygilar
Bu sozluk zaten site uyelerinin katkilari ugraslari ile bu hale geldi..
zamaninda gorev harf paylasimi yapildi..
Sozluk sitesinin altinda isimleri var...
simdi de het kisimlari icin calisilacak...
Ayrica eksik kelimeler tamamlanacak...
Bunun icin gorev paylasimi yapabiliriz...
ELINIZE SAGLIK PC ME YUKLEDIM ... AMA TELEFONUMADA YUKLEMEK ISTIYORUM TELEFONUMA GORE BULAMADIM RIC AEDSEM
SGH800 SAMSUNG ICIN DE BI SOZLUK VARMI .. VARSA LUTFEN YARDIMCI OLUN KOLAYGELSIN
ufoss yazdı:
simdi de het kisimlari icin calisilacak...
Ayrica eksik kelimeler tamamlanacak...
Bunun icin gorev paylasimi yapabiliriz...
En kısa zamanda görev paylaşımını başlat istersen.
Anca yapılır, biliyorsun uzun sürüyor.
Arkadaslar belki haberiniz vardir ama ben sitede goremedigimden yaziyorum.Babylon diye bir programi indirdignizde 75 dilde sozluk elinizin altinda oluyor.Yalniz program online calisiyor bedava versiyonunu indirin.Indirdikten sonra her ihtimale karsi virus taramasi yapin.ben yaptim sorun yok ama genede acmadan once yapmanizda fayda var.Asagida linki veriyorum siteden indirebilirsiniz.
Arkadaslar belki haberiniz vardir ama ben sitede goremedigimden yaziyorum.Babylon diye bir programi indirdignizde 75 dilde sozluk elinizin altinda oluyor.Yalniz program online calisiyor bedava versiyonunu indirin.Indirdikten sonra her ihtimale karsi virus taramasi yapin.ben yaptim sorun yok ama genede acmadan once yapmanizda fayda var.Asagida linki veriyorum siteden indirebilirsiniz.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol