Arkadaslar digerini degiştirecekdim fakat nerden yapıldıgını bilmedigim için onu silersiniz artık.
HOLLANDACA VİZE SINAVI İÇİN HAZIRLADIGIM ... SAOLSUN UFOSS AİLESİNİN kaynaklarından yapdıgım ve kursta gördüklerimiz ( gittigim kursda vize sınavını gecemeyen yok ) %90 KATKISIYLA HAZIRLADIGIM cok güzel bir kaynak
bildiginiz üzere sınav 2 bölümden oluşmakdadır. 2. bölüm olan sözlü sınavı size yardımcı olsun die aldım umarım büyük yardımı olurda bizede dua edersiniz.
hikaye bölümünde zaten kendimizi tanıtıyoruz ,2. hikayede ise hollandayla alakalı şeyler söylüyorz.
PROGRAM ;
soru cevap seklinde size zıt anlamlı kelimeleri ögretmekde ve cok etkili olarak sunmakdadır.
sorunun dogru cevabı yeşil olarak yanmaktadır.ayrıca
İçindekiler ;
1-Hollandaca fuul zıt anlamlı kelimeler cevaplı sekilde
2-zıt anlamlı kelimeler sesli olarak ögretilmekde
3-Sınav tekrar etme cümleleri ( zinnen) listesi
4-sınavda cıkan soru ve cevap lar listesi
5-zıt anlamlı kelimeler ayrıca liste olarak verdim.
( DURUMUM VİZE SINAVI İÇİN HAZIRLANIYORUM 2 HAFTA İÇİNDE SINAVA GİRECEGİM , SÖYLEME NEDENİM SİZLER GİBİ BENDE ÖGRENCİYİM ,KAYNAKLARIMI SİZLERE YARDIMCI OLSUN DİYE SUNUYORUM )
sitede emegi gecenlerden ALLAHCC razı olsun ...
bAna ve benim gibilerede bi dua ederseniz sevinirim...
sevgilerimle
(ik ben serkan mert )
( ik woon in TURKİJE in de stat Kayseri )
http://rapidshare.com/files/195266833/hollandaca-almanca-turkce-ingilizce_cal__305_sma-serkan.rar.html
güle güle kullanın...
HOLLANDACA VİZE SINAVI FUUL ÇALIŞMA "ORJİNAL -2- " GÜNCEL
bekleyen arkadaslarindirebilirsiniz ...
vize sınavına girecek cok az kişi var heralde ... sitede .
indiren arkadaslar nasıl oldugunu yazsında bundan sonra indirebilecek arkadaslar gönül rahatlıgıyla indirsin ...
indiren arkadaslar nasıl oldugunu yazsında bundan sonra indirebilecek arkadaslar gönül rahatlıgıyla indirsin ...
ındırme lımıtın dolmus arkadas ındıremıyoruz
bu kaynak için teşekkür ama indirme limiti dolu EROR veriyor..bunu en kısa zamanda çözersen çok sevinirim saygılar
Tekrar yüklemeniz gerekiyormuş limit domuş.Şimdiden teşekkürler.
ya rapidden yüklüyom hani 5 yıl felan saklıyordu nasıl oluyorda 1 haftadan limiti bitiyor anlamıyorum.. yada ben mi yanlıs yapıyorum
Arkadaslar digerini degiştirecekdim fakat nerden yapıldıgını bilmedigim için onu silersiniz artık.
HOLLANDACA VİZE SINAVI İÇİN HAZIRLADIGIM ... SAOLSUN UFOSS AİLESİNİN kaynaklarından yapdıgım ve kursta gördüklerimiz ( gittigim kursda vize sınavını gecemeyen yok ) %90 KATKISIYLA HAZIRLADIGIM cok güzel bir kaynak
bildiginiz üzere sınav 2 bölümden oluşmakdadır. 2. bölüm olan sözlü sınavı size yardımcı olsun die aldım umarım büyük yardımı olurda bizede dua edersiniz.
hikaye bölümünde zaten kendimizi tanıtıyoruz ,2. hikayede ise hollandayla alakalı şeyler söylüyorz.
PROGRAM ;
soru cevap seklinde size zıt anlamlı kelimeleri ögretmekde ve cok etkili olarak sunmakdadır.
sorunun dogru cevabı yeşil olarak yanmaktadır.ayrıca
İçindekiler ;
1-Hollandaca fuul zıt anlamlı kelimeler cevaplı sekilde
2-zıt anlamlı kelimeler sesli olarak ögretilmekde
3-Sınav tekrar etme cümleleri ( zinnen) listesi
4-sınavda cıkan soru ve cevap lar listesi
5-zıt anlamlı kelimeler ayrıca liste olarak verdim.
( DURUMUM VİZE SINAVI İÇİN HAZIRLANIYORUM 2 HAFTA İÇİNDE SINAVA GİRECEGİM , SÖYLEME NEDENİM SİZLER GİBİ BENDE ÖGRENCİYİM ,KAYNAKLARIMI SİZLERE YARDIMCI OLSUN DİYE SUNUYORUM )
sitede emegi gecenlerden ALLAHCC razı olsun ...
bAna ve benim gibilerede bi dua ederseniz sevinirim...
sevgilerimle
(ik ben serkan mert )
( ik woon in TURKİJE in de stat Kayseri )
GÜNCELLENDİ RAPİDSİZ DOWNLOAD KOLAY GELSİN
http://www.turboupload.com/files/get/Q4e_TpqGrZ/hollandaca-almanca-turkce-ingilizce-calsma.rar
güle güle kullanın...
link sınırlandırılmış . tekrar yukleyebilirmisiniz rica etsem.
arkadaşım olmadı bu msj ı veriyor. ilgin için tşkler
File Not Found
Please check that your link is correct.
Go to Main Site
File Not Found
Please check that your link is correct.
Go to Main Site
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol