Hollandaca kelime,dilbilgisi ve daha fazlasi bu adreste
Hadi kolay gelsin
[website]http://www.istifade.com/dilbilgisi/dilbilgisiicindekiler.htm[/website]
HOLLANDACA YI TURKCE OGREN
eline sağlık arkadaşım süper bir paylaşım ;)
evet bencede guzel bi paylasim
eline saglik arkadasim
kolay gele
eline saglik arkadasim
kolay gele
eline sağlık gerçekten cok güzel bir program. devamını bekleriz;)
arkadaşım gerçekten süper ya çok teşekkürler emeğine sağlık
birseydegil arkadaslar maksat yardimlasma olsun
sayfayi tekrar duzenleyen arkadasada ben tesekur ederim
iy calismalar :D :D :D :D
sayfayi tekrar duzenleyen arkadasada ben tesekur ederim
iy calismalar :D :D :D :D
Hakikaten guzel olmus gorunuyorda kafam karisti . ben bunu kulllanmak icin surekli bu kucuk pencereyimi kullanicam. yani yokmu bunun direk adresi felan favorilere eklesek diyorum.
elinize saglik simdiden tesekkurler .
denistim biraz once . simdide kendimi duzelteyeim benim gibi kafasi karisanlarada kolaylik olsun . karistiriken farkettim menuye sag tiklayip yeni pencerede ac dediginizde kendi ana sayfalarindan aciliyor program . o sekilde favoriye ekleyebildim .
hazirlayan sunan arkadasa tekrar tesekkurler
elinize saglik simdiden tesekkurler .
denistim biraz once . simdide kendimi duzelteyeim benim gibi kafasi karisanlarada kolaylik olsun . karistiriken farkettim menuye sag tiklayip yeni pencerede ac dediginizde kendi ana sayfalarindan aciliyor program . o sekilde favoriye ekleyebildim .
hazirlayan sunan arkadasa tekrar tesekkurler
HAKKİKATEN GUZEL OLMUS GORUNUYORDA KAFAMI KURCALAYAN BISEY VAR . BEN BUNU KULLANMAK ICIN SUREKLI BU KUCUK PENCEREYIMI KULLANICAM . YANI YOMU BUNUN DIREK ADRESI FELAN FAVORILERE EKLESEK DIYORUM .
ELINIZE SAGLIK SIMDIDEN TESEKKURLER
Uyari= Lutfen yazilarinizda kucuk harf kullaniniz. Buyuk harf forum kurallari geregi bagirmak anlamina gelir
Linki su sekildedir = http://www.istifade.com/dilbilgisi/dilbilgisiicindekiler.htm
Bu siteden çok şey öğrendim.. Sayenizde de öğrenmeye devam ediyorum.. Ellerinie sağlık.. Teşekkürler...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol