slm arkadaşlar ben baya hollandaca bılıyorum ama daha cok gelıstırmek ve ögrenmek istiyorum bunun için
bana bı sıte ismi yada nasıl daha cok holllandaca ögrenebılırım bu konuda yardım edersenız cok sevınırım
hollandacamı gelıstırmek için
Istek olacak icinde azim olacak , kelimenin okunusunu biliyosan artik yeterli seviyeye gelmissen kaliplari ezberleyeceksin ve ogreneceksin sonrada bol bol kelime ezberi yapacakssin ....
kardeşim bende istek var kalıpları öğrendım bırsuru kelıme ezberledım cogu seyleri biliyorum ama daha cok gelıştirmek istıyorum bunun için bu baslıgı actım
en iyi dil hollandada ogrenilir , tv leri radyo lari alt yazilari gazeteleri bol bol okuyacaksin baskada bi yolu yok ... kulagin dolacak , ezberi hic birakmayacaksin onu demek istiyorum ..
ben ne zaman bi hollandaliya daha hizli konusmak daha iyi konusmak istiyorum .vs gibi seyler soylesem hollandalilarin bana tavsiyesi su oluyor...
bolbol yazarak calis herseyi yaz eve gelen briefleri okumaya calis icinde anlamadigin kelimelerin anlamini bul ogren,,,bolbol tv izle ozellikle journaal kanalindaki sessaamstraat i izle diyolar,,,gazetelere gunluk goz gezdir ilk baslarda sklirsin anlamadigin icin ama zamanla anlamaya basladigini goruceksin diyolar...
bolbol yazarak calis herseyi yaz eve gelen briefleri okumaya calis icinde anlamadigin kelimelerin anlamini bul ogren,,,bolbol tv izle ozellikle journaal kanalindaki sessaamstraat i izle diyolar,,,gazetelere gunluk goz gezdir ilk baslarda sklirsin anlamadigin icin ama zamanla anlamaya basladigini goruceksin diyolar...
saolun arkadaslar ama benım aradıgım baska bısey daha hızlı hollandaca öğrenmek istiyorum yaw site yok mu
yuzlerce site var bu sitenin icinde arayip bulabilirsin yararlan yararlanabildigin kadar ... KOLAY Gelsin
http://www.livemocha.com/act/5220168/W2C7UqFCz arkadaslar böyle bı sıte buldum cok güzel hollandaca öğretıyo ama paralımı anlayamadım bı yazı geldı 9,99 euro dıye ama okumadan yanlıslıkla sıldım aranızda daha önce bu sıteden calısanlar var mı
saol, daha once uye olmussum bahsi gecdi sditede buranin ama cok guzelmis saol hatirlattigin icin parali degil
saol kardeşim yardım oldugun için gercekten tesekkur ederim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol