arkadaslar ben hollandaya 2004 mayis ayinda geldim . 2006 septemberde bosandim. ve oturumum geri alindi. surekli ayni isyerinde calistigimdan dolayi turks assocatie 1/80 turkiye avrupa anlasmasina gore yeni oturuma basvurdum. ind bana ret verdi ret gerekceleride cok komik . isyerime 13 gun ve bir ay ara vermem gosteriliyor. Ama mevcut anlsmalara gore oturum hakkim vardi vermediler. beni 9 ay boyunca vremdelingen bewaringe yani hapse attilar. ve 2 aydan beri serbest biraktilar. mahkeme karar veremeyip davayi meervoedige kamera yani 3 hakimli mahkemeye verdiler. 9september 2008 de arnhemde davam gorulecek. bu dava butun turk vadandaslarini ilgilendiren bir dava olup herkesimden destek ariyorum. ayrica gecen ay denhaag mahkemesi sadece hollandada 3 sene degilde turkiyede ve hollandada 3 sene evli kaldiginda oturum alma hakki olduguna emsal bir karar verdi. ve daha once ejder kose avukat beyin 1 sene calismis bir turkun burada oturum alma hakki olduga dair onemli bir davayi kazandi ve tum turklere emsal oldu. beni hollanda ind si 9 ay bosuna icerde birakti. benim onumuzdeki ay 3 hakim tarafindan bakilacak davam butun avrupa turklerini ilgilendiren emsal bir dava olacak. tum kesimden destek bekliyorum
HOLLANDADA BOSANDIKTAN SONRA BUYUK BIR HAKSIZLIGA UGRADIM.
gecmis olsun demekten baska sey gelmiyor elimden
yanliz anlayamadigim bisey var , tamam oturmunuza red verilmis olabilir ama 9 ay gibi agir bir mahkumiyete anlam veremedim , ne ile suclandiniz ve ceza aldiginizida aciklarsaniz belki size yardim edebiulecek birileri cikabilir
yanliz anlayamadigim bisey var , tamam oturmunuza red verilmis olabilir ama 9 ay gibi agir bir mahkumiyete anlam veremedim , ne ile suclandiniz ve ceza aldiginizida aciklarsaniz belki size yardim edebiulecek birileri cikabilir
gecmis olsun demekten baska sey gelmiyor elimden
9 ay vremdelingen bewaringte kaldim. yani beni alip yabancilar sinirdisi hapishanesine attilar. ortada hic bir suclama yok . sadece sinirdisi etmek icin icerde tuttular ve sinirdisi edemeyip serbest biraktilar. bende yilmadim yikilmadim hakkimi aradim ve aramaya devam ettim. eski avukatimin beceriksizligide ortaya konuldugundan yattim . en son tuttugum avukatim sayin ismet ozkaranin hukuki bilgilerinden ve becerisinden beni sebest biraktilar ve 9 septemberde cok onemli davama 3 hakim bakacak .
bu ulkede demokrasi ulkesinde bosu bosuna 9 ay hapis yattim.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol