Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollandada Dil Okulunu ßitirmek Ve Normal ßölüm Seçmek

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 6.801 görüntülenme
Selam ..

ßen 1989 doğumluyum.Türkiyede üniversiteye kayıtlıyım 2yıllık..1. sene bitti ama alttan derslerim var..ben yurtdışında okumak istiyorum.ve zaten kız arkadasım orda oturuo ama yası tutmadıgı icin istek yapamıyo..ßenim sorularım olcaktı çünkü ilerisi için önemli..Şimdi ben okullu olduğum icin bi gelirim yok yani bankada bi yüklü param yok..Ailemin durumuda cok ii değil..ama ben ilerde hollandaya yerleşcem zaman zorluk çekmemek için ve yabancı referans olursa daha iyi olcanı dusundum icin buna karar verdim..Ama diğer konuları okuyunca kafam karıstı.Simdi ben eger okul icin basvuru yaparsam kabul edilirmi?Ve tamamen yapmam Gerekenler neler ?..ßir de Waalwijk'e yakın dil okullarını bilen varsa Cvplayabilir mi :D :?:
selam arkadasim

yapman gerekenleri avrupada egitim basligi altinda yazmistik ve diger arkadaslarimizda senin gibi ogrenci olarak buraya gelmek icin yaptiklarini, yapmalari gerekenleride okuyabilirsin..!

hollandada bi garantorun yok galiba? maddi olarak ind yin sunmus oldugu sartlari yerine getiremezsen, isler biraz zora girer..!!! cunku ne burdan nede orda maddi yonden destegin yok..! ind ye boyle basvuru yaparsan, malesef olumsuz cvp alirsin..!

Allah yardimcin olsun

kolay gele
garantorun derken anlamadım ya konulara baktım ama ne bilim bir anda kafam karıstı...kız arkadasım orda oturuyo ama oraya gitmek benim icin cok önemli cunku bi yolunu bulmam lazım
garantor : hollandaya geldiginde senin tum giderlerini karsilayan sahis

buraya gelmen mutlaka onemlidir ama ogrenci olarak gelmek biraz zor gibi gozukuyor..!!

kolay gele
hmm anladım ama yani iş olarakta zor cunku yabancı dil de önemli en azından ordan mezun olursam iş imkanı belki daha kolay sağlanır ama bilmiyorum ki ailesiyle de konusmadan bisi diyemem bilmiyorum ins isim kolay olur garantoru ayarladıktan sonra da isim zorlasır mı bi de demistim waalwijk'e yakın bi yerlerde dil okulu bulabilirmiyim die ....ßiliyosan solyebilirmisin Lutfen ?
Allah yardimcin olsun arkadasim

umarim istedigine skinti cekmeden ulasirsin

waalwijk'de bi dil okulu bulduk

Taxandriaweg 11 - 5142 PA Waalwijk,

Postadres: Postbus 645 - 5140 AP Waalwijk

Tel: 0416-563000

site: http://www.ilc-talen.nl/home.html

kolay gele
cok saolasın :) valla cok yardımcı oldun :) allah senden razı olsun ben geende bi şansımı denicem işim zor belki ama zoru severim :D sizide haberdar edicem bu konuda merak etmeyin :) sanada kolay gele ilgilenmen gercekten guzel :)
ben siteye baktım biraz ama herhalde sadece dil egitimi vercekler baska bisi yok ama benim demek istediğim..ßenim bi arkadasım var kendisi daha yeni ukraynaya gitti o da ben gibi ama o simdi 5 yıl okucak..İlk yılı dil egitimi hazırlık gibi bi sey 2. sene bolum secicek yani..ßende ondan gaza geldim bakim dedim ama bu heralde sadece dil okulu gibi bi sey..Arkadasımdan yardım isteyemiorm cunku aramız su an ii degil :S o yuzden basını agrıtıorm :oops:
arkadaşım benim bildiğim kadarıyla sen üniversite ya da hbo'da bir bölüme girdiğim zaman zaten ilk yıl dil eğitimi alıyorsun, daha sonra bölümü okumaya başlıyorsun. yani senin ayrıca dil okulu aramana gerek yok.
peki bildiğin guzel bi okul varmı?Turkiye'de işletme okuyorum ama Turizm.Dış ticaret olabilir..yada okuyabilcem baska bi bolum varsa...liseyi muhasebe olarak okudum..yani lise diplomamda muhasebe yazıo ben onu okumak istemiyorum..ßaska bisilere yonelmek istiyorum..bildiğiniz bi yer varmı acaba ?
arkadaşım, senin bölümünle ya da şartlarınla ilgili okulları bilmiyorum doğrusu. okulu bir şekilde bulup, yine bir şekilde formalite de olsa garantör bulup gelirsin. fakat geldikten sonra çok zor şartlar bekliyor seni. o yüzden bir kere daha düşün derim gelmeden. en azından oturum almadan öğrenci olarak gelmek, seni özellike de maddi olarak çok zorlayacak.

yönetici arkadaşlar eğer başka site ismi vermek yasak mıdır bilmiyorum, yasak ise siliniz lütfen.

http://www.turksestudent.nl sitesinde bence sorularına daha çabuk cevap alırsın. hollandadaki türk öğrenciler var hep orda. başarılar dilerim.
teşekkur ederim arkadasım (:
Öğrenci olarak geleceksekte Bi garantörümüz mutlaka olmalımı?Ama benim garantörüm yokki.. :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol