Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollandada En Yuksek Maasi Alan 5 Meslek

Yorum için giriş yap 19 mesaj · 8.878 görüntülenme
Tandheelkunde =====> € 3371

Fiscale economie =====> € 2970

Criminologie =====> € 2857

Engineering, design & innovation =====> € 2856

Geneeskunde =====> € 2805

kolay gele
arkdsm saol guzel bi paylasim olmus ama bunlarin turkcesi yokmu cevirisi yani,,,polislikmi,,ogretmenlikmi bilirsek daha iyi olur simdiden tskrler saygilar,,,
1. diş hekimliği

2. mali ekonomi

3. kriminoloji ( suç bilim )

4. mühendislik dizayn ve AR-GE

5. tıp - hekimlik
cok tesekkur ederim arkdsm bu kadar hizli cvpladigin icin,,,bi sorum daha olucak ben oraya gittikten sonra kresde calismak istiyorum bu konuda bi bilgin varmi maasi hakkinda eger bilgin varsa yazarsan sevinirim yada bilgisi olan arkdslar cvplarlarsa seviniirim simdiden tskrler,,,
muhtemelen 1495-1500 euro full-time çalışılırsa. çalışan bir arkadaşım bu ücreti alıyordu. ama tabi tam olarak bende bilmiyorum.
cok saol arkdsm,,

eger cok soru sordun demessen bu full time kac saat oluyo 38 :?: 48 :?:
selam sanslı senın bu sorunu gordum ve bızım bı arkadasımız var kreste calısan,,benım eşımın arkadası ve ona sordurttum,,o 1400euro alıyormus fakat 800euroda alan var dedi,,calısacagın veya yapacagın ıse gore degısır dıyor..bilgine ;)

(fıyatlar tatıl parası harıc)
slm bende bu konuyu sormayı düşünüyodum da daha erken diye sormuyodum.halı hazırda konu açılmışken benım sorularımada cvp bulunur herhalde....önce şanslı sen tr de ne okudun (özele girmeyecekse tabi) bende onu okumak istiyorum.ve ve nereden başlanılır bilmiyorum.bir tek ilk olarak dil kursunu vermek olarak biliyorum.yanı o dili öğrenmek.daha sonra ne yapılır??mesala biz burda gördüğümüz eğitimle yapabilir miyiz.illa tr de o bölümün eğitimini almek şart mı?

ben lise mezunuyum.düz lise eşitağırlık okudum.umut var mıdır bana.bilen varsa cvplarsa sevinirim.şimdiden teşekkür
liseden dıploma notunada bakıyorlarmıs sahra arkadasım,,sen dıplomanın cevırısını yaptur hollandada. ;) ve ona gorede iş olanagın değişebilir..
siirtli sahra yazdı:
slm bende bu konuyu sormayı düşünüyodum da daha erken diye sormuyodum.halı hazırda konu açılmışken benım sorularımada cvp bulunur herhalde....önce şanslı sen tr de ne okudun (özele girmeyecekse tabi) bende onu okumak istiyorum.ve ve nereden başlanılır bilmiyorum.bir tek ilk olarak dil kursunu vermek olarak biliyorum.yanı o dili öğrenmek.daha sonra ne yapılır??mesala biz burda gördüğümüz eğitimle yapabilir miyiz.illa tr de o bölümün eğitimini almek şart mı?

ben lise mezunuyum.düz lise eşitağırlık okudum.umut var mıdır bana.bilen varsa cvplarsa sevinirim.şimdiden teşekkür
sağol arkadaşım.ama allahtan derecesı o kadar da kötü değil.iyi derecede dene bilir çok şukur.inş hedefimimze ulaşırız.ben ve benım gibi arkadaşlarda inş :geek:
arkdsm ben lise 1 bitirdim ve biraktim yani diplomam yok,,,ama orda meslek kurslarina gidip diploma alarak calisabilicegimizi duymustum ne kadar dogru bilemem,,ama melos arkdsmz da bilgili bu konuda onunla yazismalarimiz var sahra okuyabilirsin bilgi edinebilirsin ondannda,,,ins ins ins hepimiz kavusuruz isteklerimize emellerimize,,,
ya şanslı hben bu meloş arkadaşla nasıl iletişim kurcam.bu konu hakkında bilgi edinmem lazım.umarım aradıgımı bulurum..
arkdsm bu melos arkdsmzin yazilari yanlis hatirlamiyosam hollanda da yasam ve kanunlar kisminda yada nt 2 destek bolumunde bak oralara istersen bi,,,bulamassan ben yarin bakar tam yerini soylerim sana,,,
ama msn yada ozel olarak soruyosan onu bilemem burdan irtibat kurun eger olursa gorusursunuz ozelden,,,
yok ya...teşekkür ederim.bakarım şimdi.
baktım fakat en son 22 martta ileti yollamış.neyse.belkı bulurum birşeyler.hayırllıs dıyelım de hayır olsun....
siirtli sahra yazdı:
baktım fakat en son 22 martta ileti yollamış.neyse.belkı bulurum birşeyler.hayırllıs dıyelım de hayır olsun....

sahracim bak melos arkdsmzin ismini gordugun yerde isminin ustune tikla ve orda acilan sayfada melos arkdsmzn ne zaman en son ileti gonderdigi hangi konuya cvp yazdigi fln cikio onlarin altinda kucuk mavi yaziyla uyenin iletilerini ara yazan yere tiklarsan melos arkdsmzn yazdigi butun iletileri okuyabilirsin,,,
teşekkür ederim arkadaşım.bende öyle yaptım zaten.teşekkür ederim.
rica ederim arkdsm,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol