selam ugur abi.benimde kızım ve eşim hollandada ve oraya gelmek istiyorum.tabiki gelebilirsem bide iş lazım.eger seninle görüşme imkanımız olursa bi konuşalım.eger düşünürsen bana bi cevap yaz...görüşmek üzere
hollandada iş arıyorum
slm
eger oturma izininiz vs vs var ise.
Eindhovendaki is daha acik... Ancak bu konuda referans verebilirim. Secimi onlar yapacaklardir...
Baska is icinde yardim etmeye calisabilirim....
Ama olur olmaz bilememm
Kolay gelsin
eger oturma izininiz vs vs var ise.
Eindhovendaki is daha acik... Ancak bu konuda referans verebilirim. Secimi onlar yapacaklardir...
Baska is icinde yardim etmeye calisabilirim....
Ama olur olmaz bilememm
Kolay gelsin
sezgin yazdı ---------------------
valla bukaadara ilgilendiğin için teşekkürler ugur abi.. ama otutumum falan yok benim düşüncem orda bi türkle beraber çalışıp ve bu vesileylede dil kursuna gidip dili ögrendikten sonra eşim ve kızımda orda oldugu için oturuma başvurmayı düşüüyom..eger bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.en azından flemence dil ögreten bildiğin bi kurs varsa adresini verirsen sevinirim saol abi
valla bukaadara ilgilendiğin için teşekkürler ugur abi.. ama otutumum falan yok benim düşüncem orda bi türkle beraber çalışıp ve bu vesileylede dil kursuna gidip dili ögrendikten sonra eşim ve kızımda orda oldugu için oturuma başvurmayı düşüüyom..eger bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.en azından flemence dil ögreten bildiğin bi kurs varsa adresini verirsen sevinirim saol abi
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol