Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollandada okul kayıt zamanları

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.910 görüntülenme
selam arkadaslar hollandada unuveste kayıt zamanları hangı aylarda oluyo her okulun aynı zamandamı oluyo yoksa her bırının ayrı ayrı tarıhlerımı mevcut bana bu konuda yardımcı olursanız tesekkur ederım :D
selam arkadasim

aramiza hosgeldin

okullar genelde 9. ayda basliyor ama bazi bolumler subattada basliyor..!

kolay gele
merhaba hosbulduk pekı abı kayıt 2. ayda baslayıp ne zaman bıtıyo bılgın varmı
2. aydan veya 9. aydan once kayit islemlerini baslatman lazim.

Turkiye'den kayit yaptiracaksan, gec kaldin

siteye biraz daha goz atarsan nereye nasil kayit yaptiracagini bulursun

kolay gele
yok deen haag da amcam var o oradan kayıt yaptırcak ama ona 6, ayda kayıt baslıyo demısler :( bılemıyorum.
amcan doğru söylemiş. Eğer ülke dışından geliyorsan mayıs-haziran gibi başvuru işlemlerine başlaman lazım. Burda olan öğrenciler de temmuz-ağustos gibi başvuru yapıyor. Ama genelde üniversiteler NT2 sınavını geçmiş olmanı önkoşul olarak belirtiyorlar. Eğer ingilizce bir bölüme gideceksen TOEFL, IELTS veya kendi açtıkları sınavı geçmen gerekiyor. Ayrıca bölüm başkanı ve öğretmenlerden oluşan küçük bir kurul da seninle mülakat yapacak bölüme uygun bir ön-eğitimin olup olmadığını ve seçtiğin bölümü bilinçli, yeteneklerin, isteklerin doğrultusunda seçtiğini ölçmek için. TR deki gibi at yarışı, ÖSS yok ama yine de bir seçim olacak..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol