Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollandadan istek edilmek

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.906 görüntülenme
arkadaşlar eşim aile birleşimi için hollandadan başvuruda bulunucak ancak iki ay sonra bazı şeyler için orada bulunmam gerekiyor.beni bir tanıdık istek etse bunda bir sorun olurmu.daha önce bununla ilgili bir soru sormuştum fakat hollandadaki konsolosluğa sordurttum eşim beni istek ettiği için turist olarak başvurmam yada beni bir başkası ordan istek etmesinde bir sakınca olmadığını söylediler.kesin bilgisi yada tecrübesi olan varsa cevap bekliyorum teşekkürler
Bu benim de merak ettiğim bir konu. Konuya hiç cevap verilmemiş ama mesaj yazılalı epey olmuş. Merak ediyorum acaba bu şekilde hollandaya gidebildiniz mi?
aile birlesimi icin basvuru esnasinda ve islem surdugu muddetce ve -cvp gelene kadar-Turkiyede olmalisiniz.

daha basvuruda bulunmadiysaniz turist olarak hollandaya gitmenize bir engel yok.

aile birlesimi basvurusunda bulunduysaniz turist gitmeye kalkarak basvurunuzu tehlikeye atmayiniz.

selamlar...
ben sınava girdim kazandım fakat eşim henüz iş bulmadı ondan hala burdayım ve o şekilde gidebilridim ama her an iş bulur diyerekten gitmedim keşke gitseydim.hiç bir yer kabul etmiyor onu okumuş olduğu halde sebepse neidr hala bilmiyorum beklioruz bakalım ne olcak

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol