hollanda yani ind vizeyi dün onaylanan mektubu yollamıs bugunde parayaı yatırdık şimdi ne yapcaaz acaba
hollandadan vize onaylanmiş
hollanda yani ind vizeyi dün onaylanan mektubu yollamıs bugunde parayaı yatırdık şimdi ne yapcaaz acaba
bikac gun vizenin tr ye gelmesini bekleyip sonra pin kodunu bankadan alip randevu aliyosun ve evraklarinla birlikte gidip vizeni aliyosun arkdsm,,,simdiden tebrikler gozunuzaydin,umarim kisa zamanda islerini halledip yeni yasantiniza baslarsiniz nl de,,,tekrar tebrikler,,,
cok tsk ederim tahminen ne kadar sürrer acaba oğlumu ve eşimi cok özledim
3 gun de cvbı gelen var bır haftada cvbı gelen var.ama vıze tr ye geldıkten sonra en az bır bucuk hafta ellerınde kaması gerekıyomuş.bana öyle dedıler.28 de elleırne ulastı ayın 16 sına gun verdıler.buna göre hazırlan derım.benım 6 gunde gectı ellerıne.kolay gelsın.dılerım en yakın zamanıu verırler.Allah yardımcın olsun.
cok tsk ederim tahminen ne kadar sürrer acaba oğlumu ve eşimi cok özledim
ya arkdsm aslinda bak mesela bana haber geldiginde tahminimce 17 si yada 18 i gibi biseydi mayisin,ben 20 si miydi neydi aradim konsoloslugu ve bana dedikleri sey 15 mayisda vizemin tr ye geldigini soylediler,yani nasil olsa vizenin gelip gelmedigini ogrenmek icin pin koduna yani paraya gerek yok yarin ara sor,gelmediyse 1 gun obur gun gene ara,bisey cikmaz yani bundan,,,kolay gelsin
anladım tskler zaten fazla eksiğim yok sadece eşimin pasaportun fotokopisi ve birde aile cuzdanın fotokopisi geleck ordan sunu öğrenmek istıyorum acaba aile cuzdanın aslını istıyorlarmı onu sorcaktım tam olarak neler istıyorlar bunlar
anladım tskler zaten fazla eksiğim yok sadece eşimin pasaportun fotokopisi ve birde aile cuzdanın fotokopisi geleck ordan sunu öğrenmek istıyorum acaba aile cuzdanın aslını istıyorlarmı onu sorcaktım tam olarak neler istıyorlar bunlar
siz nerden basvurmustunuz eger tr den basvurduysaniz ve basvuruyu yaaprken evraklarinizi verdiyseniz bu sefer sadece pasaprtunuzu istiyolar ama siz yinede elinzde bulunanlari goturun saglari sollari belli olmas kaybetmisiz su evragi ver derler zorda kalmayin,yada esinize evlilik cuzdaninida gonderttirin nnolur nolmaz herkesden genelde istiyoalr yani evraklar istenirken soyle diyolar evlilik cuzdani+fotokopisi diyolar bendende istediler ama bakmadilar bile,,,ama tedbirli olmakda fayda var derim ben,,,
biz basvuruyu hollandadan yaptık ordan cıktı vize persembe gunu cumada parayı yatırdık artık ne zmana gelir bilmem anlıyorum tedbiri elden bırakmamak lazım sizinki kac gunde cıkmıstı
biz basvuruyu hollandadan yaptık ordan cıktı vize persembe gunu cumada parayı yatırdık artık ne zmana gelir bilmem anlıyorum tedbiri elden bırakmamak lazım sizinki kac gunde cıkmıstı
ben 1 nisanda tr den basvurmustum,esim nl den kendi evraklariyla devam ettirmisti,4 nisanda esim kendi evraklarini yollamisti 10 nisanda isleme alindi,o aralar hamsi yontu,kralicenin dogum gunu fln derken baya bi tatil olmustu onlari saymassak 29 gun gibi bi surede cikmisti,(avukatla yapmistik)onuda belirtim,,,avukatsiz cikanlarda var bu gibi surelerde tabi,,,
anlıyorum yok bizde avukat falan hayırlısı bakalım ya bekleyelim ve görelim
anlıyorum yok bizde avukat falan hayırlısı bakalım ya bekleyelim ve görelim
arkdsm dedigim gibi avukatsiz cok kisa surede cikan vizelerde var zaten,
avukat olmasi sart degil tabiki,ama biz 5 seneden beri bekledigimiz icin riske edemedik,avukat tuttuk,ins ins ins en kisa zamanda olumlu cvbi alirsin arkdsm,,,
saol allah razı olsun darısı tüm bekleynelre insalahh....
islam abi cok birsey istemiyorlar telas etme bak sunlari alacaksin yanina 2 resim a b formulu pasaportun kendiyin esiyin sadece oturum karti fotokopisi yada pasaportun fotokopisi bu kadar a b formulunun tarihinin yeni olmasina dikkat et yeter eger ankarada kalip ordan alcaksan pasaportunu elden al kargoyla ugrasma ertesi gun oylen gidip aliyorsun hadi allah kolaylik versin
bır dakka ya.ab formulu yenı derken.....ben 29 unda aldım hazırladım.16 sında gun verdıler.ne yanı o cıleyı baştan cekıp yenıden mı cıkartacam...cvp lutfen.............yanı derken bır kac gun falan mı....;????
bır dakka ya.ab formulu yenı derken.....ben 29 unda
aldım hazırladım.16 sında gun verdıler.ne yanı o cıleyı baştan cekıp yenıden mı cıkartacam...cvp lutfen.............yanı derken bır kac gun falan mı....;????
hayir sahracim korkma a ve b formulu daha dogrusu nufus mudurlugunden alinan belgeler 6 ay gecerlidir,seninki yeni yani daha,,,korkma,,,
bende yarın arayım bakayım gelmişmi o kadarda korkulacak sey değil eninde sonund aalcaksınız yani kendimizi bir bosluga düşürmenin anlamı yok arkadasklar sakin kafayla herseyi cözeriz
oh şanslı ya yıne hızır gıbı yetıştı...benım onları almaya gıttıgım gun vakıfla aynı yere düşüyo.ramazan yarıdmı dagıtılıyodu.onların arasına katıldım..neys ebır şekılde kurtulup aldım onları....şimid aynı şeylerı baştan yaşamak faln çok kötü oldum bırden.
oh şanslı ya yıne hızır gıbı yetıştı...benım onları almaya gıttıgım gun vakıfla aynı yere düşüyo.ramazan yarıdmı dagıtılıyodu.onların arasına katıldım..neys ebır şekılde kurtulup aldım onları....şimid aynı şeylerı baştan yaşamak faln çok kötü oldum bırden.
estagfurullah arkdsm,bilirim insanin gece gece kafasina bisey takilmasi sabaha kadar uyuyamamasina sebep olur cok yasadiigm icin ogunlerde ayni skntilari,gordum ve hemen cvplamak istedim gitmeden oku ve icin rahat etsin diye,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol