Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollandaya 0 euro bilet (kdv hariç)

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.869 görüntülenme
pegasus şirketinin 350.000 adet bedava bilet kampanyası var, çoğunuz duymuşunuzdur, türkiye içi bulmak çok zor ama yutdışına bulmak kolay, biletler sadece cumartesi - pazar satışa açılıyor

http://www.flypgs.com

ALLAH (C.C.) yolunuzu açık etsin
Az önce internetten baktım, gerçekten pegasusda bedava biletler var (vergiler hariç) 45 euroya bilet buldum izmir amsterdam. Bende seviniyodum 130 euroya bilet buldum diye, sözde birde turizmci olucaz :) arkadaşım uyandırdığın için saol vallla. İnsan vizesi çıkınca gerisi önemli değil diye düşünüyor sevincinden :) oysaki hayat devam ediyor.
vaybe bende 331 ytl ye aldım valla ben sitesinden baktım ama daha önce uçan müşterilerine uygulanıyor diye sanıyordum neyapalım sağlık olsun aldık birdefa:p
Bugun pegasus acentasına giitim internette gördüğüm 45 euroluk fiyatla alakası yok. 175 euro çekiyolar biletlere. Ben en iyisi 135 euroya bulduğum bileti alıcam.
kardeş istediğin yere o tarihte ücretsiz bilet kalmamış olabilir, mesela ben şimdi intenetten baktım, 3-4-5 temmuz istanbul amsterdam 0 euro. daha önceki tarihlerdede var.
arkadaslar evet haklısın ucuz bılet fakat,,allah korusun farzetki bişey oldu bagajına ucakta,,veya bagajın cıkmadı amsterdamda..napcan..bak kardes pegasus bu ucak bıletlerınde vergıyı dusuruyor fakat sen ucaga bındıgın zaman senın sıgorta police paranı düşürüyor,,yani 500mılyarlık sıgorta yapıcagına 10mılyarlık sıgorta yapıyor,anlatmak ıstedıgım bu arkadaslar,,bende bılıyorum pegasusta ucuz bılet var fakat ben transavıa ıle halen ucmaya devam edıyorum,100 euroya bılet var suanda.bana faydasını sorucak olursanız,,transavıa nın sıgortası turkhava yollarından dahi daha iyi,,temiz,,ve en onemlısı benım ıcın,,sadece 1 adet valız goturucen dıye bır kural yok,,ıstedıgın kadar valiz goturebılıyorsun fakat herbırı 20 kg olmak sartıyla,eger onur aır de 22kg goturdugun zaman hemen adama kasıyolar o 2 kıloyu orada..ben transavı ıle 7 defa uctum ve memnunum.türk pilotlarımız dahı var valla transavıa'da..neyse arkadaslar hepinizin allah yardımcısı olsun..allah kaza bela vermesın..

sevdıklerınıze sag salım ulasmanız dılegıyle..

emrah
Emrah kardeşim transavida 100 euroluk bilet gördüm ama tarihler uymuyor. Bende senin gibi düşünüyorum transavia iyi bir seçenek uçmak için.
merhaba kardes,evet eger tarıh senın ıcın uymuyosa ozaman kotu ıste,,sen hangı tarıhte ve nereden ucmak ıstıyorsun??belkı ben bakıverırım senın ıcın tekrar..evet arkadasım transavıa gercekten ıyı bı sırket,ben gayet memnunum arkadasım..

bol sans..

emrah
pars yazdı:
Emrah kardeşim transavida 100 euroluk bilet gördüm ama tarihler uymuyor. Bende senin gibi düşünüyorum transavia iyi bir seçenek uçmak için.
Emrah arkdaşım alakan için çok teşekkürler. Transavia izmir uçuşları 29 nisanda başlıyor ben daha önce uçmayı planladığım için bana uymuyor.
selam arkadasım tekrar..bak ızmır ucusları gec baslıyo olabılır fakat,,bızım burada yanı dalaman havalimanından 19unda baslıyo arkadasım ucuslar,,bak arkadasım bu dalamandan ucarken ben valız sıkıntısıda cekmıyorum,,eger erken gıtmek ıstıyorsan al bıletını ınternetten dalamandan ıcın,,otobusle gelırsın buraya,buradan ucarsın,,sen nerede oturuyorsun??hangı sehır?erken gelırsın gormedıysen buraları sana gosterırım arkadasım ondan sonra havalanına bırakırım senı..hollandada hangı sehıre gıdıyorsun?
pars yazdı:
Emrah arkdaşım alakan için çok teşekkürler. Transavia izmir uçuşları 29 nisanda başlıyor ben daha önce uçmayı planladığım için bana uymuyor.
Emrah kardeşim gerçekden de sana çok teşekkür ederim. Sadece bu dostça ve yardımsever tavrından dolayı bile dalamana gelip seni ziyaret etmek isterdim. Değerli kardeşim bende Bodrumda yaşıyorum burdanda transavia uçuşları var istediğim tarihlerde ancak ailem izmirde yaşadığı için son bir kaç gunumu izmirde ailem ile geçirip oradan nl ye uçmayı planlıyorum. Dalamana gelemem belki ama umarım nl de görüşme fırsatımız olur. Senin vizeni çıkmasınada çok az kaldı sayılır :) Bence bu hafta içide hayırlı haberi alırsın gibime geliyor( inşallah). Ben Eindhoven yakınında yaşıycam nl de, gerçi senin bulunduğun yere uzak ama inşallah tanışmak içinde bir fırsatımız olur.

Kıymetli alakan için tekrar teşekkür ederim.
selam arkadasım,,rica ederım,biz türküz sonucta dımı kardes,onun ıcın misafirperverlik bızım kanımızda var arkadas,,neyse aklında bulunsun eger transavıa ıle gıdersen valızını 20 kg fazla gecırme yoksa ona kılo basına ucret yazarlar,bende frıesland'tayım kardes evet uzak ama benım ıcın arkadaslıkta uzaklık yakınlık yoktur,ben o taraflara gelırsem yıne gorusuruz ınsallah orada..neyse benım msn'im bu bak... emrahkavak@hotmail.co.uk neyse kardes kendıne ıyı bak.

allah yardımcın olsun.

emrah
pars yazdı:
Emrah kardeşim gerçekden de sana çok teşekkür ederim. Sadece bu dostça ve yardımsever tavrından dolayı bile dalamana gelip seni ziyaret etmek isterdim. Değerli kardeşim bende Bodrumda yaşıyorum burdanda transavia uçuşları var istediğim tarihlerde ancak ailem izmirde yaşadığı için son bir kaç gunumu izmirde ailem ile geçirip oradan nl ye uçmayı planlıyorum. Dalamana gelemem belki ama umarım nl de görüşme fırsatımız olur. Senin vizeni çıkmasınada çok az kaldı sayılır :) Bence bu hafta içide hayırlı haberi alırsın gibime geliyor( inşallah). Ben Eindhoven yakınında yaşıycam nl de, gerçi senin bulunduğun yere uzak ama inşallah tanışmak içinde bir fırsatımız olur.

Kıymetli alakan için tekrar teşekkür ederim.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol