Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollandaya aıle bırlesımı ıle gelenler ne ıs yapıyor??

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 16.750 görüntülenme
arkadaslar boyle bır bolum yok sanırım

nl ye gıden esler;

ne kadar suredır orada?

trdekı meslegı neydı?

nl de ne ıs yapıyor?

boyle bır anket yapabılırz
bugun buraya gelisimin tam 2.senesi oldugu icin ben baslayayim istersen,,,ayrica guzel bi baslik olmus tesekkurler,,,

bugun (31 mei) itibariyle tami tamina 2 senedir nl'deyim,,,

tr'de kres ogretmenligi uzerine kiz meslek lisesinde okudum(gerci yarida biraktim buraya gelicem diye gerci hemende gelemedim okulumuda birakmis oldum ama neyse)

su an nl'deyim gecen sene inburgeringscursus'umu tamamladim suan niveauverhoging yapicam daha sonra da allah kismet ederse once beveiliger daha sonra polislik ins ins ins,,,
slm

bende buraya geleli 2 sene ve 3 ay oldu tr de kendi isyerim vardi suan AH de calisiyorum gecen sene inburgering diplomami aldim halen amsterdam universitesinin dil kursuna gidiyorum son modul deyim yakinda staatexamen programa 2 sinavina girecegim alirsam bir opleiding yapmak istiyorum
serkan kardes masterdam unıversıtesının dıl kurusn agıttıgını soylemıssın.ben de kısmetse oraya glınce rotterdamda bır unıversıtenın dıl kursun agoıtmek ıstıyorum.egıtımlır normal beledıyenın yolladıgı kurslardan daha ıyıdır dıye duusnuyorum...sartları varmıdır nelerdır?parasını yıne beleıdye oduyormu unıversıte kursuna gıdersek?beledıyenın gonderdıgı kurslara haftad 2 3 gun bırkac saat gıdılıyor..unıversıtedekı kursun programı nasıl haftada kac saat fılan.?daha baska bızeaktarabılecegın bılgıler vardır sanırım ,buraya yazarsan cok ıyı olur

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol