Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hollandaya geldim

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 4.322 görüntülenme
Ben istanbuldan geldim hollandanya istanbulu bilenler bilir her yerde bir kaos vardir.Fakat burda her sey cok duzenli benim gibi bisiklete binmek isteyen biri icin ise cennet sayilir havasida temiz neyse arkadaslar vize ve sinav icin bekleyenler icin Allah yardimcilari olsun gelmek icin fazla acele etmeyin cunku Turkuyemin kaosu bile guzel
Ne güzel yeni yaşantınızda mutluluklar diliyorum kardeşim. Darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına inşaallah. Ben istenen her belgeyi eksiksiz vermiş olmama rağmen muhasebecinin dolandırıcılı yüzünden ikinci reddimi aldım yarın tekrar başvurcaz inşaallah ben de kısa zamanda gelebilirim.
safakan hayırlı uğurlu olsun... inşallah herşey dilediğince olur...
hosgeldin arkdsm hollandaya,,ins ins ins burdaki yeni yasaminda kolayliklarla halledersin islerini,,,
Çok tşk ederim arkadaşlar Hatice Allah c.c. yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda vizen çıkar
safakan yazdı:
Çok tşk ederim arkadaşlar Hatice Allah c.c. yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda vizen çıkar

İnşaallah kardeşim Allah razı olsun.
safakan yazdı:
Ben istanbuldan geldim hollandanya istanbulu bilenler bilir her yerde bir kaos vardir.Fakat burda her sey cok duzenli benim gibi bisiklete binmek isteyen biri icin ise cennet sayilir havasida temiz neyse arkadaslar vize ve sinav icin bekleyenler icin Allah yardimcilari olsun gelmek icin fazla acele etmeyin cunku Turkuyemin kaosu bile guzel

hayırlı olsun kardeşim gozun aydın darısı bızlere olur ınsallah ınsallah bızlerde sevdıgımızın yanında oluruz ınsalllah bu arada senın son dedıgıne katılıyorum turkıyemın kokusu bıle bambaskadır neyse sana yenı hayatında basarılar ve mutluluklar dılerım rabbıme emanet ol hayırlı gunler
Yeni yasaminda mutluluklar dilerim kardes,

madende calisirken olmenin kader oldugu,asgari ucretin 600 tl ama pasaportunda 600 tl oldugu ve

herturlu dolandiriciligin mubah oldugu bir ulkenin hiçbirseyini ozleyecegimi zannetmiyorum arkadaslar!!
kardeşim oyle deme be TÜRKİYEM de ıyı ınsanlarda var kotu ınsanlarda var her yerde oldugu gıbı ama Turkıye herseyıyle bambaska bır ulke onun havası yeter ben daha gıtmeden cok acı cekıyorum bu guzel ulkeyı bırakıpda nasıl gıdecem yaw dun pasaportumu cıkardım ve yol boyunca dusundum aceba baska ulkeye gıtmek ıcın bu ulkeyı bırakıp gıtmeye deger mı ah be (sevdıgım) sen olmasan ne ısım olur baska ulkede hersey senın ıcın (bıtanem) bu guzel memleketımıde senın ıcın bırakıp da gelecem neyse ama kardeşim sen gıtde özlemem dedıgın ulken burnuna nasıl tutuyo o zaman gorursun kardeşim herseyın hayırlısı olsun kardeşim
evet havasi essizdir benim memleketimin ama bu ulkeyi yonetenler milletine zulm ettikce,2010 yilinda komure makarnaya muhtac ettikce,fakir fukarayi her istedigi gibi kullanan isadamlarına musaade ettikce.bundan gayri ozleyecegim hicbirsey yok bu ulkede.

kusura bakma ,benim var ama baskalari ne olursa olsun zihniyetiyle yasamiyorum kardes,

ben bencillikten nefret ederim.
kardeşim sende hakkılısın herkes bencıllıkten nefret eder hıc kımse benım var onun yoksa banane demez tamam dıyenlerde var onları rabbım nasıl bılıyorsa oyle yapsın ama bu haksızlık sadece bızım ulkemızde yokkı nereye gıtsen karsına cıkar kardeşim herseyıyle ben turkıyemı cok sevıyorum herkesın fıkrınede saygılıyım rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu versın rabbım ıyı kısılerle karsılastırsın bızlerı amın
Arkadaşım yeni yaşamında başarılar,bir ömür boyu mutluluklar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol