hollanda oturum karti basvurusu icin gerekli belgeler
ilk once randevu alinacak sonra belgeler
1
hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine
arkadasım bılgılerını paylastıgın ıcın tesekkurederız,,ınsallah bızımde vizemız gelırde en kısa surede gıderız ınsallah.
emrah
emrah
isallah kisa zaman da mvv alirsin. ama unutma buraya geldigin zaman hersey yeni basliyor sevgilerle
evet arkadasım haklısın,,hersey daha yenı baslıyor,,arkadasım sen sınavı kazandıktan sonra ve belgelerını IND ye gonderdıkten kac ay sonra vızen cıktı?nekadar surdu yanı?
isallah kisa zaman da mvv alirsin. ama unutma buraya geldigin zaman hersey yeni basliyor sevgilerle
25 gunde aldim yani 3 hafta diyelim eyer herseyin hazirsa ve hic bir belgen eksin degilse cok kisa zamanda alirsin. seni davet eden kisinin dorumu cok onemli unutma isallaha kisazamanda gelir sabir
:P :ugeek:
evet arkadasım amın amın,,ınsallah kısa zamanda cıkar ya,,valla delırcem burada..arkadasım bu senı davet eden derken ne demek ıstıyorsun??bıraz acarsan cok sevınırım,,beni davet eden kişi benım eşim.onun ne yapması gerekır vızenın cabuk cıkması ıcın??benı bılgılendırırsen cok sevınırım.
25 gunde aldim yani 3 hafta diyelim eyer herseyin hazirsa ve hic bir belgen eksin degilse cok kisa zamanda alirsin. seni davet eden kisinin dorumu cok onemli unutma isallaha kisazamanda gelir sabir
birde tebrık ederım arkadasım senı ya :ugeek: ,,valla super yanı 25 gunde cıktıysa,,allahım hadı artık banada ver sunu 1 ayda..
tesekurler. seni davet eden kisinin 1512 euro almasi lazim yani tatil parasiyla birlikte eyer bukadar aliyorsa hic bir sorun olmadan vizeni cok cabuk alirsin dedigimi onutma hic bir belge eksik olmamasi lazim bu cok onemli arkadas. nerden oturuyorsun turkiyede.
birde sen nerde basvuru haptim buda cok onemli, ben hollandada basvurdum. hollandada basvuranlar genelde cok cabuk aliyorlar. turkiyeden genelde 6 veya 8 hafta suruyor :geek:
cok ıyı dostum ozaman ya,,valla cok sevındım bu ıse,,ben Mugla'lıyım,,ama muglanın ıcınde oturmuyorum..ben Sarıgerme ve Dalyan var,,onların tam ortasında oturuyorum..valla arkadasım buna sevındım,,bu maas olayına,,benım hanım 1500den fazla alıyor yanı,,onun ıcn ınsallah cok cabucak cıkar su vıze ya,,valla arkadasım bana kalsa ben 5 ayda beklerım 1 yılda ama benım hanım hamıle ve hazıranda bızım cocuk olucak allahın ıznıyle,,onun ıcın benım acele gıtmem gerek..hanıma ılerı gerın yardımcı olmam gerek yanı,,anlıyosun dımı.
sen nerelısın arkadas?hollandada nerede oturuyosun suan?
ben hollandadan basvuru yaptım mehmet..
sen nerelısın arkadas?hollandada nerede oturuyosun suan?
ben hollandadan basvuru yaptım mehmet..
birde sen nerde basvuru haptim buda cok onemli, ben hollandada basvurdum. hollandada basvuranlar genelde cok cabuk aliyorlar. turkiyeden genelde 6 veya 8 hafta suruyor :geek:
tebrikler isallah saglikli bir cocugunuz olur. ben adana oturu yorum ve marmaris te calisi yorum yani marmaris te barim var. nisanda marmarise gelmem lazim conku son birse yapicam odan sonra allah izin verise hep hollanda kalacam. ben de burda halla oturum kartimi bekliyorum belge eksim oldugu icin anliyacan 6 veya 7 haftada gelmesi gerikirdi kart ve simdi nezaman gelcegin bilmiyorum bugun ind,ye faks cektim niye benim dosyla niye ilgilen nilmedigin sordum umarim ama hala cevap yok. sunu unutma vizeni aldigin zaman hollandaya geldiginde ayni gun belediyeye git orda adres kaydini yap sana ind,ye vercegin belgeleri verecekler unutma orda oturduguna dayir seni ve esinin belge yani aliyacagin kadariyla ikametkah hemen ind diyer gune randevu alsin esin cunku size forum gonderecekler o forumlari dodurmadan oraya gidemesiniz vize aldiktan sonra unutma sen oraya gitmeden oncu alincak radevuyo cunku forumlar postayla geliyor. ondan sonra kartini cabuk alirsin sevgilerle :geek:
arkdsm bu gercekten onemli ve isimizi kolaytiricak bi bilgi paylastigin icin tsrklr allah razi olsun,,,allah islerinde yar ve yardimcin olsun,,,,
arkadaslar benım anlamadıgım bırsey var sımdı,,benı bılgılendırırsenız cok sevınırım,,bakın sımdı,,mesela ben sınav sonuc belgelrım felan benım hanım gonderdı,,yani diyelımkı 1 ay sonra benım vizem cıktı,,ben gıdıp konsolosluga dırekt alamıyormuyum?yanı ben 1 ay sonra vızem cıktıgı zaman ben dırekt gıdemıyormuyum hollandaya?benı bılgılendırırsen sevınırım arkadasım.
bu arada ben marmarıse 1 saat yerde oturuyorum,dalaman havalanını bılırsın ona sadece 10km.
saygılar.
bu arada ben marmarıse 1 saat yerde oturuyorum,dalaman havalanını bılırsın ona sadece 10km.
saygılar.
merhaba arkadasim nerde oturdugunu biliyom dalyana bir kac kere geldim. simdi vize kabul oldugu zaman esine bir mektup gelece vizen kabul oduguna dayir onda sonra 830 euro yatirmasini isteyecekler 2 hafta icinde para yatirilmasi gerek ondan sonra birhafta icin turkiye gelir ve sen once turkiyedeki hollanda konsolusunu arayip randevu alacaksi ama vize geldiyse turkiye sana radevu vercekler. goturmen gereken belgeler bir adet fotoraf pasaport evlenme ehliyet belgesi cok dilli olacak unutma tam doldurulmus forum 3 le 4 arasi kosolusu araya bilirsin ama allah yardimcin olsun telefonu dosormek icin kolaydegil evden ara tellefonu otomatik aramaya durmadan bas ankara gitikten sonra. ondan sonran vizeni postayla evine gonderecekler diyer gunde alirsin birde ayle toplum belgesi tercume yapilmasi gerekir hollanda icin belediye onu sende istiyecek onu burda yaparsan cok para tutar arkdas sevgilerle allah herkesin yadimcisi olsun allaha govenin herseyiniz yolluna gire onutma dualarini eksik etme baba:geek:
kardesım cok yardımcı oldun,,cok saygılarımı ve tesekkurlerımı sunuyorum sana,,cok saol,,eger bu tarafa gelırsenki ugra benım yanıma,,ben sana telefon nomu verırım ıstersen ararsın benı geldıgınde burda mısafır ederım senı ama benım vızem eger cıkarsa 1 aya ben kacarım bır an once;)
kendıne ıı bak
kendıne ıı bak
merhaba arkadasim nerde oturdugunu biliyom dalyana bir kac kere geldim. simdi vize kabul oldugu zaman esine bir mektup gelece vizen kabul oduguna dayir onda sonra 830 euro yatirmasini isteyecekler 2 hafta icinde para yatirilmasi gerek ondan sonra birhafta icin turkiye gelir ve sen once turkiyedeki hollanda konsolusunu arayip randevu alacaksi ama vize geldiyse turkiye sana radevu vercekler. goturmen gereken belgeler bir adet fotoraf pasaport evlenme ehliyet belgesi cok dilli olacak unutma tam doldurulmus forum 3 le 4 arasi kosolusu araya bilirsin ama allah yardimcin olsun telefonu dosormek icin kolaydegil evden ara tellefonu otomatik aramaya durmadan bas ankara gitikten sonra. ondan sonran vizeni postayla evine gonderecekler diyer gunde alirsin birde ayle toplum belgesi tercume yapilmasi gerekir hollanda icin belediye onu sende istiyecek onu burda yaparsan cok para tutar arkdas sevgilerle allah herkesin yadimcisi olsun allaha govenin herseyiniz yolluna gire onutma dualarini eksik etme baba:geek:
numarani verirsen seni ararin. sunu unutma ind,ye belgelerin gonderdikten 3 gun sonra kagitlar aldiklarina dayir mektup gunderecekler. :geek:
anladım arkadasım,,ama benım hanım evrakları cumartesı gunu gonderdı,yanı tam 5 gun oldu suan,,pazarı saymazsak 4 gun..daha bırsey gelmedı ve aramadılar,ne yapmam lagzım arkadasım??
bak arkadasım sana tel nomu yazıyım fakat özel mesaj nasıl gonderılıyo bılmıyorum valla bu sıtede..bılıyosan sen yardımcı ol arkadasım.
saygılar.
bak arkadasım sana tel nomu yazıyım fakat özel mesaj nasıl gonderılıyo bılmıyorum valla bu sıtede..bılıyosan sen yardımcı ol arkadasım.
saygılar.
numarani verirsen seni ararin. sunu unutma ind,ye belgelerin gonderdikten 3 gun sonra kagitlar aldiklarina dayir mektup gunderecekler. :geek:
selam arkadaslar benimde bir sorum olcak.bnm ilk vizem red geldi ikinciside bu ayin 4unde ind nin eline vardi.sizce en kisa zamanda nezaman cikar vize...suan butun kagitlarim dort dortlu. red in sebebide gec gondermem istedikleri kagidi.lutfen cvp verin.beni cok sevindirmis olursunuz ozaman cunku kafayi yememe az kaldi
selam arkadaslar benimde bir sorum olcak.bnm ilk vizem red geldi ikinciside bu ayin 4unde ind nin eline vardi.sizce en kisa zamanda nezaman cikar vize...suan butun kagitlarim dort dortlu. red in sebebide gec gondermem istedikleri kagidi.lutfen cvp verin.beni cok sevindirmis olursunuz ozaman cunku kafayi yememe az kaldi
kardeş hiç belli olmaz, benimde ilk basvurumda red cevabı geldi, ikinci basvuruda hiç evrak istemediler ve 2,5 ayda kabul cevabı geldi ama evrakları tap olupta 1 - 1,5 ayda cevap alanda oluyor, tamamen ind yetkililerinin insiyatifine kalmış birşey,
ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
selam arkadaslar.size bir soru benim evraklari gondereli bugun 17 gun old hala bir cvp gelmedi.sizce red gelme veya eksik kagit istenile bilirmi daha. ayrica bu gondermemden once red gelmisti.suan butun kagitlarim dort dortlu.. lutfen bir cvp verin.soru isaretlerden kurtulamyorum...simdiden dankje wel arkadaslar
sevgili yanmaz bende ilk basvurumda ret yemiştik 2. basvurumuzda 1 ay dolarken kabul edildi. insallah ta pazartesi vizemi alıp 25 inde gidecegim hollandaya. eger evrakların tamsa 1 ayda cvb gelir eger süpheli bir durum yoksa maas ve kontratta. zaten 20 25 günde eksik evrak gelmezse 1 ay bitiminden sonra vizeyi bekle cvb gelir en kısa zamanda
tesekkur ederim.insallah benimde eksik istemezler artik.bundan onceki basvurumda baya bir istemislerdi suan hepsini birden gonderdik ne gerektiyse. zaten red in sebebide sadece gec gondermemmis.insallah artik cikar vizemiz.yani simdi 20 25 gun arasi gelmezse cikma ihtimali dahami yuksek???
büyük ihtimalle kardes. zaten ilk 3 hafta icinde eksik evrak isterler. olmazsa bir 2 hafta icinde cvb gelir moralinihicbir zaman bozma ve kötü düsünme
allahimm ne olur artik vizemiz ciksinn.sevenleri kavustur artik yarabbim.derdi verensin sabirda ver rabbim.bugun 20 oldu.bugun ev sahibi oldum.bir vize kaldi.esimde gelsin arrtik...
ayyy 22 gun olduuuu hala bir cvp gelmedi.eksik kagit istenilmedii.allahim ne olurr artik vizemis ciksin.... :geek: :geek: :geek:
25 gun olduuuu.sizce cikma ihtimali yuksekmi arkadaslar hala birsey istenilmedi...seviniyimmi istemediklerine..allahim sabir ver yaraBBIM.BU ARADA emrah arkadasimiza hayirli olsun.allah en kisa zamanda bebeginizi sagsalim kucaginiza verir ins.ve esine kavusturur...groetjes
selam arkadaslar.ya 28 gun oldu hala bir cvp yok. allahim ne olur bize guc ver.esime sabir ver yarabbimm.artik vize ciksin bebegim babasina kavussun.... :cry: allahimm sen BUTUN SEVENLERI,EVLI CIFTLERI BIRAN EVEL KAVUSTUR.... :geek: :geek: :geek:
selam yanmaz arkadasım.
oncelıkle tebrık ederım baba olmussun veya olcaksın ama sabır arkadasım,tek elımızden gelen sabır etmektır..bende baba olucak hazıranda,bekledım bekledım en sonunda 33 gunde vızem cıktı,onun ıcın yanı,biraz dişinizi sıkın ve ınd yı boşlamayın,,yarında bı haber gelmezse zaten sızın ısınız mayısın 5ıne falan atıyo galıba cunku ınd tatılde,,ıste napcan kardes bak bızde ınd tatılde dıye beklıyoz.neyse allah sabır versın esıne ve sana.
emrah
oncelıkle tebrık ederım baba olmussun veya olcaksın ama sabır arkadasım,tek elımızden gelen sabır etmektır..bende baba olucak hazıranda,bekledım bekledım en sonunda 33 gunde vızem cıktı,onun ıcın yanı,biraz dişinizi sıkın ve ınd yı boşlamayın,,yarında bı haber gelmezse zaten sızın ısınız mayısın 5ıne falan atıyo galıba cunku ınd tatılde,,ıste napcan kardes bak bızde ınd tatılde dıye beklıyoz.neyse allah sabır versın esıne ve sana.
emrah
selam arkadaslar.ya 28 gun oldu hala bir cvp yok. allahim ne olur bize guc ver.esime sabir ver yarabbimm.artik vize ciksin bebegim babasina kavussun.... :cry: allahimm sen BUTUN SEVENLERI,EVLI CIFTLERI BIRAN EVEL KAVUSTUR.... :geek: :geek: :geek:
evet arkadaslar bende 5 hafta icinde 1 yillik oturum kartimi bugun aldim.darisi tum bekleyenlerin basina...
evet arkadaslar bende 5 hafta icinde 1 yillik oturum kartimi bugun aldim.darisi tum bekleyenlerin basina...
Hayirli olsun arkadasim
Yeni yasaminda basarilar
kolay gele
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol