arkadaşlar merhaba ,bugün ankaradan vizemi aldım.bana 3 aylık seyahat sigortası yaptırmamı istediler.ben oraya aile birleşimi ile gidiyorum eşimin orda sig0rtası var ben seyahat sigortası yaptırmalımıyım.uçak bileti ile birlikte onuda isteyeceklerini söylediler lütfen acil cevap verirseniz sevinirim
Hollandaya giderken ucak bileti ile syahatsigortası cok acil
arkadaşlar merhaba ,bugün ankaradan vizemi aldım.bana 3 aylık seyahat sigortası yaptırmamı istediler.ben oraya aile birleşimi ile gidiyorum eşimin orda sig0rtası var ben seyahat sigortası yaptırmalımıyım.uçak bileti ile birlikte onuda isteyeceklerini söylediler lütfen acil cevap verirseniz sevinirim
Hollandadaki,Esiniz bagli oldugu saglik sigortasi sirketine(ofisi)ne,Sizin pasaportunun kopyesi ile (NOT UYARI IND ESINIZE ZATEN HAZIRLANMIS !) SAYFALIK BIR DOSYA YOLAMISDIR KI BU DOSYADA BELGELERINIZ HAZIR BELIRTILMISDIR KI BUNUNLA IND YE RANDEVU ALACAKSINIZ>IND YE DE IS YERI EVRAKLARI IMZALANMALI GELEN FORMULLER DOLDURULMALI>> BELGELERINIZE DIKAT EDINIZ DIGER MVV BASVURU FORMULLERINIDE DOLDURUNUZ
TR DEN GELERKEN TUM BELGELERI(UWV REGISTRATIEBERICHT IS YERINDEN ISDEYINIZ!!! IND YIN ISDEDIGINI GETIRINIZ!!SABIKA KAYTI SAGLIK RAPORU!!!!
MASRAFSIZ TR DEN CIKIS ISDERSENIZ!!!
Sizin saglik icin basvuru yaptiginiza dair bir belge isdesin, ki onu zaten ind ye vereceksiniz(esinizin Agis zorgverzekeringen(saglik karnesi) groeneland zorgverzekeringen ben ornek verdim hangi saglik
sigortasi kurumuna bagli ise bolgesindeki ofise gitsin belediyeden aldigi evli ve acik adresinizi Belirten belge GBA UITTREKSEL Hollanda ikamet ettiginiz belediyede kayitli belgeyi alip
onunla gitsin sizin icin basvuru yapilmisdir!!!bunu ankaradaki saglik sigortasi icin gosterirsiniz(Esiniz 3 aylik sigortada actirabilir bagli oldugu saglik sigortasi kurumunda eger ucuz ise tr deki saglik sigortasi seyehat ecentdalarindan bilgi alabilirsiniz(hava limanlarindada para bozan giselerdede acilmakdadir 3 aylik giris seyehati icin).....bir kac komsu 2 ,hafdadir geldi onlar tr den sigortasiz geldiler..
parasiz olmasini isdersen esiniz holandadaki saglik sigortasi merkezinde bir belge alabilirsiniz bu belge zaten basvuru yaptiginiza dair belgedir!!!her bolge zaten 3 ay gecerligili vardir onu kopyelersiniz!!IND verecekseniz!!!
kolay olsun derseniz turkiyedeki konsolosluk yanindaki saglik sigortasi actirabilirsiniz(ucak bilet satis noktalarinda)......!!!kolay gelsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol