Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

huwelijksakte ne demek

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 22.348 görüntülenme
merhaba arkadaşlar.. 1 ay önce belediyeye evliliğimi kayıt için başvurdu eşim ben formul a-b evlilik cüzdanı ve pasaportumu gönderdim onlar sadece psaportumun fotokopisini almışlar.dün gelen kağıtta başında m 46 altında internationaal afschrift huwelijksakte van recente datum yazıyor.evlilik cüzdanınımı istiyorlar yine eğer öyleyse fotokopi olmazmı bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olun lütfen 24 ünde sınava giricem birde bana duaa edin :geek:

konu başlığını unutmuşum afedersinizz
huwelijksakte = evlilik belgesi demek oluyor

turkcesi = A formulu , genellikle resmi belgelerin verilis tarihi 6 ayi gecmemis olmasi gerekir, recente datum ilede bu belgenin gecerlilik suresinin dolmamis olmasi gerektigini belirtiyor...

ama sen yinede elinde olan A formulunu + B formulunu vede Evlilik cuzdanini yaninda gotur her ihtimale karsi yaninda bulunsun.. fazla mal goz cikartmaz hesabi...

Slmlr
benim aldığım formül a-b ocak 19 2009 tarihli.bunları mı göndereyim acaba yenisini mi alıyım ne dersiniz?birde hollandaya evrakları ptt mi yoksa kargo firmalarıylamı göndersem iyi.
cikmazsokak yazdı:
benim aldığım formül a-b ocak 19 2009 tarihli.bunları mı göndereyim acaba yenisini mi alıyım ne dersiniz?birde hollandaya evrakları ptt mi yoksa kargo firmalarıylamı göndersem iyi.

arkdsm elindeki kagitlar 2 aylik yani daha 4 ayi var ister onlari gonder ister yenisini al gonder farketmez,,,gonderme konusuna gelince postahaneden iadeli tahutlu gonderebilirsin 6-7 gunde gider ve kaybolma ihtimali cok dusuktur...bende tr deyken postaneden iadeli tahutlu yolluodum esime kagitlari...
çok teşekkür ederim arkadaşlar.... :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol