bakın kafadan bir numara salladım bu çıktı.size diyorum bende sorun var:(((
Datum visumaanvraag : 8/05/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 29/05/2008
Beslissing/Status Dossier : Weigering
Datum beslissing/Status Dossier : 30/05/2008
De reden van een negatieve beslissing zal meegedeeld worden door de bevoegde diplomatieke of consulaire post.
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
bunun çıkması lazım ama çıkmıyor benim dosya no'dan...neyapacağımı bende bilmiyorum.siz 2-3 günden bahsediyorsunuz ama benim bir ay oldu daha dosyam ulaşmamış belçikaya
Uyari= Lutfen Konuya uygun baslik seciniz... Benim duzenledigim gibi..
HUZURARAYIŞI buna bakarmısın ( dofide dosya cikmamasi )
firet2121,
kafadan uydurdugun bi numarada yazanlari bosver, ustelik orda red edildi yaziyor, orda yazanlarin senin dosyan icinde yazmasini isteme istersen...
kendi dosya yaz da bi bakalim olmazsa
ustelik dofi sitesinde bilgi goremiyorsan, o zaman dofiyi esin arayip telefonla bilgi alacak, herseyden once sende IKS yi arayip onlardan dosya durumun hakkinda bir bilgi alip alamayacagini vede dosyanin bruksele ulasip ulasmadigini nerden ogrenebileceginizi sorun... oda olmadi, basvuru yaptiginiz konsoloslugun bilgi hattinin telefonunu bulun ve onlardan sorun... yada dedigim gibi esin belcikadan dofi yi arayip onlardan bu ogrenecek.
kafadan uydurdugun bi numarada yazanlari bosver, ustelik orda red edildi yaziyor, orda yazanlarin senin dosyan icinde yazmasini isteme istersen...
kendi dosya yaz da bi bakalim olmazsa
ustelik dofi sitesinde bilgi goremiyorsan, o zaman dofiyi esin arayip telefonla bilgi alacak, herseyden once sende IKS yi arayip onlardan dosya durumun hakkinda bir bilgi alip alamayacagini vede dosyanin bruksele ulasip ulasmadigini nerden ogrenebileceginizi sorun... oda olmadi, basvuru yaptiginiz konsoloslugun bilgi hattinin telefonunu bulun ve onlardan sorun... yada dedigim gibi esin belcikadan dofi yi arayip onlardan bu ogrenecek.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol