arkadaşlar ben bunu merak ediyorum bilgisi olan birisi varsa beni bilgilendirsin
işci olarak gidenlerede sınav zorlugu varmı
selam Gurbet gelini,
isci olarak Hollandaya nasi geliniyo? mesela bi sirket kanaliylami? onumu kasdediyorsun?
sorunu biraz daha acarsan seviniriz..!
gorusmek uzere
isci olarak Hollandaya nasi geliniyo? mesela bi sirket kanaliylami? onumu kasdediyorsun?
sorunu biraz daha acarsan seviniriz..!
gorusmek uzere
arkadaşlar ben bunu merak ediyorum bilgisi olan birisi varsa beni bilgilendirsin
herkes bu sinavdan gecmesi gerekiyor..bir hafdadan fazla kalacak insanlar icin...
burdakilerde isci statu''sunde olan yerlesmis insanlarimizi turkiyeden gelecek esleri dahi cocuklarda kucuk yaslarda olmami/13yasi ustundekiler mecburu http://www.ind.nl bakiniz temel uyum sinavi .......'ilerisi icin dusunenler eslerini ve cocuklarini erken(cocuklarin kucuk yasta getirmeleri ailesi ile komple)gereklidir..................................
bazi yukseklisansli yada tekniker sanai uzmanlari bunu disinda acil hizmet icin geliyorsalar,firma,sirket Adina..bakim onarim.tip- hizmet.
her hese vize sart ''schengen''.......yerleseceklerde(goc) hollanda,da kalip calisma (aile birlesimi/evlinip kalma/dost hayat)veya egitim..mvv......gerekli..
her kuruma gore islem ayridir!bu konuda kurumlar bilgilendirilmisdir!
merhaba benim abim nışanlı eşimin kız kardeşiyle gitmesi için iki sene var bizde işci olarak gitmesi kolay olabilirmi diye düşündük o yüzden sordum biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz teşekkürler
merhaba benim abim nışanlı eşimin kız kardeşiyle gitmesi için iki sene var bizde işci olarak gitmesi kolay olabilirmi diye düşündük o yüzden sordum biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz teşekkürler
Hollanda ya gide bilinmesi icin uygulanmasi gereken(aile Birlesimi/Dost hayat birlesimi ile maas limiti 1490 evrodan yukari
olmasi gerekir!!Yeni yasa cikti bazi zorluklar getirildi)......!
ileride avrupa ya dahil edilirsek o zaman tamam..........
simdilik yatay evlilik(formalite yoluyla) ya da gercek evlilik uzerinden yerlesme oluyor!!!
Egitim uzerine de mumkun yanliz cok masrafli suan..........!!!!
Allah cc ,hayirlisi ne ise onu versin..
Sunu belirteyim Avrupada hayat kalmadi..........................stress- sikinti(sonmus hayat)macerasi ile Doludur!!!
yas siniri 24 uzerinde olanlarda Aile birlesiminde gerekli...
Sabirli olunuz!!Kolay Gelsin.....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol