Evet arkadaslar bugün sınava girdim ve gectim sorular cok kolaydı.
ilk bölümden 25 sorudan 20 tane bildim.
2. bölümden 40 sorudan 37 tane bildim ve gectim.
Darısı praktige diyelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ik ben voor mijn theorie examen geslaagd
Evet arkadaslar bugün sınava girdim ve gectim sorular cok kolaydı.
ilk bölümden 25 sorudan 20 tane bildim.
2. bölümden 40 sorudan 37 tane bildim ve gectim.
Darısı praktige diyelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli olsun arkadasim .. Guzel sonuclar almissin tebrikler .. Artik darisi bizim basimiza ..
Hersey gonlunce olsun .. ! Succes !
tebrikler kardeşim inşaallah hepsini aynı kolaylıkla geçersiniz. ben bir şey merak ediyorum hollanda ya gider ditmez kursa başlamak zorundamıyız?
tebrikler kardeşim inşaallah hepsini aynı kolaylıkla geçersiniz. ben bir şey merak ediyorum hollanda ya gider ditmez kursa başlamak zorundamıyız?
hayır istege baglı....
ehliyetiniz 6 ay gecerli eger varsa tabiki. Herhangi bir zorunluluk yok. fakat, iş basvurularının cogunda ehlıyet soruyorlar. Fazla geciktirmemek lazım.
bu ehliyet sınavımıydı? 6 ay kendi ehliyetimi kullanırım o zaman kadar da inş. yeni ehliyetimi alırım fakat benim sorduğum kurs dil kursuydu.
hayirli olsun arkadasim.darisi diger sinavlara insallah
Evet Hatice bu ehliyet icindi,
Eger zamanın varsa tabiki hollandaya gelir gelmez kursa baslamak iyidir. Tabi bu herzaman senın elınde olmayabılıyor.
ne kadar cabuk dil ogrenirsen o kadar cabuk entegre olmus olursun, kendi işlerini kendin görursun.
Eger zamanın varsa tabiki hollandaya gelir gelmez kursa baslamak iyidir. Tabi bu herzaman senın elınde olmayabılıyor.
ne kadar cabuk dil ogrenirsen o kadar cabuk entegre olmus olursun, kendi işlerini kendin görursun.
2run34 tebrik ederim arkadasım.inşAllah darısı benim basıma.Bende theorie sınavına gircem ama kendimi hazır hissetmiyorum daha.Sence ne yapmalıyım bir fikrin varmı bide tecrübeni anlatırsan cok sevinirim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selamm ve Dua ile.
Selamm ve Dua ile.
bu ehliyet sınavımıydı? 6 ay kendi ehliyetimi kullanırım o zaman kadar da inş. yeni ehliyetimi alırım fakat benim sorduğum kurs dil kursuydu.
istege baglı istersen evdede calısabilirsin.
arkadasim hayirli olsun.bakalim bizler neler yapicaz.insallah herkes gecer ne diyelim
Merhaba arkadaslar,
Teori sınavına buradan calısabilirsiniz.
Ayrıca 10 adet deneme sınavı var.
Dip not: otobanlarda arkada romork var ise hız 90 kms olmus.
http://www.istifade.com/viewpage.php?page_id=7
Teori sınavına buradan calısabilirsiniz.
Ayrıca 10 adet deneme sınavı var.
Dip not: otobanlarda arkada romork var ise hız 90 kms olmus.
http://www.istifade.com/viewpage.php?page_id=7
2run34 tebrik ederim arkadasım.inşAllah darısı benim basıma.Bende theorie sınavına gircem ama kendimi hazır hissetmiyorum daha.Sence ne yapmalıyım bir fikrin varmı bide tecrübeni anlatırsan cok sevinirim.
Selamm ve Dua ile.
Valla arkadasım bence cok kolay ama benim girdigim yerde 10 kisiden bi tek ben gectim.Wat jammer.bi kisi vardı 5. girisi oburku 2.girisi digeri 3. girisi bende korktum duyunca ama sorular bana basit geldi bu ehliyet kitabından calıstım vekabest programından calıstım soruların cogu farklı cıkmıstı ama cok kolaydı.insallah gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende bu persembe giricem insallah gecerim.darisibasima bende kendi isimi kurucam.su ehliyeti alayim ondan bir minibus birde klima makinasi sonra arabayla dolasip klimasi azalan yada bitenlerinkini doldurucam.simdiden duyrulur ise baslmama sanirim uc ayimi alir.
bende bu persembe giricem insallah gecerim.darisibasima bende kendi isimi kurucam.su ehliyeti alayim ondan bir minibus birde klima makinasi sonra arabayla dolasip klimasi azalan yada bitenlerinkini doldurucam.simdiden duyrulur ise baslmama sanirim uc ayimi alir.
Hayırlısı olsun diyelim arkadasım.
uc soruyla kalmisim bakalim bu persembe bir daha giricem haiyrli olsun artik.
uc soruyla kalmisim bakalim bu persembe bir daha giricem haiyrli olsun artik.
Hayırlısı olsun arkadasım insallah 2,ci seferde alırsın.
hayirli olsun canim tebrikler
enkisa zamanda Praktijk examini da alirsin
ins ins ins
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
biraz gec oldu :)
ins ins ins
hayirli olsun canim tebrikler
ins ins ins
Onemli degil tskler nisan 27 praktijk examen var insallah onuda gecer alırım ehliyetimi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol