evet ikinci kez girecegim toets gesproken nederlands sinavinin tarihini suan itibari ile almis bulunuyorum,,,sonunda dort gozle bekledigim mektup az once geldi,,,yanlis hatirlamiyorsam 20 eylulde acceptgiro yu imzalayip yollamistim normalde 2 ay surdugu soyleniyo ama benim ilkindede oldugu gibi cabuk geldi cvbim,,,ve buyuk gun 27 oktober 2009...tabi ben daha erken olmasini isterdim ama vardir bundada bi hayir dedim kendi kendime...ins ins ins sinavi guzel puanlarla gececegim gun oldugu icin bu tarih bana denk gelmistir oyle umuyorum,,,ve tabiki dualarinizi bekliyorum arkdslar,,,eger bunuda kazanirsam nt2(A2 werk) almis olucam ve nt2 diplomami alicam allah izin verirse,,,bunuda biran once bitirmek istiyorum artik rabbim yanimda ve yardimcim olur ins ins ins o gun :geek: :geek: :geek:
ik heb een toets gesproken nederlands !!!
bol sans sansli.
bu forumda; hollandaya gelmek isteyenlere, hollandada yaptiklarinla ve azminle en iyi ornek sensin bence...sans hep yaninda olsun.
durma devam et.
selamlar...
Leonardo
bu forumda; hollandaya gelmek isteyenlere, hollandada yaptiklarinla ve azminle en iyi ornek sensin bence...sans hep yaninda olsun.
durma devam et.
selamlar...
Leonardo
bol sans sansli.
durma devam et.
selamlar...
Leonardo
bu guzel moral dolu yazin icin cok cok tesekkur ederim arkdsm,,,allah razi olsun ins ogunde sansli olurumda gecerim su sinavida...tr de yaptim ama burda geldim nasil yapamadim ayni sinavi anlayamadim,,,sanirim 3 sinavi ust uste yapmanin verdigi kafa siskinligi stres heyecan hepsi karisinca dagildim die dusunuyorum,,,cunku okadar yuksek sese maruz kaldimki ilk iki seste toets gesprokene girerken beynim kazan gibiydi ve zonkluyodu,,,,ins ins ins bu sefer hayirlisiyla gecerim rabbiminde izniyle... :geek: :geek: :geek:
Hadi insallah sanslı allahın yardımıyla gececeksin...Darısı bizlerin basına bizde tek tek gececegiz bu yollardan...Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle...
Hadi insallah sanslı allahın yardımıyla gececeksin...Darısı bizlerin basına bizde tek tek gececegiz bu yollardan...Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle...
ins ins ins arkdsm bi gecseydim hayirlisiyla,,,evet darisi sizlerin basina ins ins ins...allah razi olsun arkdsm rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun :geek: :geek: :geek:
ben henuz yeni uye oldum siteye, ve cok onemli bilgilerin paylasildigini gordum bu sitede.
ben henuz kursa gidiyorum hic sinava girmedim, insallah bende sizler gibi basarili olurum.
sansli arkadasim sana cok cok bol sanslar diliyorum.ALLAH yardimcin olsun.
insallah bir cirpida alacaksin bu sinavida.darisi bana ve tum arkadaslarima olsun
insallah.gercekten ben cok gerilmeye basladim bu sinav stresi yuzunden.fakat
bu sitede okuduklarim biraz yuregime su serpti.burada emegi gecen tum arkadaslarima
cok ama cok tesekkur ederim.ALLAH cumlemizin yar ve yardimcisi olsun.
ben henuz kursa gidiyorum hic sinava girmedim, insallah bende sizler gibi basarili olurum.
insallah bir cirpida alacaksin bu sinavida.darisi bana ve tum arkadaslarima olsun
bu sitede okuduklarim biraz yuregime su serpti.burada emegi gecen tum arkadaslarima
ben henuz yeni uye oldum siteye, ve cok onemli bilgilerin paylasildigini gordum bu sitede.
oncelikle hosgeldin arkdsm,,kusura bakma biraz gec yazdim,,,evet burda gercekten guzel paylasimlar var karsilik beklenmeden,,,sannirim hollandadasin kursa gidiyorum fln dedigine gore,,,ins ins ins seninde sinavlarimi kazandim diplomami aldim yazilarini okucaz arkdsm sinav zamanlarin geldiginde,,,saol arkdsm allah razi olsun guzel dilegin icin rabbim sen ve sinava girecek olan tum arkdslarima nasip etsin ins ins ins...hic stres yapma arkdsm okulunda hocalrinda yardimiyla ve tabiki seninde azminle sende gecersin butun sinavlari takir takir merak etme korkma arkdsm,,,evet burdaki dersleride takip ederek kendine ekstra yrdim edebilirsin bizde aramiza katildigin icin tesekkur ederiz,,,eger nerde oldugu belirtirsen hollanda-turkiye rengini ona gore degistittirebiliriz yoneticilerimizden,,,kolay gele...
Arkadasım nickin gibi herşey sana sans getirir inşAllah.
Başarılar diliyorum Rabbim gönlüne göre versin :geek:
Darısı bizlerin basına.Benimde sınavıma 1 hafta kaldı inşAllah bende kazanır gelirim :geek:
Darısı bizlerin basına.Benimde sınavıma 1 hafta kaldı inşAllah bende kazanır gelirim :geek:
Arkadasım nickin gibi herşey sana sans getirir inşAllah.
cok cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin arkdsm umarim dedigin gibi olur ve gecerim su sinavi rabbimin izniyle,,,evet darisi sizlerin basina ins ins ins ve sana da haftayaki sinavinda basarilar ve sans diliyorum geciceksin allah yardimcin olsun yaninda olsun sende geciceksin biraz calistiysan korkma derim ben...eger 37 puanin ustunde bi puan alirsan buraya geldiginde bu sinavi tekrar yapmak zorunda kalmicaksin hayirlisiyla gecersin ins ins ins arkdsm... :geek: :geek: :geek:
Sagol arkadasım iyi dileklerin icin inşAllah o puanın üzerinde alırım.100 soruluk kitabı ezberledim korkum 2.bölüm inşAllah Allahım yardımcımız olsun senin benim ve bu sınavlara girecek arkadasların :geek:
Sagol arkadasım iyi dileklerin icin inşAllah o puanın üzerinde alırım.100 soruluk kitabı ezberledim korkum 2.bölüm inşAllah Allahım yardımcımız olsun senin benim ve bu sınavlara girecek arkadasların :geek:
korkma sinav kolay gecersin arkdsm,,,
duan icinde :geek: :geek: :geek: amin amin amin diyorum,,,
oncelikle hosgeldin arkdsm,,kusura bakma biraz gec yazdim,,,evet burda gercekten guzel paylasimlar var karsilik beklenmeden,,,sannirim hollandadasin kursa gidiyorum fln dedigine gore,,,ins ins ins seninde sinavlarimi kazandim diplomami aldim yazilarini okucaz arkdsm sinav zamanlarin geldiginde,,,saol arkdsm allah razi olsun guzel dilegin icin rabbim sen ve sinava girecek olan tum arkdslarima nasip etsin ins ins ins...hic stres yapma arkdsm okulunda hocalrinda yardimiyla ve tabiki seninde azminle sende gecersin butun sinavlari takir takir merak etme korkma arkdsm,,,evet burdaki dersleride takip ederek kendine ekstra yrdim edebilirsin bizde aramiza katildigin icin tesekkur ederiz,,,eger nerde oldugu belirtirsen hollanda-turkiye rengini ona gore degistittirebiliriz yoneticilerimizden,,,kolay gele...
Ben Hollanda Eindhoven'dayim.guzel dileklerin icin bende cok tesekkur ederim.
insallah bende sizler gibi basariyla okulumu bitiririm.ALLAH cumlemize yardimci olsun.aminnn
Ben Hollanda Eindhoven'dayim.guzel dileklerin icin bende cok tesekkur ederim.
insallah bende sizler gibi basariyla okulumu bitiririm.ALLAH cumlemize yardimci olsun.aminnn
anladim ozaman site kurucumuzla irtibata geceyim mezun rengi yapsin senin renginide...ins ins ins yaparsin arkdsm korkma,,,yeterki iste,,,insan isteyince herseyi basarir,,, :geek: :geek: :geek:
anladim ozaman site kurucumuzla irtibata geceyim mezun rengi yapsin senin renginide...ins ins ins yaparsin arkdsm korkma,,,yeterki iste,,,insan isteyince herseyi basarir,,, :geek: :geek: :geek:
ayyy son 2 gun arkdslar yaa ucuncu gun sinavim var acayip stres oldum suan anlatirken bile karnima agrilar giriyo yaaa,oldum olasi alisamadim gitti zaten su sinavlara,,,dualarinizi bekliyorum arkdslar,,,dk basi ayy ufff su sali gunu bi gecseydi sdiyorum esimde korkma askim gecersin stres yapma diyo ama elimde degil,,,15 dk surucek ama bana 15 saat gibi gelicek sanirim,,,surekli cd den calisiyorum uzun nazeggenlarda yavas yavas daha cok kelime anlayabiliyorum en cok korkrugum yer zaten gerci hikaye bolumundende korkuyorum ama ne bilim iste,,,nolur dualarinizi esirgemeyin,,,biran once bu nt2 yi alip mbo ya baslamak istiyorum okulla konustum adamlar nt2 sertifikani al gel yazil okula dediler cok heyecanlandim,,,biran once almam lazim bu nt2 sertifikasini yaa,,,
sanslı bol şans! allah yardımcın olsun ve çatır çatır söyle herşeyi. :) sen de bana dua et, çarşamba günü de benim sınavım var spreken. luisteren'ı geçen hafta yaptım. gerçi alıştım artık kaybetmelere, kendimle dalga gecer oldum. ama bu kez kazansam hiç fena olmayacak hani!
sanslı bol şans! allah yardımcın olsun ve çatır çatır söyle herşeyi. :) sen de bana dua et, çarşamba günü de benim sınavım var spreken. luisteren'ı geçen hafta yaptım. gerçi alıştım artık kaybetmelere, kendimle dalga gecer oldum. ama bu kez kazansam hiç fena olmayacak hani!
ins ins ins gecerim ablacim saol...ben sali sen carsamba hmm,,,
ins ins ins ablacim bu sefer gecersin dua edicem senin icin,,,progrmma 1 e donmek zorunda kalmadan sinavini kazanirsin ins ins ins rabbim yanimizda ve yardimcimiz olsun :geek: :geek: :geek:
Hadi hayırlısı sanslı insallah gecersin dualarımız seninle.
Hadi hayırlısı sanslı insallah gecersin dualarımız seninle.
allah razi olsun arkdsm ccok saol...
canım bence panik yapma.sen bunu da kolaylıkla gecersin.digerinde de paniklemiştin ama ne kadar rahat gecmiştin hatırlıyosun dimi.bence sen yeterli seviyenin üstündesin zaten o nedenle korkmana hiç gerek yok bence.ama yinede Allah yardımcın olsun.bütün dualarım seninle...
canım bence panik yapma.sen bunu da kolaylıkla gecersin.digerinde de paniklemiştin ama ne kadar rahat gecmiştin hatırlıyosun dimi.bence sen yeterli seviyenin üstündesin zaten o nedenle korkmana hiç gerek yok bence.ama yinede Allah yardımcın olsun.bütün dualarım seninle...
ayyy canim yaaa cok tesekkur ederim ne guzel bi destek boyle allah razi olsun arkdsm...evet oburunu cok kolay gecmisdim ins ins ins buda oyle olur...saol arkdsm rabbim hepimizin yardimcisi olsun,,,tekrar tesekkurler...
ufffffffffff stres yapmayim diyorum ama kalbim cok kotu carpiyo yaa...sinava saatler kaldi ilk sefer girerken bu kadar degildi sanki ilkinde kaybetmis olmak belkide stresimi arttiran,,,allahim nolur su sinavi gecmeyi nasip et bana yaraaabbiimm,,,
tabi tum isteyen arkdslarimizada,,,,
tabi tum isteyen arkdslarimizada,,,,
Sanslı üzülme stress yapma allah ın izniyle gececeksin dualarımız seninle.Allah yar ve yardımcımız olsun...
saol arkdsm allah razi olsun,,,biran once sabah olsun istiyorum
mrb arkdslar hele sukur su sinav gunude geldi gecti kurtuldum ama kazanirsam tam kurtulmus olucam ins ins ins...aslinda hem kolaydi hem zordu ve ben kaybettigimi dusunuyorum ama icimde tuaf bi rahatlik var ve kazandigimi soyluyo ama ben biliyorum kaybettim gibi geliyo bana simdi aklimda kalanlari yazim size...
nazeggen
ik heb geen tijd
geen dank
mijn tasje is gestolen
tegenstelling
maksimum---minimum
niet----wel
met---zonder
eerlijk---oneerlijk
kort vragen
utuyu evdemi kullaniriz yoksa disardami
hastanede kimler kalir hasta insanlarmi yoksa baska bise daha dedi ama ben hasta insanlar dedim
hangisi daha buyuk kopekmi yoksa kedimi
verhaal
birincisinde leon okula gidiyomus arkdslari varmis onlar beraber disari cikip kedilerle oynuyolarmis ogretmen bunlara kiziyomus eve gitmelerini soyluyomus bunlar mirin kirin ediyolarmis gibi biseydi anladigim kadariyla anlattim bende
ikincisinde bi adam varmis hasta ve yasliymis evinde bi koltugu varmis oraya oturup camdan gelip gidene bakarmis arkdsca davranirmis insanlara gibi biseydi bunuda anladigim kadariyla anlattim
inanin suan haaala stresdeyim sinavdan ciktigimda hicbisey hatirlamiyodum yavas yavas dusundukce hatirliyorum hatirladiklarim olursa yazarim yine,,,
nazeggen
ik heb geen tijd
geen dank
mijn tasje is gestolen
tegenstelling
maksimum---minimum
niet----wel
met---zonder
eerlijk---oneerlijk
kort vragen
utuyu evdemi kullaniriz yoksa disardami
hastanede kimler kalir hasta insanlarmi yoksa baska bise daha dedi ama ben hasta insanlar dedim
hangisi daha buyuk kopekmi yoksa kedimi
verhaal
birincisinde leon okula gidiyomus arkdslari varmis onlar beraber disari cikip kedilerle oynuyolarmis ogretmen bunlara kiziyomus eve gitmelerini soyluyomus bunlar mirin kirin ediyolarmis gibi biseydi anladigim kadariyla anlattim bende
ikincisinde bi adam varmis hasta ve yasliymis evinde bi koltugu varmis oraya oturup camdan gelip gidene bakarmis arkdsca davranirmis insanlara gibi biseydi bunuda anladigim kadariyla anlattim
inanin suan haaala stresdeyim sinavdan ciktigimda hicbisey hatirlamiyodum yavas yavas dusundukce hatirliyorum hatirladiklarim olursa yazarim yine,,,
HAdi hayırlısı insallah olumlu cevaplarınız alırız benim düsüncem gecmissindir sen.Allah yar ve yardımıcımız olsun...
HAdi hayırlısı insallah olumlu cevaplarınız alırız benim düsüncem gecmissindir sen.Allah yar ve yardımıcımız olsun...
pek umidim yok arkdsm ama umarim ben yanilirim sen hakli cikarsin ins ins ins...
sanslı, ben geçmiş olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.
inşallah kazanmışsındır canım.
cok saol helin ablacimm yaaa walla ins ins ins yanilmayan sen olursun,,,
inşallah kazanmışsındır canım.
sende saol zeynacim allah razi olsun hepinizden benim icin olumlu dusunuyosunuz ins ins ins kazanmisimdir,,,simdide dort gozle cvp kagidinin gelmesini beklicez bakalim ama olumlu gelsinde bi haftada gelsin 2 haftada gelsin beklerim yeterki olumlu gelsin,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol