Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

:) :) :) IK KRIJG DIPLOMAAAAA

Yorum için giriş yap 37 mesaj · 10.539 görüntülenme
evet arkdslar baslikdanda anlasilicagi gibi bugun mektup geldi ve cok streslerle bekledigim toets gesproken nederlands sinavini da almisim 4 bolumde geslaagd yaziyo mektubu aldim agliyorum mutlulukdan cooook sevincliyim allahima binlerce kez sukurler olsun....bugun ruyamda kazandin kadigi gelmisti cok acik ve net gordum,,,icime su serpilmisti oglenede mektup gelipde kazandigimi gorunce mutluluktan hungur hungur agladim,,,dua eden etmeyen herkesden ama sitedeki herkesden allah razi olsun stresli bekleme doneminde bana destek oldunuz moral oldunuz,,,simdi diplomami ne zaman alicagima dair mektup gelicekmis onu beklicem sonra gidip diplomami alicam,,,sonra ver elini mboooooo,,,,,

rabbim isteyen herkese kazanmayi nasip etsin ins ins ins,,,
slm sansli

hayırlı uğurlu olsun inşaallah

Gefeliciteerd.

:geek: :geek: :geek:

:ugeek: :ugeek: :ugeek:
slm hayırlı olsun sanslı ben azenın erkek arkadasıyım onun nıkıyle gırdım sevındım sızın adınıza ınsallah daha gusel olur hersey hayatınız boyunca zor olan aşamaları yavas yavas hep beraber atlatıyoruz gercekten sıte cok yararlı herkes ıcın bızde suanda turkıyeden bas vurumuzu yaptık hollandadanda evraklar verıldı iND ye ısleme alındı kagıdı gelmedı ama aradıqımızda ısleme alındıgını paranın hesapta gorulduqunu ve yanıt vereceklerını soyledıler coqu arkadasların vızesı kımısı 7 gunde cıkmıs yanı herkesınkı farklı farklı evrak olarak hıc bır eksıqımız yok hepsı verıldı sınavıda aldım vs ınsallah bızde haber beklıyoruz bakalım henuz bısey yok ısleme alındı kagıdıyla vıze aynı andamı gelıor onu anlamadım
sengul79 yazdı:
slm sansli

hayırlı uğurlu olsun inşaallah

Gefeliciteerd.

:geek: :geek: :geek:

:ugeek: :ugeek: :ugeek:

cook saol arkdsm allah razi olsun,,,
azee yazdı:
slm hayırlı olsun sanslı ben azenın erkek arkadasıyım onun nıkıyle gırdım sevındım sızın adınıza ınsallah daha gusel olur hersey hayatınız boyunca zor olan aşamaları yavas yavas hep beraber atlatıyoruz gercekten sıte cok yararlı herkes ıcın bızde suanda turkıyeden bas vurumuzu yaptık hollandadanda evraklar verıldı iND ye ısleme alındı kagıdı gelmedı ama aradıqımızda ısleme alındıgını paranın hesapta gorulduqunu ve yanıt vereceklerını soyledıler coqu arkadasların vızesı kımısı 7 gunde cıkmıs yanı herkesınkı farklı farklı evrak olarak hıc bır eksıqımız yok hepsı verıldı sınavıda aldım vs ınsallah bızde haber beklıyoruz bakalım henuz bısey yok ısleme alındı kagıdıyla vıze aynı andamı gelıor onu anlamadım

slm saol arkdsm allah razi olsun,,,ins ins ins arkdsm,,,

hayir once isleme alindi kagidi geliyor siz bununla kagitlarinizin isleme alindigini anliyorsunuz onlar inceliyolar ve size vizenizin cikip cikmadigina dair bikere daha mektup yolluyolar,,,evet buaralar cok hizli cikiyo vizeler arkdslarimizin dedigine gore ind yilbasi tatiline kadar elindeki isleri bitirmek yada azaltmak amaciyla cok hizli calisiyomus umarim sizde bu hizli calistiklari aana denk gelirsinizde en kisa zamanda vizeniz cikar gelirsiniz hollandaya ve hayatinizi yoluna koyarsiniz ins ins ins arkdsm,,,
tebrik ederim..hayirli ugurlu olsun...
ceren 42 yazdı:
tebrik ederim..hayirli ugurlu olsun...

tesekkur ederim allah razi olsun arkdsm,,,
canım senin adına çok sevindim gercekten.daha öncede söyledigim gibi sen kendini aşmıştın sonuç kaçınılmazdı zaten :)))) tebrikler
zeyna yazdı:
canım senin adına çok sevindim gercekten.daha öncede söyledigim gibi sen kendini aşmıştın sonuç kaçınılmazdı zaten :)))) tebrikler

cok saol canim allah razi olsun,,,evet cok soylediniz destek oldunuz insan kagidi eline almadan inanamiyo iste naparsin...tekrar cok tesekkur ederim arkdsm,,,darisi tum cabaalayan isteyen arkdslarimizin basina ins ins ins,,,
hayirli olsun :D darisi staatexamen insALLAHCC yapabilirsemm bana olsun ve diger arkadaslara ... UNiversite yada hogeschool da egitimimi gorecekmissim... bakalim ne kadar zorlu olacak ... Konu felan vardi yorum yapan olmadi bakalim hayirlisi bende buralardan sorustururum artik ... TBR LER cok sevindim darisi HBO ya :))
darısıbasima yazdı:
hayirli olsun :D darisi staatexamen insALLAHCC yapabilirsemm bana olsun ve diger arkadaslara ... UNiversite yada hogeschool da egitimimi gorecekmissim... bakalim ne kadar zorlu olacak ... Konu felan vardi yorum yapan olmadi bakalim hayirlisi bende buralardan sorustururum artik ... TBR LER cok sevindim darisi HBO ya :))

saol arkdsm tesekkur ederim sende istedigin yerlere ulasirsin sinavlarini kolaylikla gecersin ins ins ins,,,
Gozun aydin olsun Sansli kardes,basarilarinin devamini diliyorum... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Hayırlı olsun sanslı hadi darısı bana diyelim :-)
blue yazdı:
Gozun aydin olsun Sansli kardes,basarilarinin devamini diliyorum... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

cok saol arkdsm allah razi olsun,,,rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin ins ins ins...
2run34 yazdı:
Hayırlı olsun sanslı hadi darısı bana diyelim :-)

saol arkdsm allah razi olsun,,,evet darisi sana ve isteyen bekleyen ugrasan tum arkdslarimin basina ins ins ins...
sanslı cok cok cok tebrik ederim arkadasım.Cok sevindim senin adına.Darısı bizlerin başına inşAllah inşAllah inşAllah.Tekrar tebrik ederim canım arkadasım.

Rabbim yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
Esra70 yazdı:
sanslı cok cok cok tebrik ederim arkadasım.Cok sevindim senin adına.Darısı bizlerin başına inşAllah inşAllah inşAllah.Tekrar tebrik ederim canım arkadasım.

Rabbim yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.

aayy canim yaaa nasil icten bi kutlama bu boylee saol hayatim ins ins ins darisi gercekten sizlerinde basina ,,,,umarim sizde birgun burda diplomanizi ehliyetinizi aldiginizi yuksekokullar bitirdiginizi butun mutlu haberlerinizi yazarsiniz buraya,,,,tekrar cok saol canim benim allah razi olsun,,,
tebrikler sansli, yolun açık olsun. mbo'nun da üstesinden geleceksin inşaallah..
helin yazdı:
tebrikler sansli, yolun açık olsun. mbo'nun da üstesinden geleceksin inşaallah..

ayy cok saol yaa helin ablacim walla herzaman destek herzaman moralsin bana allah razi olsun,,,umarim onuda basaririm allahin izniyle,,,
oku7dugmda tuylerim diken diken oldu...canim yeni gordum yazinoi zaten iki gundur yine yogundum giremedim...simdi okudum tebrikler darisi mbo diplomasina da ..oyle bangir bangir yazarsin......gozun aydin

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :roll:

gefeliciteerd
siirtli sahra yazdı:
oku7dugmda tuylerim diken diken oldu...canim yeni gordum yazinoi zaten iki gundur yine yogundum giremedim...simdi okudum tebrikler darisi mbo diplomasina da ..oyle bangir bangir yazarsin......gozun aydin

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :roll:

gefeliciteerd

ayy canim yaaa cok saol allah razi olsun tatlim,,,biliyorum sevincimi gercekten icten hissettigini,,,evet bakiniyorum siteye her girisimde inanki ama goremiyodum seni,,,saol canim ins ins ins darisi mbo ya,,,darisi sana dariisi tum ugrasan tum isteyen arkdslara ins ins ins,,,
bide nt2 diplomasi almis olan arkdslar diplomanizi gelin alin diye gelicek olan mektubu kazandiginizi ogrendikden ne kadar sure sonra aldiniz,,,biraz karisik bi soru oldu kusura bakmayin,,,kisacasi diplomanizi elinize almaniz nekadar surdu butun sinavlariniz bittikden sonra????
aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.seneye september a kadar hazirlanip bende girip kurtulmak istiyorum.... :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
siirtli sahra yazdı:
aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.seneye september a kadar hazirlanip bende girip kurtulmak istiyorum.... :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:

neden seneye september tatlim,,,belki daha erken alirsinki ben inaniyyorum sen zeki bi kizsin daha erken alirsin diye dusunuyorum,,,ama sende yazicaksin buraya ik krijjgg diplomaaa diye eminim bundan,,,
ins ins ins biseye uc kere ins dersen gerceklesiirmis..ah ben de o gunu gorcem mi?????????????????/ dunyaya yeniden geldigim gun olur..
siirtli sahra yazdı:
ins ins ins biseye uc kere ins dersen gerceklesiirmis..ah ben de o gunu gorcem mi?????????????????/ dunyaya yeniden geldigim gun olur..

evet tatlim bende istedigim bisey icin oyuzden uc kere ins ins ins diyorum meleklerin kulagina fisildanirmis diye duymustum bende,,,tabiki gorceksin hayatim tabiki gorceksin ben inaniyorum....ben bu dili asla ogrenemem derken simdi meslek okuluna goz diktim yeterki inan tatlim olacagina,,,
birsey sorabilirmiyim...tr den gelip okula basladigindan beri sadece nt2 sinavina mi girdin..anlatirmisin yada ben yazilari kacirdimsa beni o yazilara yonlandirir misin?
siirtli sahra yazdı:
birsey sorabilirmiyim...tr den gelip okula basladigindan beri sadece nt2 sinavina mi girdin..anlatirmisin yada ben yazilari kacirdimsa beni o yazilara yonlandirir misin?

anlatirim tabi tatlim,,tr den geldikden sonra yaz tatilini saymassak ay olarak hesapladigimizda 8 ay okula gittigim gunleri sayarsak 3 ay okula gitmisim bugune kadar,,,,ve evet nt 2 zorunlu oldugu icin yeni gelen sayiliyorum ya ondan sadece nt 2 uzerineydi okulum ve sadece nt 2 sinavlarina girdim,,,

elektronisch praktiijk examnen A2 profil werk

kns examen

toets gesproken nederlands A2

en praktijkexamen (portfolio examen)

boyle canim ve nezaman istersen soru sorabilirsin,,,sorabilirmiyim demene gerek yok hayatim,,,
Tebrikler Sansli, devam edecegin egitim seruvenindede basarilar dilerim,
pars yazdı:
Tebrikler Sansli, devam edecegin egitim seruvenindede basarilar dilerim,

cok saol arkdsm allah razi olsun,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol