Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

İKİNCİ BÖLÜM SINAV SORULARI GÖRÜNTÜLÜ SESLİ...

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 23.277 görüntülenme
achiless---------

LİNK. http://rs239.rapidshare.com/files/62665292/bolum2.rar

KISA SORULARA CEVAP...

SINAV İÇİN İYİ Bİ YARDIMCI...

HERKESE BAŞARILAR

YUSUF ÜNLÜSOY
ya bu sayfa acılmıyor.yardım lütfen
bodrumlu yazdı:
ya bu sayfa acılmıyor.yardım lütfen

arkadaşım internetle bazen problem olabiliyor.

ben şimdi denedim sayfa açılıyor !

belirli aralıklarda dene sonuçta elbette bağlanacak :)

kolay gele;)
arkadasim paylasimin icin tesekkurler ama sifresinide paylasirsan seviniriz

Allah yardimcin olsun
arkadasim site açilmiyo açamiyorum napmm gerek
selam arkadasim

site aciliyo

mavi yazili linke basip, asagidaki resimli anlatilmis islemi uygularsan indirirsin programi ..!

ya ben indirdi.kaydettım.ve açtım.ama hiçbir şey anlamadıııııııım.offfffff.bulanık,boğuk sesler geliyo.tek kelimesınden bir eşy anlayamıyorum.fıkrı olan var mı???????
SLM ARKADAŞLAR UFOOS ARKADAŞIM SAĞOL CAN YARDIMLARIN İÇİN BANA KIRILMAYACAKSAN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM İKİNCİ BÖLÜM SINAV SORULARIYLA İLGİLİ SENİN AKTARDIKLARINI PC ME İNDİRDİM EVET ÇALIŞTIM GERÇEKTEN GÜZEL KISA CVPLERDI; AMA ARKADAŞIM SORULAR BİRAZ APTALCA DEĞİLMİ.?TAVUKTAN NE ÇIKAR ?DEDENİZ BAY MI BAYAN MI ? YA SINAVIN İÇERİĞİYLE BİRAZ ALAKASIZ DEGİLMİ HOLLANDA İLE İLGİLİ SORULAR OLSA BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE DİYECEM ÖRNEĞİN BİRİNCİ BÖLÜME OK HERŞEY HOLLANDA HAKKINDA SORULAR.KARDESİNE KIRILMA EMİ GENEDE BENİ 2.BÖLÜM İÇİN DAHA AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM BİLGİYE AÇIM SİZ NEDE OLSA BENDEN ÇOK ÇOK TECRÜBELİSİNİZ. AKTARDIĞINIZ BİLGİLER İÇİN ÇOK ÇOK TSK.SİZLERDEN ÖĞRENDİKLERİME GÜVENİYORUM RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .KOLAY GELSİN ::::: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Uyari= Lutfen yazilarinizda kucuk harf kullaniniz. Gerektigi yerlerde buyuk harflerle yaziniz.
Selma Arkadasim.. Ben yaziyi aktardim konuyu hazirlayan arkadas baska biri !!

Ismide konuda belirtilmis durumda..( Allah razi olsun ondan :geek: )

Sorulara gelecek olursak ... Kelime kelimedir. Hikaye hikayedir..

Onemli olan sacmaligi degil. Oradan ogrendiginiz kelimeler..

2. bol;um sorulari icin..

Kazanan arkadaslarin tecrubelerini okuyunuz. Sonucta herkese farkli hikaye ve farkli sorular cikiyor...

Allah yardimciniz Olsun :geek:
evet ufoss arkadaşım diğer arkadaşlarıda okudum ama yüreğine sağlık bunları bizlerle paylaştığınız için.arkadaşım sınava 2 günüm kaldı tek dileğim sınavda yeterli notu almak yani kazanmak.arkadaşlar lütfen bana yüreğinizden geldiği kadar dua edin buna ihtiyacım var .başkası tarafından edilen dualar dahada çok kabul olunurmuş diye biliyorum gerçekten bu siteden faydalandım . dilerim 2 gün sonra bende burda sizlerle sevincimi paylaşırım.kolay gelsin burda bizleri bilgilendiren herkesin yüreğine sağlık ...

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Allah utandirmasin :geek:

Dualarimiz senle...

Kendine guven stres ve heyecan yapma.....

Allah gonlunuze gore versin :geek:
aminnnnnn ufoss arkadaşım tşk:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
evet arkadaşlar ben de açamadım bu sayfayı.

biri yardım edebilir mi?

veya önce sınava giren anlatabilir mi nasıl sorular çıkıyor neyle iigili

sınav nasıl geçiyor.
merhabalr ben burayı çamıyorumm:((((
slm arkadaşlar forumla yeni tanıştım bende, yakında benimde sınavım var üstatların vermiş olduğu rapidshare linklerinden indirilme yapılamıyor alternatif sunabilirlermi acaba sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar ;)
ufoss yazdı:
achiless---------

LİNK. http://rs239.rapidshare.com/files/62665292/bolum2.rar

KISA SORULARA CEVAP...

SINAV İÇİN İYİ Bİ YARDIMCI...

HERKESE BAŞARILAR

YUSUF ÜNLÜSOY

merhabalar daha dun gece bu siteyi tanidim ben sizlerden biriyim arkadasim bende sinava calisiyorum ve gordugum kadariyla burda tercubeli insanlar var ben bu sizin onerdiginiz sinav ikinci bolumu indirdim ama calistiramadim yani bi yardimci olurmusun? ozurdilerim rahatsiz ettigim icin
ufoss kardeş..bu site açılmıyor..bana en kısa zamanda yardımcı olabilecek bi arkadaş arıyorum..24-02-2010 sınavım var..o tarihe kadar beni çalıştıracak..iyi bi site de olabilir..şimdiden herkeze teşekkürler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol