iki gündür iltica diye başıma ağrılar giriyodu eşim ikinci başvuruda bulunduğu semtin belediyesine yazı yazdırmıştı red nedenini ve istedikleri belgeyide gönderdiğine dair o nedenle orayı muhattap alıp oraya göndermişler mektubu. ama sonuç yine red aynı nedenden dolayı. dediklerine göre eşimin işçi bulma kurumunda kaydı görünmüyomuş bu kaydı iş verenin yaptırmış olması gerekiyomuş eşim şimdi işverenle görüşcek kaydı yapılmışsa eğer vizemi verirler mi? yoksa yeniden mi başvurcaz.
ikinci kez RED geldi
arkadasım cok uzuldum rabbım yardımcın olsun.bu ne boyle ya.saırlı ol arkadasım ınsallah rabbım bır kapı acacaktır ya sabır arkadasım.
konu ıle bıldısı olan arkadaslar yardımcı olcaktır en azından bır yol gosterecektır.cok uzuldum ınan bana.kendım de korkmaya basladım su anda ne bu boyle anlamadım gıttı.
allah sabır versın.
konu ıle bıldısı olan arkadaslar yardımcı olcaktır en azından bır yol gosterecektır.cok uzuldum ınan bana.kendım de korkmaya basladım su anda ne bu boyle anlamadım gıttı.
allah sabır versın.
ooooof hatice arkdsm oooff bu ne yaaaa walla bende bu sefer vizen cikicaktir diye bekliyordum bu ne bicim bi sacmalik boyle yaaa inanamiyorum walla yaa...esinin isverenleriyle gercekten ciddi ciddi konusup isci olarak gosterilip gosterilmedigini kanitlarla ogrenmesi gerekir...cunku benim esimde suan yeni bi ise girdi ve biz boyle is hakkinda konusurken esim insallah hemen calisiyo olarak gosterirler demisti bende nasil yani sen ise gidip geliceksin de calisip calismadigini nasil onlar gostericek dedim oda belastingsdienste basvurmalari lazim benim calistigim belli olsun diye demisti acaba diyorum esini bunlar bildirmedimi bildirdiler ise neden gozukmuyor umarim bildirmislerdir ve umarim ind yanlis yapmistirda bu yanlisligi bian once duzeltirler....inan okadar uzuldumki anlatamam bu sefer cikicak diye dusunuyodum senin isin icin,,,,
iki gündür iltica diye başıma ağrılar giriyodu eşim ikinci başvuruda bulunduğu semtin belediyesine yazı yazdırmıştı red nedenini ve istedikleri belgeyide gönderdiğine dair o nedenle orayı muhattap alıp oraya göndermişler mektubu. ama sonuç yine red aynı nedenden dolayı. dediklerine göre eşimin işçi bulma kurumunda kaydı görünmüyomuş bu kaydı iş verenin yaptırmış olması gerekiyomuş eşim şimdi işverenle görüşcek kaydı yapılmışsa eğer vizemi verirler mi? yoksa yeniden mi başvurcaz.
Gecmis olsun arkadasim eger esin durumu duzeltip kucuk bi mektupla bunu ind ye belirtirse vizenizi verirler ama size hangi belgeleri geri gonderdiler red ile birlikte?
teşekkür ederim arkadaşlar nasipte yokmuş demekki hakkımızdan hayırlısı olsun artık yeniden başlıcaz demekki.
2run34 kardeş bizim gönderdiklerimizden hiçbir belgeyi göndermemişler UWV diye bişi yollamışlar eşim işçi kurumunda kayıtlı görünmüyomuş işverenlede görüştü akşam eşim muhasebecinin dolandırıcılığı hiçbir işini yapmamış adam bu hafta değiştirmişler muhasebeciyi bir haftaya düzeltirim demiş ondan sonra yeniden başvurcaz inşaallah bu kez gelir hayırlısıyla.
2run34 kardeş bizim gönderdiklerimizden hiçbir belgeyi göndermemişler UWV diye bişi yollamışlar eşim işçi kurumunda kayıtlı görünmüyomuş işverenlede görüştü akşam eşim muhasebecinin dolandırıcılığı hiçbir işini yapmamış adam bu hafta değiştirmişler muhasebeciyi bir haftaya düzeltirim demiş ondan sonra yeniden başvurcaz inşaallah bu kez gelir hayırlısıyla.
yaziklar olsun o muhasebeciye diyorum baskada bisey demiyorum,,,bak bi onceki iletimde aklima geldi yazmistim acaba bildirmemislermi diye,,,umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer arkdsm,,,
hayirlisi hatice kardes sabret... ins islerin rayina oturur...
gecmis olsun hatice senin adina cok uzuldum isallah en kisa surede alirsi vizeni...
inşaallah arkadaşlar artık umudum kalmadı ya hayırlısı
arkadaşlar bu konuyla ilgili yeniden başvurmaktan başka yapabilceğimiz bişey var mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
itiraz hakkınız olması lazım 15 gun icerisinde...
bir avukata danışmanızı tavsiye ediyorum
bir avukata danışmanızı tavsiye ediyorum
canim inan cok uzuldum.en kisa zamanda hallolur insallah.
teşekkür ederim arkadaşlar.
bencede hatice arkdsm siz bunu avukati tutmasaniz bile telefonla bi danisin genelde telefonla bilgi vermiyolar danisma randevusu yapmalisiniz fln diyolar sanirim 25-30 euro (degismediyse) danisma randevusu parasi ,,,,sansiniza iyi gunune denk gelirseniz avukatin belki teldende yardimci olur ama bi bilene danismakda fayda var bende arkdsmza katiliyorum,,,
telefonda falan bilgi vermiyorlar boşuna denemeyin para konusturuyor resmen avukatları 50 euro verin randevu alıp her yolu gösteriyorlar
tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim banada şu an en mantıklı yol bu gibi geliyo avukat kaçınılmaz sonu hayırlı olsunda ben herşeye razıyım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol