Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

IKINCI oTURUMDA RET ALMA SANSI VAR MI?

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.955 görüntülenme
Merhaba, arkadaslar uzun zaman oldu umaurm her sey iyidir. Siteyi haftada ols atakip ediyorum. Ben ikinci oturum izni icin basvurdum, kagitlair gonderdik Ind YE benim ilk oturum izni 2 hafta sonra bitiyor Esimde merak etme ekime kadar sana bir sey yapmazlar Ind Biliyor diyor ama Hollandali sonucta esim anlamazlar genelde merak ettigim konu su ikinci oturumda Rt gelme ihtimali var mi ? Esimin isi devam ediyor bende kontrali bir sey gosteridm Ind ye bu sartlarda dahi bazilari belli olmaz iyor ama ben hic duymadim ikinciye ret alani artik hayirlisi bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Allah kalbi ve huy guzel olanlarin yar ve yardimcisi olsun.
avrupa da sanki hersey 4/4 lük mü kardes.... 1 olmazsa 2 .

,

ama ihtimali de göz önünde bulundurarak evraklarınız tamsa %90 olur ... herkeze aynısını yapıyorlar bişey olmaz ALLAHCC ın izni ile.....

:D:D:D:D:D bazen diyorum burdaki :D yeni gitmiş kardeslerimle bir olup şirket mi acsak :PP:P:P:P hadi hayılrı aksamlar millet bb
Oncelikle zahmet edip bir seyler yazmissiniz tesekkurler ama yazis tarsiniz uslubunuz basama sekli bence cok basitce.. (avrupa da sanki hersey 4/4 lük mü kardes....) 2(:D:D:D:D:D bazen diyorum burdaki :D yeni gitmiş kardeslerimle bir olup şirket mi acsak :PP:P:P:P hadi hayılrı si) Bu iki cumle bence bence alayci!

En onemlisi avrupada ben her seyin4-4 luk olmadigini ima edecek bri seyde yazmadam bunuda bilecek yapi kultur ve zekaya sahipim Taviriniz ve uslupunuz buraya 30 20 senediryasayan ama hala kafasi tarlada ekinde olan ne burda avrupalasmis nede Turk kultur ve egitimi almis bir seye benzetemedim kusura bakmayin... Bence yeni gelmis nesil eskiye geri cok zeki kulturlu onlar bizi iyi yansatacaktir eskiye gore. neyse kolay gelsin herkese

:D:D:D:D:D bazen diyorum burdaki :D yeni gitmiş kardeslerimle bir olup şirket mi acsak :PP:P:P:P hadi hayılrı aksamlar millet bb
attractive01 yazdı:
Oncelikle zahmet edip bir seyler yazmissiniz tesekkurler ama yazis tarsiniz uslubunuz basama sekli bence cok basitce.. (avrupa da sanki hersey 4/4 lük mü kardes....) 2(:D:D:D:D:D bazen diyorum burdaki :D yeni gitmiş kardeslerimle bir olup şirket mi acsak :PP:P:P:P hadi hayılrı si) Bu iki cumle bence bence alayci!

En onemlisi avrupada ben her seyin4-4 luk olmadigini ima edecek bri seyde yazmadam bunuda bilecek yapi kultur ve zekaya sahipim Taviriniz ve uslupunuz buraya 30 20 senediryasayan ama hala kafasi tarlada ekinde olan ne burda avrupalasmis nede Turk kultur ve egitimi almis bir seye benzetemedim kusura bakmayin... Bence yeni gelmis nesil eskiye geri cok zeki kulturlu onlar bizi iyi yansatacaktir eskiye gore. neyse kolay gelsin herkese

iLERİ derecede zekalı kardesimiz benim 2 cümlemden sorunun cevabını bulabilirdin.ama bakıyorum da sen sadece soru sormak için gelmiş ,cevap önemli degil felsefecilerindensin. 1 de olmazsa 2 de olur , ama ihtimalleride düşünmek gerekiyor diyorum.

biz forumdaki yazı yazan kardeşlerimizin hersöyledigi söze cümleye alınsaydık burası savas alanına dönerdi heralde.Seni mUattap gören bende suç ,ama ne bileceksin işde... kusura bakma biz turk'uz tarladan geldik evet... soyumuzu inkar etmiyoruz.. Degişmeye ugrayan gurbetcilerimizide görüyoruz haklısın... sen onlardansın galiba...

avrupadaki 4/4 lük olmayan imaya gelince akıllı kardesim... ilk mesajınıza dikkat ederseniz acaba olur mu red gelirmi , korku ifadeleri var.. Ben senin içini rahatlatma manasında , kardes hersey sanki orda 4/4 lükmü birinde olmazsa ikincisinde kesin kabul ederler diyorum .. sen 4/4 lük cümlesinin kullanılacagı bi cümle söylemedim diyorsun...

20-30 sene öncekiler olmasaydı işin olmazdı orda... ve simdi de gitmek için ona buna kucak acmazdın... espiriden anlamıyorsun bari milletime laf uzatma.yada direk deki örümcek kafalısın felan anlayım sana gereken dilden konusayım,gerci kültür zeka düzeylerimizde uyuşmuyor seninle kusura bakma idare edersin artık elimizde bu var... yENi nesil EsKİYE GÖRe tabi güzel yaşayacakdır.En azından 1 dil ögrenme kapasiteleri yüksek simdikilerin okulda zorlanmazlar uyumda zorlanmazlar anlayışlılar ( bazıları gibi zeka düzeyi sorunu yok ) ...

arkadasın biri yazı yazmışdı .. burdaki :D hollandada yasayan turkler direk turk demiyor , biz hollandalı turkleriz diyorlar ve turkiyeden gelmiş kişilerle alay ediyorlar diyordu... heralde ZEKASI ÜSTÜN OLAN ARKADASLARDA ... biz ÜniVEersite okuduk ekin,tarla ,kamış bilmeyiz biz kalem biliriz , üstün zekalıyız kültürümüz 1 milyon diye hollandadakilerle boy ölcüstürmeye kalkacak ,üstünklük taslayacak... insALLAHCC öyle bi birey karsıma cıkmaz ,neye ugradıgını saşırtırım...

oRAya yeni gelmiş kardeslerle şirket acma meselesine gelince Sen bayadır uzun gitmişsin ,biz burdaki arkadaslarla baya bi konusur olduk .kEndimizce samimiyiz ,ona göre Seni de öyle arkadaslarımızdan sandım ( mesaj sayısına bakınca ) o kadar cok bilgi dialogu oluyorki ,,öyle deme ihtiyacı hissettim. Neyse seninle muhatap olanda suc ... Benden bu KADAr ,, CÜMLELERİMİ GERİ ALIYORUM , SANA YARDIMCI OLMAK MAKSADIYLA CEVAP YAZMAK BANA GÖRE DEGİLMİŞ... İYİ OYALANMALAR

BEN VE BURDAKİ ARKADASLARIM BURADAN FAYDALANDIGIMIZ KADAR FAYDALANDIRMASINI VE BİLDİGİMİZİ ESİRGEMEYEN İNSANLARIZ EKİNCİYİZ MEKİNCİYİZ AMA KÜLTLÜYÜM DİYE GECİNENLERDEN DEGİLİm.
Kardes ben ne felsefeciyim ne de fizikci .. Bir seyler yazdik bilgilenmek icin evet uzun zamandir bir syeler yazmiyorum ama takip ediyorum sende kanka havlari esmis o da olabilir yokcok samimiyiz savas alanina doner site falan su bak problem olan su hic tanimiadigin gormedigin birine yazarken bence cem yilmaz tarzi yazilmaz ilk yazisma biraz sizli olur okey onuda anladim Allah sukur kafamiz yerinde Birde ben 20-30 seni oncekilerle gelmedim her seyi kendi yapan kendi tirnaklariyla bir yere gelen veya gelmeye caian biriyim sen geldiysne onlarla saygi duyarim onlari kucumse anlaminmda yeni demedim sadece burdaki esi gelenlerin cogunun cahilce biz Tukleri kotu yansittigini belitrtmeidk istedim ki bunu rehberlik yaptigim donemde burda yasayan buranin shaipleri hollandilardan defalarca duydum ve agzimizda tuy bitti gercek turkler ve turk misafirperverligini anlatamak icin basarilida olduk sonra yine seningibiler cikinca gerci lejyonerde degilim sadece yuanlis anlasilmalari sevmem her konuda ayrica Ben Koylu muabbetinin saten senden boyle bir cevap gelceghini tahmin ettim onemli olan anlamandi demekki anlamissin ama senden okonu anliyorum hepmiz koyluyuz yazdigim cumlede eskiden buraya gelmis kafasi prumcek agl insanlar icn bir sey vardi uzreune alindin Ayrica cocuk gibi sana yazanda suc falan diycek bir seyler bualmiyoum. Neyse sanal alemd tartisma kendime stres alacak kadarda kapasitenm kucuk degildir Neyse Yazacaklarinada bundan sonra cevap yazip sanaldas ols abir tarismanin icine girmicem. hI BU ARADA YAzimda korku ifadesi gormussun o da yanlis neyse hadi by zaman cok degerli bye
NOT;BURADA PAYLAŞIM YAPMAK BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLMAK BIRINCI AMACTIR LUTFEN BASLIKLARI TARTISMAYA DONUSTURMEYELIM AKSI TAKDIRDE BASLIGINIZ KILITLENECEKTIR ANLAYIS GOSTERECEGINIZI UMARAKDAN TESEKKUR EDERIM

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol