Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

IKS kaldiriliyor

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.034 görüntülenme
Arkadaslar, 12 mayistan itibaren IKS'ten randevu yapilmiyor. Vize basvurusu o zamandan itibaren IDATA'dan yapiliyor. Yani randevu sistemi kaldiriliyor.
hmm nerden biliyorsunuz ? bununla ilgili bi resmi açıklama varmı.
Konsolosluklarin resmi websitesinde yaziyor. Yarindan itibaren www.idata.com.tr 'den bakabilirsiniz.
arkadaslar ben 27 mayısarandevu aldım vızeıcın.ve ıks den aldım dolayısıyla..sımdı ne olacak pekı?ıptal olmaz sanırım rezervasyonum?
konsooslugun sıtesıne baktım oyle bırsey goremedım ..idata sadece ıtalya ıcın ızmet verıyor kendı sıtesınde oyle yazıyor
????
http://www.nl.org.tr/Visa

Bu konsoloslugun websitesi ama hollandaca yaziyor. Esiniz okusun.
dogru degıısyormus..pekı onceden ıksden 20 25 mayıs gıbı randevu almıs olanlar ne yapacak?tekrardan bırsey yapmak gerekecek mı?
evet arkadaslar artık ıdata.com sitesinden randevular yapılacak.pekı oncden ıks den randevu alanlar ne yapmayı dusunuyor?tekrardan ıdata dan mı randevu alınacak varmı bılgısı olan ?
rottenboy yazdı:
evet arkadaslar artık ıdata.com sitesinden randevular yapılacak.pekı oncden ıks den randevu alanlar ne yapmayı dusunuyor?tekrardan ıdata dan mı randevu alınacak varmı bılgısı olan ?

Zannetmem randevu alanların tekrar o siteden randevu alacaklarını, cünkü dün ben randevu aldım öyle bişey olacak olsa dün beni bilgilendirirlerdi tekrar randevu almanız gerek diye. :roll:
konyalı arkadasım sen randevunu ıksden mı aldın*?
evet arkadasim 28 mayısa randevu aldım, dedigim gibi idata.com dan tekrar randevu almam gerektigini söylemediler. :roll: sanırım bundan sonra o siteden alınacak, biz aldıgımız randevu tarihinde gideriz sorun olmaz umarım

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol