Sn. Başvuru Sahibi,
Aşağıda Çağrı Merkezimiz aracılığı ile yaptığınız Hollanda Büyükelçiliği/Başkonsolosluğu vize başvurusu ile ilgili randevu detayları ve randevu esnasında yanınızda götürmeniz gereken evraklar bulunmaktadır.
Ad :
Soyad :
Pasaport No :
Başvuru Yeri : ANKARA
Vize Tipi :
Randevu Tarihi :
Pin No :
1. [ ] Başvuru formu
2. [ ] 2 adet orijinal vesikalık fotoğraf.
3. [ ] Pasaportun birinci, ikinci ve son sayfasının fotokopisi.
4. [ ] Geçerli pasaport
5. [ ] Var ise, eski pasaportlar sunulmalı.
6. [ ] Hollanda / AB vatandaşı eşin pasaport veya kimlik fotokopisi
7. [ ] 6 aydan eski olmayan Uluslararası Doğum Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi
8. [ ] Hollandadaki eş - partneri veya ebeveynin, pasaportunun Tüm yazılı ve damgalı sayfaların fotokopisi.
9. [ ] En az 90 günlük Seyahat ve Sağlık Sigortası aslı ve fotokopisi.
10. [ ] Hollandadaki Eş / Ebeveynin Oturum Kartı kartı fotokopisi.
11. [ ] Eşler için Evlilik cüzdanı fotokopisi, Çocuklar için Doğum Kayıt Örneği aslı
12. [ ] AB vatandaşı kişi ile akrabalığı kanıtlayacak, Aile Nüfus Kayıt örneğini aslı
13. [ ] Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi, yeminli tercümesi VE Apostil tasdiği
Uyarı :
Lütfen randevu saatinizden 5 dk önce Ankara Elçiliğine geliniz.
Randevusuna saatinde gelmeyenler kesinlikle geri çevrilecek ve bu kişilerden yeniden randevu almaları istenecektir.
Başvuru için Elçiliğe geldiğinizde yanınızda cep telefonu ,büyük çanta, laptop gibi eşyalar getirmeyiniz, bunları emanet edebileceğiniz bir yer bulunmamaktadır.
Randevunuza gelirken size belirtmiş olduğumuz tüm başvuru evraklarını yanınızda getiriniz.Randevunuza geldiğinizde tüm başvuru formlarının doldurulmuş ve evrakların hazır olması gerekmektedir.Eksik evrak ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmemektedir. Elçilik görevlisi bazı durumlarda ek evrak talebinde bulunabilir.
Pasaportun ve başvuru formunun mutlaka başvuru sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. Bu belgeleri 3. şahısların imzalaması durumunda konsolosluk dosyayı işleme almayacaktır.
Posta ile yapılan müracaatlar geçersizdir.
Başvuruda tüm evrakların eksiksiz olarak sunulmasının size otomatik olarak vize verileceği anlamına gelmediğini hatırlatmak isteriz. Konsolosluk kendisi dışındaki kaynaklardan alınan vize bilgisi ve vize ile ilgili hizmetlerden sorumlu değildir.
Büyükelçilik ve Başkonsolosluk bir başvuruyu onaylama, bağımsız olarak reddetme ya da onay almak için Hollanda'daki yetkili mercilere iletme hakkına sahiptir.
Son olarak Buyukelciligin uyari notunu iletmek istiyoruz:
Uçak bileti rezervasyonlarınızı ve seyahat sigortanızı istediğiniz herhangi bir seyahat acentesinden ve sigorta şirketinden yaptırabilirsiniz. Hollanda Büyükelçiliği hiç bir seyahat acentesi ve sigorta şirketi ile özel bir anlaşma yapmamıştır. Hollanda Büyükelçiliği, elçilik binası sınırları dışında size sunulan hiç bir hizmet için sorumlu değildir ve bu kişilderden alınan hizmetleri karşılığında ödenen ücretle hiç bir ilgisi yoktur. Ayrıca, verdikleri hizmetin vize başvurunuz üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Not: Yukarıdaki bilgileri www.iks.com adresinden teyit edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hollanda Büyükelçiliği/Başkonsolosluğu Vize Bilgi ve Randevu Servisi
İks 'nin attıgı mail yardım
Arkadaslar Sorumda su "13. [ ] Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi, yeminli tercümesi VE Apostil tasdiği" Bunu ilk defa duyuyorum + benim vize ankaraya gelmis ben almaya gidicem yen,iden mvv basvurusu yapmıycam 13. madde sizden hic istendimi yada varmı böle bişey yardım lütfen
Arkadaslar Sorumda su "13. [ ] Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi, yeminli tercümesi VE Apostil tasdiği" Bunu ilk defa duyuyorum + benim vize ankaraya gelmis ben almaya gidicem yen,iden mvv basvurusu yapmıycam 13. madde sizden hic istendimi yada varmı böle bişey yardım lütfen
arkadasım ben belçikadan basvuru yaptım.sana bi yardımı olurmu bilmem ama bende hazırladıgım için bu evragı yardımcı olmak istedim.toplu nüfus kayıt örnegini nüfustan alcaksın.söyledigin zaman veriyolar zaten.bu kagıtta ailenle ilgili bilgiler var.anne baba kardesler medeni durumları sag yada ölü varsa o yazıyo.zor bişey deil bu kagıdı almak.sonra kaymakamlık yada valilikte apostil yaptırıp tercümesi olcak .
toplu nufus kayit ornegi demek tum ailenin nufus bilgileridir. Anne-baba, kardesler. Bunlarin dogum tarihleri, varsa ölüm tarihleri, nufusa kayit bilgileri, medeni durumlari vs yazilidir.
selamlar
Leonardo
selamlar
Leonardo
Bluess,
esas olan konsoloslugun sana telefonda soyledigi getirmen gereken belgelerdir.
Ama konsolosluk, iks nin attigi maildekileri de isteme hakkinda sahip oldugundan, iks prosedur geregi o belgeleri mailde yazmak zorunda. yani yaninda bulundur.
ayni mail bana da gelmisti ve ben konsoloslugun bana telefonda bildirdiklerinin yaninda ekstradan iksnin mailindekileri de hazirladim ne olur ne olmaz diye. ama isteyen olmadi.
selamlar.
Leonardo
esas olan konsoloslugun sana telefonda soyledigi getirmen gereken belgelerdir.
Ama konsolosluk, iks nin attigi maildekileri de isteme hakkinda sahip oldugundan, iks prosedur geregi o belgeleri mailde yazmak zorunda. yani yaninda bulundur.
ayni mail bana da gelmisti ve ben konsoloslugun bana telefonda bildirdiklerinin yaninda ekstradan iksnin mailindekileri de hazirladim ne olur ne olmaz diye. ama isteyen olmadi.
selamlar.
Leonardo
arkadaslar ben her turlu evragımı hazırladım ama sıgortayı anlamadım herkes sıgorta yaptırmak zorundamı bırde ben evrakları hazırladım ama her ıkımızde eslerımızden ayrılmıstık yanı 2.ıncı evlılıgımız bu bosanma kararlarını ıstedıler onuda hazırladık ama cocuklar ıcın bıseye gerek varmı cocuklar bana aıt sonucta esımden ısterlermı yanı bas vuru yaparken onlar ıcın bır bılgı felan lutfen bılgısı olan varsa yazssın tsk
arkadaslar ben her turlu evragımı hazırladım ama sıgortayı anlamadım herkes sıgorta yaptırmak zorundamı bırde ben evrakları hazırladım ama her ıkımızde eslerımızden ayrılmıstık yanı 2.ıncı evlılıgımız bu bosanma kararlarını ıstedıler onuda hazırladık ama cocuklar ıcın bıseye gerek varmı cocuklar bana aıt sonucta esımden ısterlermı yanı bas vuru yaparken onlar ıcın bır bılgı felan lutfen bılgısı olan varsa yazssın tsk
Arkadasım sigorta zorunlu bir sey yaptırman lazım ben 28 euro ya axa sigortadan yaptırdım.En ucuzu bu baska yerlere sordum 100 euro diyen bile oldu.
azee, randevu alırken durumunuzu belirtiniz. boşanma kararlarınızın yeminli tercümesi ve apostil mührü, ayrıca çocuklarınız için de aile toplum kağıdı (nüfustan alınan ve tüm aile bireylerinin bilgilerinin olduğu belge), yine ayrıca çocuklarınız için doğum kayıt örneği (formül a) bunlar gerekli. (formül a çok dilli ve uluslararası bir belge olduğu için tercüme ve dolayısıyla apostil gerekmiyor, aile toplum kağıdının tercüme edilip kaymakamlık ya da valilikten apostil edilmesi gerekiyor.)
selam arkadaşlar!samenwonen olarak istek yapan bi arkadaş ya da bilgisi olan bi arkadaş şu sorumu cevaplayabilir mi lütfen.samenwonen olarak istek yaparken hangi belgenin tercüme edilmesi gerekiyo?
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol