Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

iks soyguncu bence

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.782 görüntülenme
slm arkadaşlar bu başlıktaki düşüncem şöyle:

ben 31 03 2008 tarihine ankara hollanda büyük elçiliğinden randevu aldım iks şirketinden ve 21 ytl ödeme yaparak bu hizmeti aldım. tuhafdırki ben sabah saat 10 a randevu aldım ve o saatte ordaydım ama içeri girmem 11:30 u buldu büyük elçilikte ayrıyetten içerde sıra numarası veriyor yani 2 sefer randevu alıyoruz maden içerde numara veriyorsunuz neden 21 ytl ye randevu aldırttınız bana ve iks den ben hiç artı bilgi almadım söylediklerini zaten biliyordum ve bu resmen bana soygunculuk gb geldi.

SAYGILARIMLA

askerprens
merhaba sana katiliyorum ama sunuda unutma eyer iks sana radevu vermese senin adin listede olmaza. ama bunlar hepsin bos sadece senin para harcamani istiyorla okadar baska birsey yok para para hollanda devletinin istedigi bu sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
evet sevgılı arkadasım mehmet arkadasımızın dedıgı gıbı para para..bıze sacma gelıyor bu randevu ıcın yatan para 21ytl fakat,,bunu yatırmazsak ısmımız lıstede olmaz,,ismimiz listede olmazsa içeriye güvenlik bizi almaz..okadar yanı..para para para bunların işi(bu arada bu 21ytl benım bıldıgım kadarıyla 3 senedır aynı,değişmedı,,hiç canınızı sıkmayın bu ücret yakında değişir,,fazlalaşır arkadaslar)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol